Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Allianz Groepsreisverzekering met aansprakelijkheidsdekking

Organiseer jij een groepsreis of schoolreis? Dan moet je ook denken aan een goede groepsreisverzekering. Die kun je hier snel en eenvoudig afsluiten. Met de groepsreisverzekering van Allianz Assistance is iedere deelnemer goed verzekerd. De begeleiders en het bestuur zijn ook verzekerd tegen aansprakelijkheid. Kortom, de perfecte reisverzekering voor zelf georganiseerde groepsreizen.

Al vanaf € 0,26 p.p.p.d. zijn alle deelnemers aan de groepsreis verzekerd voor S.O.S.-kosten, reisongevallen, medische kosten, rechtsbijstand en aansprakelijkheid. Je kunt dit eventueel nog uitbreiden met reisbagage en/of (winter)sport dekking.

Het afsluiten van een Groepsreisverzekering gaat eenvoudig en snel. Je ontvangt direct de polis. Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een reisverzekering voor groepen afsluiten. Snel en eenvoudig in een paar stappen. Je hoeft voor deze groepsreisverzekering alleen het aantal verzekerden op te geven, dus geen gedoe met namenlijsten.

De reisverzekering voor groepsreizen biedt dekking in heel Europa en is ideaal voor het verzekeren van bijvoorbeeld groepsuitjes, schoolreisjes, bedrijfsuitjes, busreis, voetbalkamp, familie-uitstapjes, etc.

Allianz Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld met een hoofdkantoor in Amsterdam. In meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Voordelen van de Groepsreisverzekering

De vernieuwde groepsreisverzekering van Allianz Assistance biedt jou de volgende voordelen en zekerheden:

 • Goede basisverzekering voor groepsreizigers tegen een aantrekkelijk tarief.
 • Geen uitzoekwerk voor de organisator wie/wel of niet een doorlopende reisverzekering heeft.
 • Bij een calamiteit de zekerheid dat iedereen verzekerd is.
 • Onderlinge letselschade is verzekerd op de aansprakelijkheidsdekking.
 • Organisator kan rechtsbijstand krijgen bij een geschil over de reis.
 • Ook zeer geschikt voor sportkampen met wedstrijden en/of trainingen.

Wat is een groepsreisverzekering?

Een groepsreisverzekering is een verzekering die is afgesloten voor een groep mensen die samen op reis gaan. Dit kan bijvoorbeeld een schoolreis, een bedrijfsuitje of een vakantie met vrienden zijn. De groepsreisverzekering biedt dekking voor medische kosten, bagageverlies en andere mogelijke schades, die tijdens de reis kunnen optreden. Een groepsreisverzekering kan handig zijn als je op reis gaat met een groep mensen, omdat het vaak voordeliger is om een verzekering af te sluiten voor een groep dan voor individuele personen. Bovendien kan het ook gemakkelijker zijn om alles voor een groep te regelen, in plaats van dat iedereen zijn eigen verzekering moet afsluiten.

Groepsreizen vanaf 10 personen

De nieuwe Groepsreisverzekering van Allianz Assistance is geschikt voor groepsreizen vanaf 10 personen. Deze reisverzekering voor groepen is geschikt voor o.a. verenigingen, scholen, sportverenigingen, personeelsreizen en bedrijfsuitjes in bijvoorbeeld Nederland, België en Duitsland.

Premie groepsreisverzekering

De premie voor de groepsreisverzekering is erg gunstig. Zo heb je al een groepsreisverzekering vanaf € 0,26 per persoon dag (Europadekking). De deelnemers aan de groepsreis zijn dan verzekerd voor SOS-hulpverlening, Ongevallen, Medische kosten, Rechtsbijstand en Aansprakelijkheid. Hoe groter de groep, hoe lager de premie (zie onderstaande tabel). Maak vrijblijvend een premieberekening. Nog een voordeel: je hoeft voor deze groepsreisverzekering alleen het aantal verzekerden op te geven, dus geen gedoe met namenlijsten.

Aantal personenBasisdekking*Basis + BagageBasis + (winter)sportenBasis + Bagage + (winter)sporten
t/m 20€ 10,-€ 17,50€ 19,-€ 22,-
t/m 40€ 17,50€ 30,-€ 33,-€ 38,-
t/m 60€ 24,-€ 37,-€ 46,-€ 53,-
t/m 80€ 29,50€ 42,-€ 58,-€ 66,-
t/m 100€ 34,-€ 46,-€ 66,-€ 76,-
t/m 150€ 48,-€ 64,-€ 90,-€ 104,-
t/m 200€ 61,-€ 80,-€ 112,-€ 126,-
t/m 250€ 73,-€ 90,- € 132,-€ 144,-
t/m 300€ 84,-€ 100,-€ 145,-€ 156,-
t/m 350€ 94,- € 110,-€ 161,-€ 174,-
t/m 400€ 103,-€ 120,-€ 171,-€ 183,-
* Premies per dag, afhankelijk van de groepsgrootte. De basisdekking van de Groeps- en Schoolreisverzekering bestaat uit SOS-hulpverlening, Ongevallen, Medische kosten, Rechtsbijstand en Aansprakelijkheid.

Sportverenigingen

Nieuw is de standaard rechtsbijstand dekking en dat wedstrijden/trainingen voor sporten (behalve vechtsporten) ook meeverzekerd zijn. Handig voor bijvoorbeeld sportverenigingen die op (trainings-)kamp gaan. Ook nieuw is de mogelijkheid om de dekkingen Bagage en wintersport/bijzondere sporten aan de verzekering toe te voegen.

Organiseer je een dagtrip, busreis, schoolreis, werkweek of sportkamp? Dan is de Groeps- en Schoolreisverzekering van Allianz Assistance de beste keuze.

Gunstige premie

De premie is erg gunstig, zo heb je al een groepsreisverzekering vanaf € 0,26 per persoon per dag (Europadekking). De deelnemers aan de groepsreis zijn dan verzekerd voor SOS-hulpverlening, ongevallen, medische kosten, rechtsbijstand en aansprakelijkheid. Hoe groter de groep hoe lager de premie. Maak vrijblijvend een premieberekening.

Waarvoor verzekerd?

Wat is er verzekerd op de Groepsreisverzekering?

 • SOS-hulpverlening, redding en opsporing;
 • ongevallen (overlijden en blijvende invaliditeit);
 • schade aan logiesverblijven;
 • medische kosten (dokters en ziekenhuiskosten);
 • rechtsbijstand;
 • aansprakelijkheid.

Als optie kun je ook meeverzekeren:

 • bagage (diefstal, vermissing of beschadiging);
 • bijzondere sporten en wintersport.

Lees voor een compleet overzicht van alle dekkingen, de verzekeringsvoorwaarden.

Groepsreisverzekering Allianz Assistance

Een groepsreis organiseren, zoals een schoolreisje of bedrijfsuitje? Daar komt veel bij kijken. Je moet eventueel hotelovernachtingen boeken, eventueel excursies en nog veel meer. Kortom, van alles regelen. Hierdoor vergeet men soms om de groep te verzekeren tegen onvoorziene kosten en repatriëring. Bij Reisverzekeringblog.nl kun je snel en eenvoudig een groepsreisverzekering afsluiten.

De groepsreisverzekering is onder andere bedoeld voor:

 • Schoolreis
 • Excursies
 • Bedrijfsuitje
 • Busreis
 • Een dagje weg met de vereniging
 • Voetbalkamp
 • Een dagje wintersport met de klas of school

Alle voordelen van de groepsreisverzekering op een rij

 • Perfect verzekerd met een groep op reis in heel Europa.
 • Professionele hulp, 24 uur per dag.
 • Standaard dekking met mogelijkheid tot uitbreiding.

Wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval

Allianz Assistance is ’s werelds grootste hulpverlener en reisverzekeraar. Met alarmcentrales in 34 landen wereldwijd. En een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Maar waar je je ook bevindt, als je belt met Allianz Assistance word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Standaard dekking met mogelijkheid tot uitbreiding

De hele groep is standaard verzekerd tegen onvoorziene kosten en repatriëring. De organisator van de groepsreis hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele schade veroorzaakt door de deelnemers, de Groepsreisverzekering dekt dit risico.

De verzekering is geldig in Europa (evenals de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee), inclusief Nederland.

Groepreizigers kunnen bij nood de Alarmcentrale bellen

Mochten er problemen ontstaan tijdens de groepsreis, dan kunnen de deelnemers aan de groepsreis rekenen op de hulp van de Alarmcentrale van Allianz Assistance. De Alarmcentrale biedt waar ook in Europa professionele hulp bij problemen, ziekte en ongeval. Alle deelnemers aan de groepsreis kunnen hetzelfde alarmnummer bellen. Wel zo handig.

Reisbagage

De hele groep is standaard verzekerd tegen onvoorziene kosten en repatriëring. Hierdoor hoeft de organisator van de groepsreis zich geen zorgen te maken over eventuele schade veroorzaakt door de deelnemers, de Groepsreisverzekering dekt dit risico. Bij de groepsreisverzekering van Allianz Assistance is ook een dekking voor Medische Kosten en Reisongevallen inbegrepen.

Aansprakelijkheidsverzekering bij een groepsreis

Allianz Assistance biedt een vergoeding voor de schade die je toebrengt aan anderen en aan spullen van anderen waarvoor je aansprakelijk bent. Zij vergoeden de schade als je verzekerd was op het moment dat je schade veroorzaakte of dat de schade ontstond. En ook wanneer je schade veroorzaakt als begeleider van de groepsreis.

Vragen?

Heb je een vraag over een groepsreisverzekering of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Reisverzekering-direct.nl, telefoon 055-5400408 (09.00 -12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl

Kies je reis- of annuleringsverzekering