Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Goedkoopste Schengen verzekering – Allianz

Goedkoopste Schengen verzekering

Ben je op zoek naar de goedkoopste Schengen verzekering? Wij hebben een uitstekende en voordelige Schengen visumverzekering voor jou, al v.a. € 2,- per dag.

De Schengen verzekering van Allianz, de Travel risk Insurance, is niet alleen goedkoop maar ook zeer compleet. Zo heb je de mogelijkheid om de Schengenverzekering uit te breiden met werelddekking, bijzondere sporten en een annuleringsdekking indien de reis bij een Nederlandse reisorganisatie is geboekt.

Voordelige Schengen verzekering met visumgarantie!

Wij bieden op de Travel Risk Insurance ook visumgarantie. Dat betekent dat mocht de Schengenvisum voor jouw gast worden afgewezen, dan hoef je niets te betalen. Wij laten de Schengen verzekering dan vervallen. Dus je loopt geen enkele risico en dat is wel zo prettig.

Goedkoopste Schengen verzekering van Allianz

De goedkoopste Allianz Schengen verzekering voor een visum kort verblijf is voordelig en zeer uitgebreid. Komt jouw buitenlandse gast uit Turkije, Syrië, Libanon, Egypte, Libië, Tunesië, Algerije, Marokko of Europa? Dan betaal je slechts € 2,- per dag per persoon voor deze verzekering. Komt je bezoek uit andere landen dan genoemd, dan betaal je € 3,- per persoon per dag. Daarvoor heb je een medische reisverzekering met een uitgebreide dekking, onder andere voor spoedeisende medische hulp, zoals huisartsbezoek, ambulancevervoer, specialist, ziekenhuiskosten, tandartskosten (bij ongeval) en medicijnen.

Wat is een Schengen verzekering?

Een Schengen verzekering is verplicht bij de aanvraag van een visum kort verblijf. Bij de aanvraag of bij het ophalen van het visum moet de visumaanvrager kunnen aantonen dat er een medische reisverzekering is afgesloten die voldoet aan de eisen voor het verkrijgen van een Schengenvisum.

De reisverzekering moet dekking bieden voor eventuele uitgaven op het gebied van repatriëring om medische redenen, dringende medische zorg en/of spoedbehandeling in het ziekenhuis. De af te sluiten medische reisverzekering moet voor het gehele Schengengebied geldig zijn, een minimale dekking hebben van € 30.000 en de gehele duur van het beoogde verblijf bestrijken. Het bewijs van de originele verzekeringspolis moet bij de indiening van de aanvraag van het visum overlegd worden.

Garantie: de goedkoopste Schengen verzekering van Allianz voldoet aan alle genoemde eisen.

Wat is verzekerd?

De ‘Travel Risk Insurance’ is een complete internationale medische verzekering voor buitenlanders. De reisverzekering kent een uitgebalanceerde dekking tegen de financiële risico’s van ziekte en overlijden zoals:

 • SOS-kosten (o.a. hulpverlening, redding en opsporing).
 • Medische kosten* (o.a. ziekenhuis, specialist en artsen).
 • Repatriëring (o.a. ambulancevliegtuig en vervoer stoffelijk overschot).
 • Kosten begrafenis of crematie en overkomst van familie.

*Medische kosten zijn geldelijke vergoedingen voor artsen (honoraria) en kosten van:

 • ziekenhuisopname;
 • operatie en gebruik operatiekamer;
 • voorgeschreven röntgenopnamen en radioactieve bestralingen;
 • voorgeschreven medicijnen, verbandmiddelen en massage;
 • medisch noodzakelijk vervoer, waaronder eventueel medisch noodzakelijke evacuatie en vervoer vanaf een skipiste.

Ook je reisdocumenten (aanschafkosten laissez-passer, vervangend visum of ander officieel reisdocument), vervangende kleding en/of toiletartikelen en schade aan logiesverblijven is meeverzekerd. Verder valt onder de dekking:

 • ziekte, ongeval of vermissing van verzekerde;
 • overlijden van verzekerde, ziekte, ongeval of overlijden van niet-meereizende familie van verzekerde;
 • overlijden van een meeverzekerde reisgenoot;
 • schade aan eigendommen van verzekerde in het land van domicilie;
 • kosten door gedwongen oponthoud.
Mee te verzekeren opties:
Wintersport en bijzondere sporten
Annuleringsverzekering
Werelddekking

Lees de polisvoorwaarden van de goedkoopste Schengen verzekering voor de maximale vergoedingen en eventuele uitsluitingen.

Waar ben ik verzekerd met een Schengen verzekering?

