Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Ik woon in Belgie en wil een Nederlandse reisverzekering

Reisverzekering woonachtig België

Wil je een Nederlandse reisverzekering en woon je in België? Dat kan hier! Nederlanders in België kunnen voordelig een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Deze kan je eventueel ook uitbreiden met een annuleringsverzekering.

Ga je regelmatig op reis? Je kunt hier een uitgebreide doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten voor slechts € 1,24 per maand. Je bent dan het hele jaar door uitstekend verzekerd voor al je reizen in Europa (SOS-kosten en hulpverlening). De basisdekking kan je uitbreiden met de aanvullende dekkingen die voor jou van belang zijn en afstemmen op je reisgedrag. De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance (budgetvariant) is door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste Koop’.

Reisverzekering voor Nederlanders in België

Voor Nederlanders die in België wonen, kan het afsluiten van een reisverzekering een probleem zijn. Sommige Belgische of Nederlandse reisverzekeraars accepteren geen Nederlanders die in België wonen. Bij ons is dit geen probleem Wij kunnen zowel Belgen, als Nederlanders die in België wonen een reisverzekering aanbieden. In dat geval wordt op de polis een aantekening gemaakt. Op de polis komt een clausule te staan waarbij “Nederland”, gelezen dient te worden als: “Nederland en België”

Allianz Global Assistance: De beste keuze!

Ook Nederlanders die in België wonen, willen graag de zekerheid van de beste en grootste reisverzekeraar ter wereld. Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in 34 landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Je bent altijd verzekerd van de beste hulp. Ook is het prettig om te weten dat je altijd in het Nederlands word geholpen, waar ter wereld je ook bent, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Allianz Global Assistance, heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en is meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland!


Allianz-Global-logo In België woonachtig en een reisverzekering afsluiten?

Woon je in België en ben je een Belg of Nederlander en wil je een reisverzekering afsluiten? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@reisverzekering-direct.nl en vraag naar het ‘aanvraagformulier voor een reisverzekering over de grens’. Bellen naar ons in Nederland kan natuurlijk ook: 055 540 04 08 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen).


Welke reisverzekeringen kunnen worden afgesloten?

Onder andere de volgende reisverzekeringen kunnen door Nederlanders die in België wonen worden afgesloten

  • Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering: het hele jaar door en overal ter wereld goed verzekert, ongeacht het aantal keren dat je op vakantie gaat.
  • Kortlopende Annuleringsverzekering: verzekerd tegen noodgedwongen annulering of voortijdige beëindiging van je vakantie.
  • Globetrotter Reisverzekering: speciale reisverzekering voor backpacken, studie, stage of werk in het buitenland.

Kortlopende of doorlopende reisverzekering?

Woon je in België en ga je vaker dan eenmaal per jaar op vakantie? In dat geval kan het handig zijn om te kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Je bent dan het hele jaar verzekerd, maar de dekking geldt alleen op het moment dat je daadwerkelijk op reis bent. Het voordeel is dat je niet elke keer opnieuw een reisverzekering hoeft af te sluiten.

Als je vaker per jaar op reis gaat is een doorlopende reisverzekering vrijwel altijd voordeliger. In het algemeen geldt dat een doorlopende verzekering voor een gezin met kinderen al na twee vakantieweken per jaar voordeliger is dan een kortlopende reisverzekering. Bij een stel ligt het omslagpunt meestal ongeveer op drie weken per jaar en bij een alleenstaande op 3 à 4 weken.

Vragen?

Wil je meer informatie over reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op in Nederland. Telefoon 055-5400408 (op werkdagen tijdens kantooruren) of stuur een email: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.