Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Reisverzekering voor inwoners van Belgie

Belgie reisverzekering

Ben je inwoner van België en wil je een voordelige Nederlandse reisverzekering afsluiten? Dat kan hier snel en eenvoudig. Het maakt niet uit of je de Nederlandse of Belgische nationaliteit hebt.

Met de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance ben je uitstekend verzekerd tijdens je vakantie of reis. De doorlopende reisverzekering (budgetvariant) is door de Consumentenbond gekozen tot beste koop.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld met een hoofdkantoor in Amsterdam. Al twee keer is Allianz Global Assistance op de Vakantiebeurs in Utrecht gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Reisverzekering voor Nederlanders en Belgen

Voor Nederlandse inwoners van België, kan het afsluiten van een reisverzekering een probleem zijn. Niet bij ons. Dat geldt ook voor Belgen die de voorkeur geven aan een Nederlandse reisverzekering (vaak omdat deze voordeliger en uitgebreider is). Indien Belgische klanten een reisverzekering met medische kostendekking willen afsluiten bij ons, vereisen wij dat ze aangesloten zijn bij het Belgische Mutaliteits fonds of een Nederlandse Basis Ziektekostenverzekering bezitten.

Kortom, wij kunnen zowel Belgen, als Nederlanders die in België wonen een reisverzekering aanbieden. In dat geval wordt op het polisblad een aantekening gemaakt. Er komt op te staan dat “Nederland”, gelezen dient te worden als: “Nederland en België”.

Allianz Global Assistance: de beste keuze!

Ook Nederlanders die in België wonen of Belgen, willen graag de zekerheid van de beste en grootste reisverzekeraar ter wereld. Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in 34 landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Je bent altijd verzekerd van de beste hulp. Ook is het prettig om te weten dat je altijd in het Nederlands word geholpen, waar ter wereld je ook bent, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Voordelige doorlopende reisverzekering

Wil je helemaal geen omkijken meer? Het is voor Nederlanders in België ook mogelijk om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. De premie is erg gunstig al vanaf € 1,24 per maand. Een doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of meer dan 18 dagen weg gaat. Dat is al snel het geval. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de Doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger dan een Kortlopende reisverzekering die je steeds per vakantie afsluit.

Ben je alleenstaand, dan ben je al bij 18 reisdagen per jaar voordeliger uit met een Doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. Dit scheelt al gauw tientallen euro´s per jaar.

Welke reisverzekeringen kunnen worden afgesloten door inwoners van België? 

Onder andere de volgende reisverzekeringen kunnen door Nederlanders die in België wonen worden afgesloten:

  • Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering: het hele jaar door en overal ter wereld goed verzekert, ongeacht het aantal keren dat je op vakantie gaat.
  • Kortlopende Annuleringsverzekering: verzekerd tegen noodgedwongen annulering of voortijdige beëindiging van je vakantie.
  • Globetrotter Reisverzekering: speciale reisverzekering voor backpacken, studie, stage of werk in het buitenland.

Let op!: S.O.S. autohulp en pechhulp is alleen mogelijk met een Nederlands kenteken.

In België woonachtig en een reisverzekering afsluiten?

Inwoners van België kunnen eenvoudig en snel een reisverzekering afsluiten op deze website. Neem hiervoor contact op met ons. Stuur een e-mail naar info@reisverzekering-direct.nl en vraag naar de instructie voor inwoners van België. Bellen kan natuurlijk ook: 0031 (0)55 540 04 08 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Je ontvangt dan van ons een korte instructie hoe je online de premie van de reisverzekering kan berekenen en online afsluiten (dat kan niet zonder instructie omdat het systeem geen Belgische postcodes herkent).

Voordelen Allianz Global Assistance

Sluit nu een reisverzekering online af en profiteer direct van de volgende voordelen:

  • Gunstige premie en binnen een paar minuten afgesloten.
  • Allianz Global Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
  • Uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je zorgverzekering.
  • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en medische kosten.
  • Eenvoudig meeverzekeren van bijzondere sporten en wintersport.

Vragen?

Heb je een vraag over onze reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400408 (op werkdagen tijdens kantooruren) of stuur een email naar: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering