Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Huurauto en pechhulp autoverzekeringen

Allianzlogo nwe

Allianz Eigen Risico Huurauto Verzekering

Bereken hoeveel jij bespaart met de huurauto verzekering van Allianz.

  Wereldwijd verzekerd (ook in Nederland).

  Voor huurauto of huurcamper.

  Eigen risico én borg verzekerd tot max. €6.000,-

  Scherpe premie: goedkoper dan afkopen bij verhuurbedrijf

Al v.a. €6,75 per dag goed verzekerd!

Sluit hier direct online je Eigen Risico Verzekering autohuur of pechhulp verzekering van Allianz Assistance af. Het is hier snel en in een paar stappen geregeld. Je berekent eerst de premie. De polis ontvang je direct per e-mail. Snel, handig en voordelig!

Je kan nu voordelig het eigen risico en borg bij autohuur of camperhuur verzekeren bij Allianz Assistance voor slechts €6,75 per dag.

De Eigen Risico Verzekering is de ideale Allianz huurauto verzekering als je een auto of camper huurt. Als je onderweg schade aan het voertuig hebt of het wordt gestolen, dan wordt het eigen risico dat op het gehuurde voertuig zit volledig vergoed. Ook de ingehouden borg is verzekerd. Zo voorkom je dat je voor vervelende verrassingen komt te staan en geniet je dus altijd van een onbezorgde (auto)reis, zowel in het binnen- als buitenland. Bij deze verzekering zijn zowel het eigen risico als borg van de huurauto of camper verzekerd.

Huurauto verzekering

Heb je nog geen Allianz Eigen Risico Huurauto verzekering? Sluit hem hieronder af!

Pechhulp verzekering

Voor een pechhulp verzekering voor auto, motor of aanhanger ben je bij Allianz Assistance aan het juiste adres. Zij hebben voor iedere automobilist of motorrijder uitstekende pechhulp verzekeringen. Allianz Assistance is de grootste hulpverlener ter wereld, je kunt altijd rekenen op de beste hulp in noodsituaties.

Meer informatie over pechhulp verzekeringen

Er kan altijd iets vervelends gebeuren als je onderweg bent met de auto. Daar sta je dan, met pech langs de weg. Of een auto die niet meer wil starten. Wat doe je dan? Wie moet je bellen? Gelukkig is er Allianz Assistance, de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Altijd bereikbaar, dag én nacht. Je wordt direct geholpen. Waar je in Europa ook met pech staat. Gewoon in het Nederlands. Zodat je niet naar woorden hoeft te zoeken. Dat is wel zo prettig.

Wat houdt de Pechhulp Verzekering precies in?

Afhankelijk van de aard van de pech, mag je van Allianz Assistance het volgende verwachten, zowel in Nederland als elders in Europa:

 • Reparatie ter plekke, indien mogelijk.
 • Slepen van de auto naar dichtstbijzijnde dealer of garage, of adres naar keuze bij pech in Nederland.
 • Vervoer naar huis van inzittenden.
 • In Nederland: Vervangend vervoer tot maximaal 2 dagen indien de auto niet binnen 2 uur gerepareerd kan worden.
 • In Europa: Vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen indien de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden. Kan de auto wel binnen 48 uur worden gerepareerd, maar dient overnacht te worden? Dan wordt de hotelovernachting vergoed!

Premie en voorwaarden autopech verzekering

De premie voor een pechhulp verzekering is bijzonder gunstig. Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening. De goedkoopste pechhulp verzekering is samen te stellen naar eigen wens. Zo kun je kiezen voor Pechhulp in Nederland met of zonder hulp in je woonplaats. Ga je met de auto op vakantie? Kies dan voor Pechhulp Europa. Een toercaravan, vouwwagen, bagagewagen of trailer is ook voordelig mee te verzekeren.

Hoe sluit ik pechhulp verzekering af?

De Pechhulp Verzekering van Allianz Assistance is los af te sluiten voor minimaal 1 jaar en daarna per maand opzegbaar. Met deze verzekering kun je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech met jouw auto of motor, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

 • De verzekering is kentekengebonden. Dat wil zeggen dat jouw auto of motor voor pechhulp is verzekerd. Dit is handig als bijvoorbeeld je partner of kinderen van het voertuig gebruikmaken.
 • Je kan kiezen voor pechhulp alleen in Nederland (in- of exclusief jouw woonplaats), maar ook in het buitenland.
 • De verzekering kan niet eerder ingaan dan op de vijfde dag nadat deze is aangevraagd.
 • De Pechhulp verzekering is online af te sluiten.

Pechhulp Verzekering snel en voordelig geregeld!

Je kunt hier snel en eenvoudig een Pechhulp Verzekering afsluiten. De polis ontvang je direct per e-mail.

