Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Over Allianz Global Assistance

Allianz-Global-logo

Allianz Global Assistance is internationaal marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening en telt meer dan 13.000 medewerkers, die samen 58 talen spreken.

Zij zijn aanwezig met eigen vestigingen op vijf continenten, in 34 landen. Dus ook als je in het buitenland bent, word je altijd in je eigen taal te woord gestaan. Samen met ruim 400.000 dienstverleners én een netwerk van betrouwbare lokale agenten in landen waar we ze eigen vestiging hebben, staan ze dag en nacht voor je klaar.

Elke twee seconde neemt Allianz Global Assistance ergens ter wereld een hulpaanvraag in behandeling en helpen ze ieder uur ruim 5.000 mensen. In 2013 ontvingen ze 53 miljoen telefoontjes en handelden ze 22 miljoen dossiers af.

Allianz Global Assistance in Nederland

De Nederlandse vestiging van Allianz Global Assistance bevindt zich in Amsterdam. Van daaruit werken 290 enthousiaste medewerkers. In Nederland verzorgen zij de medische hulpverlening voor meer dan 1,5 miljoen Nederlanders en de Pechhulp- en ongevalshulp voor ruim 2,5 miljoen auto’s.

Allianz Group

Allianz Global Assistance behoort tot de internationale Allianz Global Assistance Group. Deze organisatie is wereldwijd marktleider in hulpverlening, reisverzekeringen en persoonlijke diensten. Allianz Global Assistance valt direct onder de internationale Allianz Group, met haar hoofdkantoor in München. De Allianz Group is één van de grootste verzekeraars en vermogensbeheerders ter wereld en loopt voorop in verzekeren met als bewijs o.a. het verzekeren van Bollywood films en van ruimtereizen.