Kies je voor een voordelige Schengen verzekering met Europadekking dan ben je verzekerd in de volgende landen: Albanië, Algerije, Andorra, Azoren, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische eilanden, Corsica, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Egypte, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Fuerteventura, Georgië, Gibraltar, Gran Canaria, Griekenland, Groot-Brittanië, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italië, Jersey, Kanaaleilanden (Brits), Kreta, Kroatië, Letland, Libanon, Libië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madeira, Mallorca, Malta, Marokko, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland (Europees deel), San Marino, Schotland, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Syrië, Tenerife, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Vaticaanstad, Wales, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland.

Kies je voor werelddekking, dan ben wereldwijd verzekerd.

Let op: De dekking is niet geldig in het land waar de buitenlandse verzekerde woont of een paspoort van heeft.

Wat kost een Schengen verzekering?

De Schengen verzekering is niet alleen goedkoop maar ook goed. Je bent verzekerd bij Allianz Global Assistance, dat is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld en heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam. Allianz is meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Travel Risk Insurance

Premies Travel Risk Insurance
Europadekking € 2,- per persoon per dag
Werelddekking € 3,- per persoon per dag
Wintersport/bijzondere sporten€ 1,15 per persoon per dag
Annuleringsverzekering 5% van de reissom (reis moet in Nederland geboekt zijn)
Minimum premie € 11,50
Kosten per verzekeringsbewijs € 4,50

Afsluiten van de verzekering

De Schengen verzekering voor een visumaanvraag kan je hier snel en eenvoudig afsluiten. De polis ontvang je tijdens werkdagen binnen 24 uur. De polis en de voorwaarden worden digitaal naar je verzonden en ontvang je per e-mail. Kies nu voor de goedkoopste Schengen verzekering!

Schengen verzekering FAQ

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden over de goedkoopste Schengen verzekering.

Wat is een Schengen verzekering?

In EU-verband is besloten om vanaf 1 juni 2004 een verplichte medische reisverzekering in te stellen, als voorwaarde voor het verstrekken van een Visum Kort Verblijf type C (Schengenvisum). Daarom moet bij de aanvraag voor een Schengenvisum de aanvrager kunnen aantonen dat er een medische verzekering is afgesloten. Dat kan door een kopie of de originele polis te tonen.

Wat kost de goedkoopste Schengen verzekering bij jullie?

Komt een Schengen bezoeker uit Turkije, Syrië, Libanon, Egypte, Libië, Tunesië, Algerije of Marokko of uit Europa? Dan betaal je slechts € 2,- per dag per persoon voor deze verzekering. Kom je uit andere landen dan genoemd of van buiten Europa, dan betaal je € 3,- per persoon per dag.

Mag de Schengen verzekering in Nederland worden afgesloten?

Jazeker, dat adviseren wij ook. Buitenlandse verzekeraars, kunnen minder betrouwbaar zijn. De Schengen verzekering mag door een garantsteller, referent of familielid in Nederland worden afgesloten. De referent is dan de verzekeringsnemer en de visumaanvrager is de verzekerde.

Aan welke voorwaarden moet een Schengen verzekering voldoen?

De verzekering moet ingaan op de dag dat de vreemdeling in Nederland aankomt en gelden tot en met de dag dat hij/zij het Schengengebied verlaat.
– De verzekering moet geldig zijn in alle Schengenlanden.
– De verzekering moet dekking bieden voor repatriëringskosten, spoedeisende medische kosten.
– De dekking voor medische kosten moet minimaal € 30.000,- bedragen.

Wat zijn de voordelen van de Travel Risk Insurance Schengen verzekering ?

√ Goedkoop en voldoet aan alle eisen voor een Schengenvisum.
√  Wordt geaccepteerd op alle ambassades, consulaten en VFS Global.
√  Voor de ingangsdatum kan je de polis kosteloos wijzigen.
√  VISUMGARANTIE: Bij afwijzing visum ontvang je de premie terug en betaal je niets.
√  Snelle service: op werkdagen ontvang je de polis binnen 24 uur of eerder als je dat vraagt.
√  De zekerheid van de grootste reisverzekeraar ter wereld: Allianz Global Assistance.

Voor wie is de Schengen verzekering bedoeld?

Voor iedereen die buiten het Schengengebied woont en een reis wil ondernemen naar een van de volgende landen: België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, IJsland, Zweden, Zwitserland.

Kan ik een Schengen verzekering wijzigen of annuleren?

Wanneer de Schengen verzekering nog niet is ingegaan, kan je polis wijzigen, bijvoorbeeld de ingangsdatum of einddatum. Denk aan de ingangsdatum. Wanneer de polis is ingegaan kan je deze niet meer wijzigen.

Wat als de aanvraag voor een Schengenvisum wordt afgewezen?

Indien een visum wordt geweigerd, dan is een kopie van de afwijzing voldoende om de Schengen verzekering te annuleren. In dat geval ontvang je de premie terug.

Vragen?

Heb je een vraag over de goedkoopste Schengen verzekering of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (tijdens kantooruren op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.