Is de Pechhulp Verzekering kenteken- of persoonsgebonden?

De Pechhulp Verzekering van Allianz Assistance is kentekengebonden. Dat betekent dat de verzekering voor een specifieke auto of motor geldt. Allianz Assistance registreert de verzekering op het kenteken van je voertuig. Als je meerdere voertuigen hebt, kan er per auto of motor een verzekering afgesloten worden.

Let op: de pechhulp verzekering is alleen af te sluiten voor een auto of motor met een Nederlands kenteken. Het totaal belast gewicht mag niet meer zijn dan 3.500 kg.

Wat te doen als ik pech heb? En hoe lang moet ik wachten op hulp?

Indien je pech hebt kan je contact opnemen met de alarmcentrale op (020) 8512294. De hulpverleners zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Wanneer je pech krijgt, staat het netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. De aanrijtijd van de pechhulpdienst is gemiddeld 35 minuten.

Waar ben ik verzekerd? En in welke Europese landen?

Op het polisblad staat waar je verzekerd bent. De mogelijke gebieden zijn:

 • Nederland zonder eigen woonplaats;
 • Nederland met eigen woonplaats;
 • Nederland en Europa zonder eigen woonplaats;
 • Nederland en Europa met eigen woonplaats.

Als Europa op de polis staat, ben je verzekerd in de volgende landen: Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Fyrom (Macedonië), Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (met uitzondering van de Azoren en Madeira), Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje (met uitzondering van Canarische Eilanden en de Balearen), Tsjechië, Turkije (Europese deel), Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Wit-Rusland, IJsland, Zweden, Zwitserland.

Voordelen Allianz Assistance pechhulp verzekering

Allianz Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. De Pechhulp Verzekering biedt jouw de volgende concrete voordelen:

 • Zeer scherpe premie – al vanaf € 2,54 per maand, inclusief vervangend vervoer.
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Naar wens samen te stellen en uit te breiden.
 • Ook voor auto’s ouder dan 12 jaar.
 • Tevens pechhulp voor motoren.
 • Het inschakelen van monteurs, garages en bergers in binnen- en buitenland.
 • All-in hulpverlening, dus geen aanvullende kosten voor bijvoorbeeld vervangend vervoer.
 • Aanhangwagens zijn mee te verzekeren.
 • Vervangende auto met trekhaak. Eigen Alarmcentrales, je wordt in het Nederlands geholpen (24/7 bereikbaar).

Waarom Allianz Assistance?

Pechhulp bij Allianz Assistance is een prima keuze. De belangrijkste redenen:

 • Wereldwijd marktleider in hulpverlening.
 • Eigen Alarmcentrale, 24/7 bereikbaar.
 • Ruim 2 miljoen auto’s in Nederland al verzekerd van hulp bij pech of ongeval.
 • Grote automerken vertrouwen al jaren op deze hulpverlening.

Ook pechhulp voor de motor

Het is ook mogelijk om Pechhulp voor de motor af te sluiten. Daarnaast is het mogelijk om voor € 1,70 per maand een extra module af te sluiten die het recht geeft om, in geval van pech, voor een vervangende motor in plaats van auto te kiezen. Dit is geldig in de gebieden waarvoor Pechhulp is afgesloten, zelfs in het buitenland dus! Allianz Assistance is de enige aanbieder van Pechhulp in Nederland die je deze mogelijkheid geeft. Deze pechhulp verzekering is dus ook onmisbaar als je met de motor op vakantie gaat!

Zelf kiezen

Pechhulp afsluiten voor heel Europa, of alleen in Nederland? Wat je wilt verzekeren, dat is persoonlijk. Natuurlijk houden we daar rekening mee. Je beslist zelf. Net zoals de ingangsdatum. Handig, wanneer je nu nog ergens anders een pechhulpverzekering hebt lopen.

Betrouwbaar

Allianz Assistance is al jarenlang actief in het verlenen van pechhulp. Talloze grote automerken vertrouwen de pechhulp voor hun merk toe aan Allianz Assistance. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Dat doen zij niet voor niets. Je kunt er daarom op vertrouwen dat je pech goed wordt verholpen door Allianz Assistance. Met kennis van zaken en grote ervaring. Dat geeft een betrouwbaar gevoel.

Vervangend vervoer

Allianz Assistance heeft eigen alarmcentrales in 34 landen, met duizenden medewerkers en een groot gecontracteerd netwerk van universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Ook beschikken ze in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto’s. En dat is wel zo handig als je tijdens je vakantie weer snel op weg wilt.

Vragen?

Heb je nog vragen over de pechhulp verzekeringen? Stuur een e-mail naar info@reisverzekering-direct.nl of bel naar: 055 540 04 08 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.