Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Reisverzekering met dekking voor sportwedstrijden in het buitenland

Reisverzekering met dekking voor sportwedstrijden

Een reisverzekering met dekking voor sportwedstrijden in het buitenland kan je afsluiten bij Allianz Global Assistance.  

Een standaard reisverzekering bied geen dekking voor sportwedstrijden, maar tegen betaling van een toeslag voor het extra risico kan jij als wedstrijdsporter toch via ons een uitstekende reisverzekering afsluiten (altijd onder voorbehoud van acceptatie).

Let op: Vechtsporten, gemotoriseerde sporten en rugby zijn altijd uitgesloten. Zowel individueel als in wedstrijdverband.

Wedstrijdsport of trainingskamp in het buitenland

Het is bij Allianz Global Assistance mogelijk om het risico van sportwedstrijden en/of trainingskampen mee te verzekeren op een kortlopende reisverzekering. Wil je de premie weten of een deze reisverzekering afsluiten? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar: info@reisverzekering-direct.nl of bel ons op: 055-5400408.

Wij kunnen jou dan laten weten of de sport waar jij in wedstrijdverband aan gaat deelnemen verzekerd kan worden en welke premie daarvoor van toepassing is. Uiteraard is dit vrijblijvend en kan je daarna beslissen of je een reisverzekering wilt afsluiten.

Indien akkoord maken wij de polis voor je op en ontvang je deze per e-mail. Dat kan zeer snel, tijdens werkdagen binnen 24 uur of dezelfde dag nog. De premie wordt via automatische incasso van de betaalrekening afgeschreven.

Vragen?

Heb je nog vragen over een kortlopende reisverzekering en wedstrijdsport of wil je de premie weten? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail: naar info@reisverzekering-direct.nl of bel ons: 055-5400408.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.