Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Reisverzekering voor Nederlanders die in Duitsland wonen

Reisverzekering Duitsland

Woon je in Duitsland en heb je een reisverzekering nodig? Daar kunnen wij snel voor zorgen, mits je niet verder woont dan 100 km van de Nederlandse grens. Nederlanders die in Duitsland wonen kunnen bij ons een reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten.

Je kan hier terecht voor verschillende reis- en annuleringsverzekeringen. Het is in een dag geregeld en je ontvangt de polis direct per e-mail. Een doorlopende reisverzekering met Europadekking heb je al v.a. € 1,76 per maand.

Reisverzekering voor Nederlanders in Duitsland

Voor Nederlanders die in Duitsland wonen, kan het afsluiten van een reisverzekering soms een probleem zijn. De meeste reisverzekeraars accepteren geen Nederlanders die niet in Nederland woonachtig zijn. Bij ons is dit echter geen probleem. Wij bieden Nederlanders die in Duitsland wonen een normale reisverzekering aan. De enige voorwaarde is dat je niet meer dan 100 km van de Nederlandse grens af woont.

Wanneer je bij ons een reisverzekering afsluit, wordt op de polis een aantekening gemaakt. Op de polis komt een clausule te staan met de tekst dat “Nederland”, gelezen dient te worden als: “Nederland en Duitsland”.

Allianz Global Assistance: de beste keuze als je in Duitsland woont

Nederlanders die in Duitsland wonen, willen graag de zekerheid van de beste en grootste reisverzekeraar ter wereld. Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in 34 landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Je bent altijd verzekerd van de beste hulp. Ook is het prettig om te weten dat je altijd in het Nederlands word geholpen, waar ter wereld je ook bent, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Voordelige doorlopende reisverzekering

Wil je helemaal geen omkijken meer? Het is voor Nederlanders in Duitsland ook mogelijk om een doorlopende reisverzekering en een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. De premie is gunstig. Je hebt al een Budget doorlopende reisverzekering vanaf slechts € 1,76 per maand!

De budget variant van de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste koop’. Dit houdt in dat het product, in vergelijking met producten van andere aanbieders van reisverzekeringen, de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Een doorlopende reisverzekering voor Nederlanders in Duitsland is vrijwel altijd voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of langer dan twintig dagen wegblijft. Dat is al snel het geval. Denk aan je zomervakantie, wintersport en een stedentripje tussendoor. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk. Je hoeft namelijk niet iedere keer een eenmalige reisverzekering af te sluiten. Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar verzekerd voor al je buitenlandse reizen en vakanties. Tevens heb je de mogelijkheid een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Gemakkelijk toch, om permanent verzekerd te zijn tegen eventuele reis- of annuleringsschade?

Sluit nu een reisverzekering af!

Woon je in Duitsland en wil je een reisverzekering afsluiten? Neem dan contact met ons op. Stuur een email naar: info@reisverzekering-direct.nl en vraag naar het aanvraagformulier voor een reisverzekering voor Nederlanders woonachtig in Duitsland. Bellen kan ook: 0031 (0) 55 540 04 08 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Woonachtig in Duitsland? Bij Reisverzekering-direct.nl is je reisverzekering binnen een dag geregeld!

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Categoriën: Reisverzekeringen

Tags: