Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

MoneyView: 5-sterren voor Doorlopende Reisverzekering

De Compleet-variant van de Allianz Assistance Doorlopende Reisverzekering heeft in het meest recente MoneyView onderzoek ‘Reisverzekeringen’ een 5-sterren ProductRating op kwaliteit behaald.

Voor de ProductRating ‘Kwaliteit’ zijn in totaal 52 doorlopende reisverzekeringen onderzocht op voorwaarden en flexibiliteit.

Flexibiliteit van dekkingen

In het onderzoek is onder andere aandacht besteed aan de flexibiliteit van dekkingen van de doorlopende reisverzekering. Is de reiziger bijvoorbeeld flexibel in de keuze voor Europa- of werelddekking? En is de wintersport-dekking tegen een meerpremie mee te verzekeren of zit deze dekking standaard in de premie? Bij de Compleet-variant Doorlopende Reisverzekering van Allianz Assistance is de klant zelf flexibel in onder andere de keuze voor Europa- of werelddekking. Dat is handig voor zowel de wereldreiziger (werelddekking) als vakantieganger die alleen binnen Europa op vakantie gaat (Europadekking).

Verzekeren wat ook echt nodig is

Reizigers kunnen bij de Doorlopende Reisverzekering geheel zelf bepalen welke dekkingen nodig zijn. De drie varianten Budget, Uitgebreid en Compleet bevatten altijd standaard S.O.S. hulpverlening en de reiziger kan daaraan zelf nog verschillende dekkingen en unieke services toevoegen. Denk aan dekking voor Bagage, Medische kosten, Rechtsbijstand, Annulering. Alleen verzekeren wat ook echt nodig is, dat is het uitgangspunt.

MoneyView ProductRating

Elk jaar wordt de ‘MoneyViewProductRating’ toegekend door MoneyView. De ProductRating van MoneyView is een onafhankelijk systeem om de prijs-kwaliteitverhouding van financiële producten op de Nederlandse markt te waarderen. Dit resulteert in een ProductRating ‘Prijs’ en een ProductRating ‘Kwaliteit’. In het laatste MoneyView onderzoek (Special Item Nr. 32 • Maart 2013) stond de doorlopende reisverzekering centraal.