Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Reisverzekering voor Nederlanders die in Belgie wonen

Woon je in België en heb je een reisverzekering nodig? Daar kunnen wij snel voor zorgen. Nederlanders die in België wonen kunnen bij ons een reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten.

Je kan hier terecht voor verschillende reis- en annuleringsverzekeringen, zowel kortlopend als doorlopend. Het is in een dag geregeld en je ontvangt de polis direct per e-mail. Een doorlopende reisverzekering met Europadekking heb je al v.a. € 1,24 per maand.

Reisverzekering voor Nederlanders in België

Voor Nederlanders die in België wonen, kan het afsluiten van een reisverzekering soms een probleem zijn. De meeste reisverzekeraars accepteren geen verzekerden die niet in Nederland woonachtig zijn. Bij ons is dit echter geen probleem. Wij bieden Nederlanders die in België wonen een normale reisverzekering aan.

Wanneer je bij ons een reisverzekering afsluit, wordt op de polis een aantekening gemaakt. Op de polis komt een clausule te staan met de tekst dat “Nederland”, gelezen dient te worden als: “Nederland en België”.

Allianz Global Assistance: de beste keuze als je in België woont

Nederlanders die in België wonen, willen graag de zekerheid van de beste en grootste reisverzekeraar ter wereld. Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in 34 landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Je bent altijd verzekerd van de beste hulp. Ook is het prettig om te weten dat je altijd in het Nederlands word geholpen, waar ter wereld je ook bent, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Voordelige doorlopende reisverzekering

Wil je helemaal geen omkijken meer? Het is voor Nederlanders in België ook mogelijk om een doorlopende reisverzekering en een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. De premie is gunstig. Je hebt al een Budget doorlopende reisverzekering vanaf slechts € 1,20 per maand!

De budget variant van de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste koop’. Dit houdt in dat het product, in vergelijking met producten van andere aanbieders van reisverzekeringen, de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Een doorlopende reisverzekering voor Nederlanders in België is vrijwel altijd voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of langer dan twintig dagen wegblijft. Dat is al snel het geval. Denk aan je zomervakantie, wintersport en een stedentripje tussendoor. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk. Je hoeft namelijk niet iedere keer een eenmalige reisverzekering af te sluiten. Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar verzekerd voor al je buitenlandse reizen en vakanties. Tevens heb je de mogelijkheid een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Gemakkelijk toch, om permanent verzekerd te zijn tegen eventuele reis- of annuleringsschade?

Welke reisverzekeringen kan je afsluiten als je in België woont?

De volgende reisverzekeringen kunnen door Nederlanders die woonachtig zijn in België bij ons afgesloten worden:

  • Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering: het hele jaar door en overal ter wereld goed verzekert, ongeacht het aantal keren dat je op vakantie gaat.
  • Kortlopende Annuleringsverzekering: verzekerd tegen noodgedwongen annulering of voortijdige beëindiging van je vakantie.
  • Globetrotter Reisverzekering: speciale reisverzekering voor backpacken, studie, stage of werk in het buitenland.

Sluit nu een reisverzekering af!

Woon je in België en wil je een reisverzekering afsluiten? Neem dan contact met ons op. Stuur een email naar: info@reisverzekering-direct.nl en vraag naar het aanvraagformulier voor een reisverzekering voor Nederlanders woonachtig in België. Bellen kan ook: 0031 (0) 55 540 04 08 .

Woonachtig in België? Bij Reisverzekering-direct.nl is je reisverzekering binnen een dag geregeld!

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Categoriën: Reisverzekeringen

Tags: