Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Annuleringsverzekeringen

Allianz Direct je reisverzekering

Kies voor de vernieuwde annuleringsverzekering van Allianz: nu ook met allrisk dekking!

Wat is er nieuw:

 • Nu ook Allrisk annuleringsdekking mogelijk.
 • 3e graad familie meeverzekerd.
 • Zaakwaarnemer standaard opgenomen.
 • Annulering gedekt bij ramp of terrorisme.
 • Zelf samengestelde reizen zijn meeverzekerd.

Ontvang direct de polis per e-mail, snel en goed geregeld!

Verzekerd bij annulering, reisonderbreking en vertraging.

Ook geschikt om vliegtickets te verzekeren tegen annulering.

✔ Allrisk dekking voor gebeurtenissen die niet in de voorwaarden staan.

Dekking bij ernstige ziekte, ongeval en overlijden.

Dekking voor reisgenoten en familie in 1e, 2e en 3e graad.

Uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking. Vergoeding voor gemiste vakantiedagen (afbreken vakantie of ziekenhuisopname).

Allianz is meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland!

Meer informatie:

Heb je vragen over de nieuwe kortlopende annuleringsverzekering Stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl of bel ons (09.00 – 12.00 uur op werkdagen): telefoon 055-5400408.

Let op: de tekst hieronder is in bewerking en nog niet geheel aangepast aan het nieuwe product.


Sluit hier online je annuleringsverzekering van Allianz Assistance af. In slechts een paar stappen geregeld. Je berekent eerst de premie. De polis van de annuleringsverzekering ontvang je direct per e-mail. Snel, handig en voordelig!

Voor een annuleringsverzekering ben je bij Allianz Assistance aan het juiste adres. Zij hebben voor ieder soort reiziger uitstekende annuleringsverzekeringen. Allianz Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld, je kunt altijd rekenen op de beste hulp in noodsituaties.

Heb je een vakantie geboekt? Je kunt dan naast een reisverzekering ook een annuleringsverzekering afsluiten. Deze verzekering vergoedt de kosten als je de geboekte reis voor aanvang moet annuleren. De kosten die de reisorganisatie gemaakt heeft brengen ze bij je in rekening en moet je betalen. Met een annuleringsverzekering voor je vakantie ben je gedekt tegen deze kosten.

Voordelen van de Allianz annuleringsverzekeringen:

✔   Kosten van annulering vergoed voor vertrek ook bij corona besmetting.

✔   Dekking bij overlijden 1e, 2e en 3e graad familie.

✔   Vergoeding bij vertraging langer dan 8 uur en ook bij onderbreking van je vakantie.

✔   Noodzakelijke terugkeer? Volledige reissom terug met de Annulering Dubbel Zeker.

Wat is een annuleringsverzekering?

Een annuleringsverzekering is een soort verzekering die je kunt afsluiten als je een reis of vakantie hebt geboekt. Met een annuleringsverzekering ben je verzekerd voor de kosten die je moet maken als u jouw reis of vakantie op het laatste moment moet annuleren. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als je ziek wordt, als er iets gebeurt met een familielid waardoor je niet kunt reizen of als er andere onvoorziene omstandigheden zijn waardoor je niet op vakantie kunt gaan.

Kortlopend of doorlopend?

Er zijn verschillende soorten annuleringsverzekeringen, afhankelijk van jouw specifieke situatie en de duur van je reis of vakantie. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kortlopende annuleringsverzekering voor een enkele reis of voor een doorlopende annuleringsverzekering voor meerdere reizen gedurende een bepaalde periode. Bij Allianz kun je ook kiezen voor extra dekkingen, zoals dekking voor extra kosten als jij je vakantie naar een later tijdstip moet verplaatsen of als je jouw reis moet afbreken.

Wanneer is het afsluiten van een annuleringsverzekering belangrijk?

annuleringsverzekeringen

Het afsluiten van een annuleringsverzekering is vooral belangrijk als je een dure of exclusieve reis hebt geboekt, of als je veel geld hebt uitgegeven aan bijvoorbeeld vliegtickets of een accommodatie. In dat geval kun je met een annuleringsverzekering voorkomen dat je al het geld kwijtraakt als jij je reis op het laatste moment moet annuleren. Bovendien biedt een annuleringsverzekering ook de nodige zekerheid en rust voor je geest, omdat je weet dat je gedekt bent voor onvoorziene omstandigheden.

Tot wanneer kun je annuleringsverzekering afsluiten?

Tot wanneer kun je een annuleringsverzekering afsluiten? Dat moet binnen 14 dagen nadat je de reis geboekt hebt. Daarna kan je helaas geen annuleringsverzekering meer afsluiten.

Wil je een annuleringsverzekering afsluiten voor jouw reis of vakantie, dan kan dat hier. Je kunt eerst een premieberekening maken en dan besluiten of je de verzekering wilt afsluiten. De annuleringsverzekering is alleen geldig als je tijdens het afsluiten van deze verzekering nog niet kan verwachten dat je de reis moet annuleren.

Ook dekking bij Corona (Covid-19)!

Met de extra Allianz corona dekking ga je direct met meer bescherming op vakantie, en weet je vooraf waar je aan toe bent. Hieronder in het kort de extra dekking, die Allianz direct gratis op de kortlopende en doorlopende annuleringsverzekering biedt:

 • Annuleringskosten direct vergoed als je corona oploopt vlak voor vertrek.
 • Annuleringskosten vergoed als je in een verplichte individuele quarantaine moet, omdat je in contact bent geweest met iemand die corona heeft.
 • Een vergoeding voor de niet gebruikte vakantiedagen op bestemming als je door Covid-19 in het ziekenhuis bent opgenomen.

Heb je nog geen kortlopende Allianz annuleringsverzekering met corona dekking, sluit hem hieronder af:

Groepsannuleringsverzekering

Een groepsannuleringsverzekering van Allianz is geschikt voor een bepaalde groep die graag met elkaar op vakantie of reis wil, een groepreis gaat maken. Met de annuleringsverzekering voor een groep is er dekking tegenover elkaar. Als er iemand uit de groep wegvalt door een ernstige omstandigheid (ernstige ziekte, ongeval of overlijden) en de rest van de groep is daardoor zo ontdaan dat ze niet meer op reis wil, biedt de groepsannuleringsverzekering een oplossing. Wij hebben drie verschillende groepsannuleringsverzekeringen. De verzekeringnemer kan de groepsannuleringsverzekering aanspreken als het gaat om een gedekt evenement, de verzekeraar keert de schade uit en zo is er geen financiële tegenslag.

Organiseer jij een groepreis voor familie, vrienden, collega’s of de vereniging dan kun je naast een groepsreisverzekering ook een groepsreis annuleringsverzekering afsluiten. Zo voorkom je een financieel risico door annuleringskosten.

Vrijblijvende premie-opgaaf groepsannuleringsverzekering Allianz

De annuleringsverzekering voor groepen groter dan 7 personen is een maatwerkproduct. De te betalen premie is afhankelijk van het aantal personen, de reissom, leeftijden van verzekerden en de gewenste dekking. Wil je een vrijblijvende offerte voor de Allianz groepsannuleringsverzekering ontvangen? Vraag hem hieronder aan:

Wat kost een groepsannuleringsverzekering? Wel, de premie en dus de kosten van een groepsannuleringsverzekering is afhankelijk van enkele factoren. Wat een groepsannuleringsverzekering van Allianz kost, hangt af van de grootte van de groep, de leeftijdssamenstelling, het aantal personen uit een gezin, de bestemming en de totale reissom.

De samenstelling van de groep maakt voor de kortlopende groepsannuleringsverzekering niet uit. Dat kan een groep vrienden zijn maar ook familie, collega’s of een vakantie met de club of sportvereniging. De belangrijkste eigenschap van een groepsannuleringsverzekering is dat je de gehele groepsreis kan annuleren als één van de groepsleden uit het reisgezelschap ernstig ziek wordt, een ongeval krijgt of komt te overlijden. Een annuleringsverzekering voor groepsreizen voorkomt financiële schade bij annuleringen.

Met de groepsaccommodatie annuleringsverzekering kan je de accommodatie, de groepsreis of de familievakantie annuleren als iemand uit de groep door bijvoorbeeld ziekte, ongeval of overlijden niet mee kan. Je bent tevens verzekerd in geval van een corona (Covid-19) besmetting bij iemand uit de groep.

Annuleringsverzekering voor groepen en groepsreizen

Je hebt een groepreis geboekt, maar één van je meereizende vrienden of collega’s wordt vlak voor vertrek ernstig ziek of overlijdt, dan heeft mogelijk de hele groep geen zin meer om op reis te gaan. Met deze annuleringsverzekering voor groepen en groepsreizen kan de reis van het gehele reisgezelschap worden geannuleerd en zorgt de verzekering voor de vergoeding van de annuleringskosten.

Ga je met een groep op reis? Lees dan onze veelgestelde vragen en antwoorden over de groepsannuleringsverzekering.

Organiseer jij een groepsreis? Sluit dan hier een voordelige groepsreisverzekering af. De groepsreisverzekering heeft een gunstige premie: al vanaf € 0,26 per persoon dag. De groep is dan in heel Europa verzekerd.

Je kunt hier de volgende annuleringsverzekeringen direct online afsluiten (klik op de link om naar de juiste annuleringsverzekering te gaan):

Allianz annuleringsverzekering met Corona dekking!

Een Allianz annuleringsverzekering heeft ook corona dekking. Als je alleen, met een reisgenoot of met je familie een vakantie gaat boeken, wil je in deze onzekere tijd gedekt zijn als jij, je reisgenoot of iemand van je gezin corona (Covid-19) oploopt. Dat valt onder de dekking van de Allianz annuleringsverzekering! Je kunt de boeking van je vakantie annuleren, als jij of één van de verzekerde reisgenoten, voor vertrek een besmetting met corona oploopt en dit kan aantonen door de positieve testuitslag van een officieel testbedrijf. Allianz ziet het hebben van corona, als een ziekte waardoor je de reis kan annuleren. Zij vergoeden in dat geval de annuleringskosten.

Wat is de corona dekking op de Allianz annuleringsverzekering?

Met de Allianz corona dekking ga je met extra bescherming op reis en weet je vooraf waar je aan toe bent. Hieronder in het kort de extra dekking die Allianz gratis op de kortlopende en doorlopende annuleringsverzekering biedt:

 • Annuleringskosten vergoed als je corona oploopt vlak voor vertrek.
 • Annuleringskosten vergoed als je in een verplichte individuele quarantaine moet, omdat je in contact bent geweest met iemand die corona heeft.
 • Een vergoeding voor de niet gebruikte vakantiedagen op bestemming als je door Covid-19 in het ziekenhuis bent opgenomen.

Voorkom financieel risico

Een annuleringsverzekering geeft een financiële vergoeding wanneer je niet op vakantie kunt gaan of dat je door een onverwachte gebeurtenis je vakantie moet annuleren of afbreken. Bijvoorbeeld bij ziekte van jezelf, je reisgenoot of familie. Het moet dan om een gebeurtenis gaan, die onder de dekking valt. In de polisvoorwaarden van een annuleringspolis staat exact wat gedekt is. Ook als je op vakantie bent gegaan en deze moet afbreken, wordt dit bij Allianz Assistance gedekt. Bij een annuleringsverzekering heb je, net als bij een reisverzekering, de keuze uit een eenmalige- en een doorlopende verzekering. Ook Belgen kunnen bij ons een annulatieverzekering afsluiten.

Ziekte/overlijden van een familielid

De meest voorkomende reden om een reis te annuleren is ziekte van een familielid. Dan kan een familielid zijn in de eerste, tweede of derde graad. Voor de duidelijkheid sommen wij nog even de bloedverwantschap op zoals die worden gehanteerd:

 • Familie in de eerste graad zijn: partner, ouders, schoonouders, kinderen, schoonzoons, schoondochters.
 • Familie in de tweede graad zijn: broers, zussen, kleinkinderen, opa’s, oma’s, schoonzussen, zwagers, stiefzussen, stiefbroers.
 • Familie in de derde graad zijn: ooms, tantes, neven, nichten, overgrootouders en achterkleinkinderen.

