Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Reisverzekering afsluiten woonachtig België

Ben je Nederlander en woonachtig in België? Dan kan je hier eenvoudig en snel alle denkbare reisverzekeringen afsluiten. Je ontvangt dan gewoon en Nederlandse polis die ook geldig is als je in België woont.

Reisverzekeringen voor Nederlanders die in België wonen

Wanneer je als Nederlander in België woont kan het zijn dat je toch graag een Nederlandse reisverzekering wilt afsluiten. Meestal omdat dit een stuk goedkoper is dan via Belgische verzekeraars. Normaal gesproken kan dat echter niet omdat je voor een Nederlandse reisverzekering ook in Nederland ingeschreven moet staan. Bij Allianz Global Assistance is dat echter geen probleem. Via deze website kan je als Nederlander in België diverse reisverzekeringen afsluiten. In dat geval wordt op de polis een aantekening gemaakt. Er komt een clausule te staan waarbij “Nederland”, gelezen dient te worden als: “Nederland en België”.

Let op! De enige uitzondering is de pechhulpverzekering, daarvoor moet je een auto hebben met een Nederlands kenteken.

Allianz Global Assistance: de beste keuze

Ook Nederlanders in België, willen graag de zekerheid van de beste en grootste reisverzekeraar ter wereld. Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in 32 landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Je bent altijd verzekerd van de beste hulp. Ook is het prettig om te weten dat je altijd in het Nederlands word geholpen, waar ter wereld je ook bent, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Doorlopende reisverzekering ook mogelijk

Wil je helemaal geen omkijken meer? Het is voor Nederlanders in België ook mogelijk om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. De premie is gunstig. Je hebt al een doorlopende reisverzekering vanaf slechts € 1,24 per maand!

Welke reisverzekeringen kunnen worden afgesloten?

Onder andere de volgende reisverzekeringen kunnen door Nederlanders die in België wonen worden afgesloten:

  • Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering: het hele jaar door en overal ter wereld goed verzekert, ongeacht het aantal keren dat je op vakantie gaat.
  • Kortlopende Reisverzekering: uitstekende reisverzekering voor het hele gezin.
  • Kortlopende Annuleringsverzekering: verzekerd tegen noodgedwongen annulering of voortijdige beëindiging van je vakantie.
  • Globetrotter Reisverzekering: speciale reisverzekering voor backpacken, studie, stage of werk in het buitenland.
  • Doorlopende zakenreisverzekering: het hele jaar door verzekerd tijdens alle zakenreizen en privé reizen.

Reisverzekering afsluiten?

Woon je in België en wil je een reisverzekering afsluiten? Neem dan contact op met ons:

  •  Stuur een email naar info@reisverzekering-direct.nl en vraag naar de ‘instructie reisverzekering voor  Nederlanders in België’.
  • Bellen kan natuurlijk ook: 0031 (0)55 540 04 08 (op werkdagen tijdens kantooruren).

Vragen?

Heb je vragen over reis- en annuleringsverzekeringen voor Nederlanders in België of wil je deskundig advies? Neem dan contact met ons op: telefoon 0031 (0)55-5400408 (op werdagen tijdens kantooruren) of stuur een email: info@reisverzekering-direct.nl