Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Annulatieverzekering vergeten of te laat? Wij helpen je!

Annulatieverzekering vergeten of te laat? 

Ben je een annulatieverzekering vergeten of te laat? Geen nood. Als je te laat bent met het afsluiten van een annulatieverzekering, kan je soms nog wel bij ons terecht.

De tijdelijke annulatieverzekering van Allianz Global Assistance is om één enkele reis te beschermen. De annulatieverzekering biedt financiële bescherming bij tal van onvoorziene omstandigheden die beletten op reis te vertrekken. Voor de tijdelijke formule, betaal je een aantrekkelijke prijs.

De reisannulatieverzekering biedt je perfecte bescherming tegen onvoorziene gebeurtenissen die te wijten zijn aan problemen die de reis onmogelijk maken. Met deze annulatieverzekering kunnen Belgen zichzelf verzekeren tegen de kosten van annulering. Je ontvangt de reissom terug als je een reeds geboekte vakantie voor vertrek moet annuleren. Ook als je tijdens je vakantie de reis moet afbreken, biedt een annulatieverzekering dekking.

Annulatieverzekering vergeten of te laat? 

Niet iedereen is op de hoogte van het feit dat je een annulatieverzekering meestal direct na het boeken van een reis moet afsluiten. Zo kan het voorkomen dat je daar te laat mee bent omdat je al een vakantie hebt geboekt.

Wij helpen je!

Ben je te laat met het afsluiten van een annulatieverzekering, bijvoorbeeld niet binnen 7 – 14 dagen na boeking? Of ben je het gewoon vergeten en weigert een verzekeraar jou daarom te verzekeren? Wij helpen je. In vrijwel alle gevallen kan je bij ons een uitstekende en uitgebreide annulatieverzekering van Allianz Global assistance afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar/hulpverlener ter wereld en meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Annulatieverzekering vergeten of te laat? Neem contact met ons op: 0031 55 540 04 08 (op werkdagen tijdens kantooruren) of stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl

Voordelen van een Allianz Global Assistance reisannulatieverzekering

 • Gunstige premie en uitgebreide dekking ook voor Belgen.
 • Ben je in België vergeten om een reisannulatieverzekering af te sluiten of te laat? Wij helpen je.
 • Verzekerd bij annulatie voor de reis aanvangt.
 • Vergoeding bij vertragingen (pakketreis).
 • Een vergoeding van de volledige verzekerde reissom bij het tussentijds afbreken van je vakantie (Dubbel-Zeker variant).
 • Ook een annuleringsdekking voor samengestelde reizen mogelijk.

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit zijn de voordelen:

 • Grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld.
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales in 34 landen wereldwijd.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling.
 • HelpMe app, hulpverlening binnen handbereik.
 • Meerdere keren uitgeroepen tot Beste Reisverzekeraar.

Altijd, waar je ook bent. Je kunt op Allianz Global Assistance vertrouwen.

Vragen?

Wil je meer informatie over annulatieverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Reisverzekering-direct.nl. telefoon 0031 55-5400408 (op werkdagen tijdens kantooruren) of stuur een email:info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering