Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Noodsituatie

Noodsituatie? Bel de Alarmcentrale!

Neem bij een noodsituatie zoals een ziekenhuisopname in het buitenland, direct telefonisch contact op met de Alarmcentrale van Allianz Global Assistance.

Voor hulp bij pech, ongeval en ziekte in het buitenland, dag en nacht bereikbaar:

Alarmcentrale Allianz Global Assistance: + 31 (0)20 – 592 9292

Let op: Als je de alarmcentrales belt, hebben die de volgende gegevens van je nodig:

  • polisnummer (belangrijk!);
  • naam en waar je te bereiken bent (adres, telefoon, fax, e-mail);
  • welk ziekenhuis (naam, adres, telefoon, fax, e-mail);
  • welke arts (naam, specialisme, adres, telefoon, fax, e-mail);
  • omschrijving van de medische situatie (bijvoorbeeld diagnose of klachten);
  • opname- of behandeldatum;
  • verwachte opnameduur.

Heb je geen reisverzekering met dekking voor medische kosten? Neem dan contact op met de Alarmcentrale van je zorgverzekeraar. Kijk voor telefoonnummers op je zorgpas.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.