Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Wonen in Duitsland en toch een Nederlandse reisverzekering

Woon je in Duitsland maar wil je toch een Nederlandse reisverzekering? Dat kan hier! Nederlanders die in Duitsland niet verder dan 100 km van de Nederlandse grens wonen, kunnen hier snel en voordelig een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten.

Je kunt hier een uitgebreide doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten voor slechts € 1,24 per maand. Je bent dan het hele jaar door uitstekend verzekerd voor al je reizen in Europa (SOS-kosten en hulpverlening). De basisdekking kan je uitbreiden met de aanvullende dekkingen die voor jou van belang zijn en afstemmen op je reisgedrag. De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance (budgetvariant) is door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste Koop’.

Reisverzekering voor Nederlanders in Duitsland

Nederlanders die in Duitsland wonen kunnen niet zomaar een reisverzekering in Nederland afsluiten omdat zij in het buitenland wonen. Bij ons is dit geen probleem als je minder dan 100 km van de Nederlandse grens af woont. Wij kunnen Nederlanders die in Duitsland wonen een reisverzekering aanbieden. In dat geval wordt op de polis een aantekening gemaakt. Op de polis komt een clausule te staan waarbij “Nederland”, gelezen dient te worden als: “Nederland en Duitsland”

Allianz Global Assistance: De beste keuze!

Wij bieden je de zekerheid van de beste en grootste reisverzekeraar ter wereld. Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in 34 landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Je bent altijd verzekerd van de beste hulp. Ook is het prettig om te weten dat je altijd in het Nederlands word geholpen, waar ter wereld je ook bent, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Allianz Global Assistance, heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en is meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland!


Allianz-Global-logo In Duitsland woonachtig en een reisverzekering afsluiten?

Woon je in Duitsland en wil je een reisverzekering afsluiten? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@reisverzekering-direct.nl en vraag naar het ‘aanvraagformulier voor een reisverzekering over de grens’. Geef ook even aan in welke Duitse plaats je woont. Bellen naar ons in Nederland kan natuurlijk ook: 055 540 04 08 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen).


Welke reisverzekeringen kunnen worden afgesloten?

Onder andere de volgende reisverzekeringen kunnen door Nederlanders die in Duitsland wonen worden afgesloten

  • Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering: het hele jaar door en overal ter wereld goed verzekert, ongeacht het aantal keren dat je op vakantie gaat.

Kortlopende- of doorlopende reisverzekering?

Ga je vaker dan eenmaal per jaar op vakantie? In dat geval kan het handig zijn om te kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Je bent dan het hele jaar verzekerd, maar de dekking geldt alleen op het moment dat je daadwerkelijk op reis bent. Het voordeel is dat je niet elke keer opnieuw een reisverzekering hoeft af te sluiten.

Als je vaker per jaar op reis gaat is een doorlopende reisverzekering vrijwel altijd voordeliger. In het algemeen geldt dat een doorlopende verzekering voor een gezin met kinderen al na twee vakantieweken per jaar voordeliger is dan een kortlopende reisverzekering. Bij een stel ligt het omslagpunt meestal ongeveer op drie weken per jaar en bij een alleenstaande op 3 à 4 weken.

Vragen?

Wil je meer informatie over een reisverzekering wanneer je in Duitsland woonachtig bent, of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op in Nederland. Telefoon 055-5400408 (09.00 – 12.00 uur) (09.00 – 12.00 uur op werkdagen) of stuur een email: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.