Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Reisverzekering van Allianz: Ook dekking voor je huisdier!Allianz kortlopende reisverzekering

Allianz Global Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp.

Inclusief reisbagage dekking tot €4.000,-

Uitgebreide vergoeding van medische kosten.

Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd.

Gekozen tot beste reisverzekeraar.

Al voor €1,40 per dag in heel Europa goed verzekerd!

De kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance heeft ook een dekking voor je huisdier die mee op vakantie gaat. Zo is je huisdier onder andere verzekerd voor medische kosten en repatriering. Mocht je ook voor de annuleringsdekking kiezen dan valt tevens je huisdier onder de dekking en ben je verzekerd tegen annuleringskosten als je huisdier plotseling ziek wordt.

Wanneer we bij reisverzekeraars spreken over een huisdier dan betreft het een hond, kat of paard. Ongeregistreerd dieren als cavia’s, goudvissen, konijnen etc. vallen dus niet onder de dekking van je reisverzekering. Tevens moet je aan kunnen tonen dat het huisdier jouw eigendom is.

Huisdier en je reisverzekering

De medische kosten voor je huisdier zijn bij Allianz Global Assistance meeverzekerd in de rubriek medische kosten. Per reis geldt er een maximum aan medische kosten voor een huisdier van € 125,-. Per polis kan er maximaal € 250 ,-voor alle huisdieren samen worden uitgekeerd. De kosten voor een terugreizend huisdier worden door Allianz Global Assistance vergoed indien deze het gevolg zijn van een verzekerde gebeurtenis.

Een reisverzekering voor jezelf en je huisdier afsluiten?

Je kan hier eenvoudig en snel een reisverzekering (eventueel met annuleringsdekking) voor jezelf en je huisdier afsluiten.

Hoeveel bedraagt de premie?

De premie voor een kortlopende reisverzekering van Allianz is bijzonder gunstig. Je hebt al een kortlopende reisverzekering vanaf € 1,60 per dag! Je bent dan in geheel Europa verzekerd inclusief de landen om de Middellandse zee. Voor meer informatie over de premie maak online een premieberekening of bekijk de onderstaande tabel:

Allianz kortlopende reisverzekering

Premie kortlopende reisverzekering
Premie per dag
Basispremie Nederland:€ 0,90
Basispremie Europa:€ 1,40
Basispremie Wereld excl. Canada/VS:€ 2,30
Basispremie Wereld incl. Canada/VS:€ 2,95
Dekking reisongevallen:€ 0,10
Dekking geld en reischeques:€ 0,55
Dekking automobilistenhulp (Europa): € 13,75
Dekking wintersport/bijzondere sporten:€ 1,10
Aannuleringsdekking:5,9% v/d reissom
Premies exclusief assurantiebelasting.

Huisdieren: hond, kat of paard

Onder huisdier verstaat Allianz Global Assistance een hond, kat of paard. Ongeregistreerde dieren als cavia’s, fretten, goudvissen, konijnen etc. vallen daarom niet onder de dekking van deze reisverzekering. Tevens moet je aan kunnen tonen dat het huisdier jouw eigendom is.

Terugreiskosten huisdier
De kosten voor het repatriëren van je huisdier worden door Allianz Global Assistance vergoed indien deze het gevolg zijn van een verzekerde gebeurtenis.

Medische kosten huisdieren
De medische kosten voor je huisdier zijn meeverzekerd in de rubriek medische kosten van jouw eigen reisverzekering. Per reis geldt er een maximum aan medische kosten per hond van € 125,-. Per polis kan er maximaal € 250,- voor alle huisdieren samen worden uitgekeerd.

Annuleringsverzekering ook voor je huisdier
Wanneer je een Annuleringsverzekering hebt afgesloten bij Allianz Global Assistance, dan kun je hier in bepaalde situaties gebruik van maken. bijvoorbeeld als jouw huisdier binnen zeven dagen voor vertrek iets overkomt. In de volgende situaties kun je een beroep doen op deze verzekering:

  • Bij overlijden van je huisdier.
  • Bij een levensgevaarlijke ziekte van je huisdier.
  • Bij het oplopen van een levensgevaarlijk letsel van je huisdier.
  • Je mag dan je reis annuleren en de annuleringskosten worden vergoed.

Over Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is onderdeel van de Allianz Group, één van de grootste verzekeraars en vermogensbeheerders ter wereld. Deze organisatie is wereldwijd marktleider in hulpverlening, reisverzekeringen en persoonlijke diensten. Allianz Global Assistance Group opereert met bijna 10.000 medewerkers op vijf continenten, in meer dan 34 landen. Meer dan 250 miljoen klanten profiteren van de diensten van de groep, dat is 4% van de hele wereldbevolking.

Sluit vandaag nog online de complete kortlopende reisverzekering af van Allianz Global Assistance en ga met een gerust gevoel met je huisdier op vakantie.

Vragen?

Heb je een vraag over reisverzekeringen voor je huisdier of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 – 12.00 uur) (09.00 – 12.00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering