Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Reisverzekering voor Nederlanders in de Duitse grensstreek

Ben je Nederlander en woon je in de Duitse grensstreek (maximaal 100 km van de Nederlandse grens)? Dan kan je hier een doorlopende reisverzekering van Allianz Assistance afsluiten.

Wanneer je naar Duitsland geëmigreerd bent, dan zal je snel ervaren dat het niet eenvoudig is om een Nederlandse reisverzekering af te sluiten. Dat komt omdat vrijwel alle reisverzekeraars de regel hanteren dat je in Nederland woonachtig moet zijn. Dat geldt niet bij ons. Je kan hier gewoon een normale Nederlandse reisverzekering afsluiten. Op de polis komt dan te staan dat je ook verzekerd bent als woonachtige in Duitsland. De enige voorwaarde is, dat je binnen 100 km van de Nederlandse grens moet wonen.

Voordelige reisverzekering ook wanneer je in Duitsland woont

Woon je in Duitsland en ga je wat vaker op reis? Dan is een doorlopende reisverzekering al snel voordeliger. Je kunt hier een uitgebreide doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz Assistance afsluiten voor slechts € 1,24 per maand. Je bent dan het hele jaar door uitstekend verzekerd voor al je reizen in Europa (SOS-kosten en hulpverlening). De basisdekking kan je uitbreiden met de aanvullende dekkingen die voor jou van belang zijn en afstemmen op je reisgedrag.

De doorlopende reisverzekering van Allianz Assistance (budgetvariant) is door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste Koop’.

Allianz Assistance: Een uitstekende keuze!

Wij bieden je de zekerheid van de beste en grootste reisverzekeraar ter wereld. Allianz Assistance heeft eigen alarmcentrales in 34 landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Je bent altijd verzekerd van de beste hulp. Ook is het prettig om te weten dat je altijd in het Nederlands word geholpen, waar ter wereld je ook bent, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Allianz Assistance, heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en is meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland!


Allianz-Global-logoWoonachtig in de Duitse grensstreek en een reisverzekering afsluiten?

Woon je in de Duitse grensstreek en wil je een reisverzekering afsluiten? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@reisverzekering-direct.nl en vraag naar het ‘aanvraagformulier voor een reisverzekering in Duitsland’. Geef ook even aan in welke Duitse plaats je woonachtig bent, zodat wij kunnen zien dat je niet verder dan 100 km van de Nederlandse grens woont. Bellen naar ons kantoor in Nederland kan natuurlijk ook: 055 540 04 08 .


Welke reisverzekeringen kunnen worden afgesloten?

Onder andere de volgende reisverzekeringen kunnen door Nederlanders die in Duitse grensstreek wonen worden afgesloten

  • Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering: het hele jaar door en overal ter wereld goed verzekert, ongeacht het aantal keren dat je op vakantie gaat.
  • Kortlopende Annuleringsverzekering: verzekerd tegen noodgedwongen annulering of voortijdige beëindiging van je vakantie.
  • Globetrotter Reisverzekering: speciale reisverzekering voor backpacken, studie, stage of werk in het buitenland.

Vragen?

Wil je meer informatie over een reisverzekering voor Nederlanders in Duitsland, of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op in Nederland. Telefoon 055-5400408 (09.00 – 12.00 uur) (09.00 – 12.00 uur op werkdagen) of stuur een email: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.