Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Reisverzekering afsluiten vanuit België

Een reis- of annuleringsverzekering afsluiten vanuit België is meestal niet zomaar mogelijk omdat je Nederlands ingezetene moet zijn. Gelukkig kan je voor een goede en voordelige kortlopende- of doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance wel altijd bij ons terecht.

Je hebt al een doorlopende reisverzekering vanaf slechts € 1,76 per maand. Je bent dan het hele jaar door uitstekend verzekerd voor al je reizen in Europa (SOS-kosten en hulpverlening). De basisdekking kan je uitbreiden met de aanvullende dekkingen die voor jou van belang zijn en afstemmen op je reisgedrag, zoals een annuleringsverzekering. De doorlopende reisverzekering (budgetvariant) is door de Consumentenbond gekozen als Beste koop!

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld met een hoofdkantoor in Amsterdam. Allianz Global Assistance isop de Vakantiebeurs meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Reisverzekering afsluiten als je in België woont

Wanneer je in België woont en op zoek bent naar een goede Nederlandse reisverzekering dan is dat hier snel en in een paar stappen geregeld. De polis ontvang je direct per e-mail. Je kunt als in België woonachtige Nederlander onder andere de volgende reisverzekeringen afsluiten:

  • Doorlopende reis- en annuleringsverzekering.
  • Globetrotter Verzekering (voor lang op reis, werk, stage en studie in het buitenland).

Doorlopende reisverzekering afsluiten

Ga je vanuit België vaker dan eenmaal per jaar op vakantie? In dat geval kan het handig zijn om te kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Je bent dan het hele jaar verzekerd, maar de dekking geldt alleen op het moment dat je daadwerkelijk op reis bent. Het voordeel is dat je niet elke keer opnieuw een reisverzekering hoeft af te sluiten.

Als je vaker per jaar op reis gaat is een doorlopende reisverzekering vrijwel altijd voordeliger. In het algemeen geldt dat een doorlopende verzekering voor een gezin met kinderen al na twee vakantieweken per jaar voordeliger is dan een kortlopende reisverzekering. Bij een stel ligt het omslagpunt meestal ongeveer op drie weken per jaar en bij een alleenstaande op 3 à 4 weken.

In België woonachtig en een reisverzekering bij ons afsluiten?

Wil je een reisverzekering of annuleringsverzekering afsluiten? Neem dan contact op met ons. Stuur een e-mail naar info@reisverzekering-direct.nl en vraag naar de instructie voor inwoners van België. Bellen kan natuurlijk ook: 0031 (0)55 540 04 08 .

Je ontvangt dan van ons een korte instructie hoe je online de premie van de reisverzekering kan berekenen en online afsluiten (dat kan niet zonder instructie omdat het systeem geen Belgische postcodes herkent).

Vragen?

Heb je een vraag over onze reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400408 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail naar: info@reisverzekering-direct.nl

Allianz Global Assistance heeft voor ieder soort reiziger een passende reisverzekering. Met ruim 50 jaar ervaring zijn zij wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering