Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Fietsverzekering met doorfietsgarantie v.a. € 18,67 per jaar

Met de tijdelijke Fietsverzekering van Allianz Global Assistance kan je rekenen op doorfietsgarantie. Dit betekent dat je altijd weer snel op weg bent in geval van schade, diefstal of pech. Bij pech onderweg word je ter plaatse geholpen door gecertificeerde fietsmonteurs. Is je fiets gestolen? Dan krijg je de aankoopwaarde snel uitgekeerd. In geval van schade krijg je een vergoeding voor een leenfiets.

Of je nu op een stadsfiets, mountainbike, elektrische fiets of racefiets rijdt, je hebt hier al een uitstekende fietsverzekering van Allianz Global Assistance vanaf € 18,67 per jaar (looptijd 3 jaar). De hoogte van de premie is afhankelijk van de waarde van je fiets en het gebied waar je woont. Maak vrijblijvend een premieberekening voor de exacte premie.

Kies je voor het complete pakket, dan is je fiets ook verzekerd voor Schade en Pechhulp. Nieuw of gebruikt, het maakt niet uit. Accessoires bij je fiets zoals een kinderzitje, fietstas of fietsmand kan je gewoon meeverzekeren. Wordt je fiets gestolen, dan ontvang je het aankoopbedrag snel op je rekening.

Fietsverzekering met dekking voor Diefstal, Schade en Pechhulp

Deze tijdelijke Fietsverzekering is flexibel opgebouwd. Je kunt deze daarom zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Je kunt kiezen uit twee opties:

Optie 1: Alleen Diefstal – Je kunt je fiets verzekeren voor alleen diefstal. Je sluit deze verzekering af voor een periode van drie jaar. Wordt je fiets gestolen tijdens deze periode? Dan ontvang je de volledige aankoopwaarde van je fiets terug. Ook ben je wereldwijd verzekerd. Je kunt je fiets dus gerust meenemen op vakantie.

Optie 2: Diefstal, Schade en Pechhulp – Naast Diefstal, kun je de verzekering uitbreiden met Schade en Pechhulp. Waar in Nederland je ook stil komt te staan, één telefoontje naar de alarmcentrale en een monteur komt naar je toe met een bus die volledig is ingericht als mobiele werkplaats. In 95% van de gevallen word je direct weer op weg geholpen. Wat voor fiets of e-bike je ook hebt en waar je ook staat. Zelfs tot 30 kilometer over de Nederlandse grens in België of Duitsland. Kan je fiets op de pechlocatie niet gemaakt worden of wil je liever teruggebracht worden? Dan vervoert Allianz Global Assistance jou én je fiets naar een locatie naar keuze, binnen een straal van 30 kilometer. En fiets je samen met iemand anders, dan wordt ook deze persoon met fiets vervoerd. Samen uit, samen thuis! Heb je een ongelukje gehad? Of is je fiets beschadigd door bijvoorbeeld vandalisme? Met de Schadedekking wordt deze schade volledig vergoed.

Wil je liever een doorlopende fietsverzekering? Dat kan ook. Deze heb je al vanaf € 2,35 per maand. Hier lees je meer over de Doorlopende Fietsverzekering van Allianz Global Assistance »

Altijd juridische hulp

Heb je schade als gevolg van een ongeval? Of veroorzaakt een ander schade aan jou of je fiets? Dan helpen zij je om de schade te verhalen op de betrokken partij. Juridische hulp maakt standaard onderdeel uit van de verzekering, of je nu kiest voor alleen Diefstal, of ook Schade en Pechhulp.

Heb je nog geen tijdelijke Fietsverzekering met doorfietsgarantie? Sluit hem hieronder af! Zorg wel dat je het ART sleutel- en framenummer bij de hand hebt!

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit betekent Allianz Global Assistance voor jou:

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar;
  • eigen alarmcentrales in 34 landen wereldwijd;
  • meer dan 50 jaar ervaring in wereldwijde hulpverlening;
  • professionele hulp in het Nederlands;
  • snelle en eerlijke schadebehandeling;
  • het inschakelen van de beste (fiets)monteurs om je snel weer op weg te helpen.

Vragen?

Heb je een vraag over de tijdelijke ‘Fietsverzekering met doorfietsgarantie’ of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (op werkdagen tijdens kantooruren) of stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.