Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Reisverzekeringen

Sluit bij Reisverzekering-direct.nl online reisverzekeringen van Allianz Global Assistance af. Het is hier snel en in een paar stappen geregeld. Je berekend eerst de premie. De polis ontvang je direct per e-mail. Snel, handig en voordelig!

Voor een reisverzekering ben je bij Allianz Global Assistance aan het juiste adres. Zij hebben voor ieder soort reiziger uitstekende reisverzekeringen. Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld, je kan altijd rekenen op de beste hulp in noodsituaties. Zo zorgt de dekking repatriëring er voor dat je bij ziekte, ongeval of na een overlijden in het buitenland, altijd wordt teruggebracht naar Nederland.

Je kunt hier de volgende reisverzekeringen direct online afsluiten (klik op de link om naar de juiste reisverzekering te gaan):

Met een reisverzekering onbezorgd op reis

Met een reisverzekering ben je verzekerd voor schade of kosten door onvoorziene gebeurtenissen tijdens je vakantie. Denk aan schade aan jouw bagage of kosten voor vervangend vervoer of de kosten van een langer verblijf. Een kortlopende reisverzekering dekt één vakantiereis. Met een doorlopende reisverzekering ben je een jaar lang voor alle vakantiereizen verzekerd en deze verzekering wordt jaarlijks verlengd.

Zonder reisverzekering kan je voor hoge onvoorziene kosten komen te staan tijdens je reis. Met een reisverzekering van Allianz Global Assistance verzeker je jezelf altijd voor hulp in noodsituaties (SOS hulpverlening). Daarnaast kan je ook dekkingen selecteren die je  belangrijk vindt, zoals ongevallen, bagage en medische kosten. Kinderen die op de ingangsdatum van de verzekering jonger zijn dan vijf jaar, zijn gratis meeverzekerd. Onze reisverzekeringen zijn af te sluiten als je Nederland, België of Duitsland (tot 100 km van de Nederlandse grens) woonachtig bent.

Sluit voor je op reis gaat een reisverzekering af (een reisverzekering voor iemand anders afsluiten kan natuurlijk ook). Je bent dan verzekerd tegen materiële-, immateriële- en letselschade die je tijdens je reis kunt oplopen. Het afsluiten van een reisverzekering zorgt er voor dat je 24 uur per dag, waar ook ter wereld, hulp kunt krijgen van deskundigen.

Reisverzekering direct afsluiten

Een reisverzekering direct afsluiten? Dat kan hier. Je ontvangt onmiddellijk per e-mail de polis. Dat kan nog 5 minuten voor dat je naar jouw reisbestemming vertrekt. Wil je eerst weten wat de reisverzekering kost? Dan kan je een premieberekening maken. Na het berekenen van uw premie kan je de offerte naar jezelf mailen óf direct de verzekering afsluiten. De meeste aanvragen worden automatisch goedgekeurd. Er zijn ook omstandigheden die voor het beoordelen van een aanvraag van belang zijn. Ligt jouw aanvraag of wijziging ter acceptatie bij Allianz Global Assistance? Dan ontvangt je de beoordeling uiterlijk op de tweede werkdag.

Europa of werelddekking?

Onder de Europadekking vallen alle landen van Europa en de niet-Europese landen grenzend aan de Middellandse Zee, de Azoren, Madeira en de Canarische Eilanden. De dekking geldt ook in Rusland, tot de Oeral en de Kaukasus. Ook zeereizen tussen de genoemde gebieden vallen onder de dekking.

Met een reisverzekering van Allianz Global Assistance bepaal je zelf in welke landen je verzekerd bent. Deze keuze maak je door te kiezen voor een dekkingsgebied.

Kortlopende Reisverzekering– bij het afsluiten van een Kortlopende Reisverzekering kies je uit drie dekkingsgebieden:

  • Europa
  • Wereld exclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada
  • Wereld inclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada

Doorlopende Reisverzekering – bij het afsluiten van een Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering is er keuze uit twee dekkingsgebieden:

  • Europa
  • Wereld

Kortlopende of doorlopende reisverzekering?

Ga je vaker dan eenmaal per jaar op vakantie? In dat geval kan het handig zijn om te kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Je bent dan het hele jaar verzekerd, maar de dekking geldt alleen op het moment dat je daadwerkelijk op reis bent. Het voordeel is dat je niet elke keer opnieuw een reisverzekering hoeft af te sluiten.

Als je vaker per jaar op reis gaat is een doorlopende reisverzekering vrijwel altijd voordeliger. In het algemeen geldt dat een doorlopende verzekering voor een gezin met kinderen al na twee vakantieweken per jaar voordeliger is dan een kortlopende reisverzekering. Bij een stel ligt het omslagpunt meestal ongeveer op drie weken per jaar en bij een alleenstaande op 3 à 4 weken. De jaarpolis reisbijstandverzekering is ook af te sluiten voor inwoners van Belgie.

Reisverzekering voor je kind of kinderen

Als kinderen zonder ouder(s) op reis gaan, wil je toch ze goed verzekerd zijn. Wij ontvangen daarom regelmatig de vraag of er reisverzekering voor een kind kan worden afgesloten, zonder dat de ouder of verzorger meegaat op reis. Dat is geen enkel probleem. Een ouder kan ongeacht de leeftijd van zijn of haar kinderen altijd een reisverzekering afsluiten. De ouder is dan de verzekeringsnemer, dat is degene die de premie betaalt, en de kinderen zijn de verzekerden. Kinderen vanaf 16 jaar mogen ook zelfstandig een reisverzekering afsluiten.

Vragen?

Wil je meer informatie over reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Reisverzekering-direct.nl. telefoon 055-5400408 (op werkdagen tijdens kantooruren) of stuur een email: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering