Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

MoneyView: 5-sterren voor Doorlopende Reisverzekering

De Premium-variant van de Allianz Global Assistance Doorlopende Reisverzekering heeft in het meest recente MoneyView onderzoek ‘Reisverzekeringen’ een 5-sterren ProductRating op kwaliteit behaald.

Voor de ProductRating ‘Kwaliteit’ zijn in totaal 52 doorlopende reisverzekeringen onderzocht op voorwaarden en flexibiliteit.

Flexibiliteit van dekkingen

In het onderzoek is onder andere aandacht besteed aan de flexibiliteit van dekkingen van de doorlopende reisverzekering. Is de reiziger bijvoorbeeld flexibel in de keuze voor Europa- of werelddekking? En is de wintersport-dekking tegen een meerpremie mee te verzekeren of zit deze dekking standaard in de premie? Bij de Premium-variant Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is de klant zelf flexibel in onder andere de keuze voor Europa- of werelddekking. Dat is handig voor zowel de wereldreiziger (werelddekking) als vakantieganger die alleen binnen Europa op vakantie gaat (Europadekking).

Verzekeren wat ook echt nodig is

Reizigers kunnen bij de Doorlopende Reisverzekering geheel zelf bepalen welke dekkingen nodig zijn. De drie varianten Budget, Comfort en Premium bevatten altijd standaard S.O.S. hulpverlening en de reiziger kan daaraan zelf nog verschillende dekkingen en unieke services toevoegen. Denk aan dekking voor Bagage, Medische kosten, Rechtsbijstand, Annulering. Alleen verzekeren wat ook echt nodig is, dat is het uitgangspunt.

MoneyView ProductRating

Elk jaar wordt de ‘MoneyViewProductRating’ toegekend door MoneyView. De ProductRating van MoneyView is een onafhankelijk systeem om de prijs-kwaliteitverhouding van financiële producten op de Nederlandse markt te waarderen. Dit resulteert in een ProductRating ‘Prijs’ en een ProductRating ‘Kwaliteit’. In het laatste MoneyView onderzoek (Special Item Nr. 32 • Maart 2013) stond de doorlopende reisverzekering centraal.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.