Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Reisverzekering woonachtig België

Ben je Nederlander en woonachtig in België? Dan kan je hier eenvoudig en snel een Nederlandse reisverzekering of annuleringsverzekering afsluiten. Je ontvangt dan gewoon een Nederlandse polis die ook geldig is als je in België woont.

Reisverzekeringen voor Nederlanders die in België wonen

Wanneer je als Nederlander in België woont kan het zijn dat je toch graag een Nederlandse reisverzekering wilt afsluiten. Meestal omdat dit een stuk goedkoper is dan via Belgische verzekeraars. Normaal gesproken kan dat echter niet omdat je voor een Nederlandse reisverzekering ook in Nederland ingeschreven moet staan. Bij Allianz Global Assistance is dat echter geen probleem. Via deze website kan je als Nederlander in België diverse reisverzekeringen afsluiten. In dat geval wordt op de polis een aantekening gemaakt. Er komt een clausule te staan waarbij “Nederland”, gelezen dient te worden als: “Nederland en België”.

Let op! De enige uitzondering is de pechhulpverzekering, daarvoor moet je een auto hebben met een Nederlands kenteken.

Clausule voor inwoners van België

Lees je “Nederland” in de voorwaarden? Dan bedoelen we daarmee “Nederland en België”. Lees je “buitenland”, dan bedoelen we daarmee alle andere landen dan het land van je domicilie. Als de dekking Medische kosten is meeverzekerd, dan gelden voor deze dekking de bedragen die per rubriek zijn opgenomen in de voorwaarden, echter er is altijd een maximale vergoeding van € 30.000,- per persoon per reis voor medische hulp in het buitenland van toepassing.

Kan je aantonen dat je op het moment dat de medische kosten gemaakt moesten worden een geldige Nederlandse zorgverzekering had, dan vervalt de maximering van € 30.000,- per persoon per reis voor medische hulp in het buitenland.

Allianz Global Assistance: de beste keuze

Ook Nederlanders in België, willen graag de zekerheid van de beste en grootste reisverzekeraar ter wereld. Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in 34 landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Je bent altijd verzekerd van de beste hulp. Ook is het prettig om te weten dat je altijd in het Nederlands word geholpen, waar ter wereld je ook bent, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Doorlopende reisverzekering beste keuze

Wil je helemaal geen omkijken meer? Het is voor Nederlanders in België ook mogelijk om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. De premie is gunstig. Je hebt al een doorlopende reisverzekering vanaf slechts € 1,76 per maand!

Een doorlopende reisverzekering voor Nederlanders in België is vrijwel altijd voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of langer dan twintig dagen wegblijft. Dat is al snel het geval. Denk aan je zomervakantie, wintersport en een stedentripje tussendoor. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk. Je hoeft namelijk niet iedere keer een eenmalige reisverzekering af te sluiten. Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar verzekerd voor al je buitenlandse reizen en vakanties. Tevens heb je de mogelijkheid een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Gemakkelijk toch, om permanent verzekerd te zijn tegen eventuele reis- of annuleringsschade?

Reisverzekering afsluiten?

Woon je in België en wil je een reisverzekering afsluiten? Neem dan contact op met ons:

  •  Stuur een email naar info@reisverzekering-direct.nl en vraag naar de ‘instructie reisverzekering voor  Nederlanders in België’.
  • Bellen kan natuurlijk ook: 0031 (0)55 540 04 08 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Vragen?

Heb je vragen over reis- en annuleringsverzekeringen voor Nederlanders in België of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 0031 (0)55-5400408 (op werdagen tijdens kantooruren) of stuur een email: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.