Het is goed te weten dat bij zowel de kortlopende- als de doorlopende annuleringsverzekering van Allianz Assistance ook de familie in de derde graad onder de dekking valt.

Annuleringsverzekering biedt ook uitkomst bij niet-genoten vakantiedagen

Voor de dagen dat je niet van je vakantie hebt kunnen genieten, krijg je een vergoeding. Dat is het deel van de reissom over de vakantiedagen die je gemist hebt. Dit kan zijn omdat je direct naar huis moet, maar ook door een ziekenhuisopname. Bij meer dan acht uur vertraging van je vliegtuig krijg je ook een vergoeding.

Ook verzekerd bij uitvallen van je reisgenoot

Met een annuleringsverzekering van Allianz Assistance ben je ook voor annuleringskosten verzekerd, als jouw reisgenoot de reis moet annuleren en de:

 • reisgenoot op jouw boekings- of reserveringsformulier genoemd staat;
 • reisgenoot een eigen annuleringsverzekering voor deze reis heeft afgesloten;
 • oorzaak van de annulering verzekerd is.

Deze dekking is per reis beperkt tot drie meereizende gezinnen of zes reisgenoten. Breek je de reis af? Dan is deze dekking beperkt tot één reisgenoot. Ook als je met vrienden op reis gaat kan een groepsannuleringsverzekering nuttig zijn.

Vergoeding bij vertraagd vertrek

Als bij een reis van boot, bus, trein of vliegtuig, van langer dan drie dagen, vertraging optreedt bij vertrek uit Nederland, of bij aankomst op de eerste reisbestemming, betaalt Allianz Assistance een verhoudingsgewijze vergoeding op basis van het verzekerde bedrag van je verzekering. Hierbij gelden de volgende maxima:

 • 8 tot 20 uur vertraging: 1 dag vergoeding;
 • 20 tot 32 uur vertraging: 2 dagen vergoeding;
 • 32 uur vertraging of meer: 3 dagen vergoeding.

Vertrek vanaf een luchthaven binnen een straal van 100 km van de Nederlandse grens wordt gelijkgesteld met vertrek uit Nederland.

Dekking van een annuleringsverzekering

Hieronder staan enkele voorbeelden van gebeurtenissen die onder de dekking van de annuleringsverzekering van Allianz Assistance vallen:

 • overlijden of ernstige ziekte van jezelf, reispartner of een naast familielid (ook 3e graad);
 • medische noodzakelijke ingreep die ondergaan moet worden door jou, je partner of je kind;
 • zwangerschap of complicaties bij een zwangerschap;
 • ernstige ziekte van een zaakwaarnemer;
 • echtscheiding;
 • onverwachts ter beschikking krijgen van een huurwoning;
 • ernstige schade aan jouw huis of bedrijf;
 • onvrijwillige werkeloosheid na een vast dienstverband;
 • aangaan van een nieuw dienstverband na werkloosheid;
 • zorgplicht voor een familielid in 1e graad;
 • verlies of diefstal van voor de reis noodzakelijke reisdocumenten van verzekerde op de dag van vertrek;
 • diefstal of uitval van het voertuig waarmee je op reis zou gaan, binnen 30 dagen voor vertrek;
 • overlijden, ernstige ziekte of ongeval van je huisdier.

Je kunt in de voorwaarden van de annuleringsverzekering exact nalezen welke gebeurtenissen nog meer gedekt zijn.

Dekking Terreuraanslagen en natuurrampen

Met ingang van 1 maart 2018 kun je ook kiezen voor de nieuwe dekking ‘Terreuraanslagen en natuurrampen‘ (alleen mogelijk bij de doorlopende reis- en annuleringsverzekering). Verzekerden kunnen dan een voorgenomen reis, annuleren als er op de bestemming sprake is van een terreuraanslag, natuurramp, binnenlandse onlusten of oproer. Met de dekking Terreuraanslagen en natuurrampen is men verzekerd voor het omboeken of annuleren van je reis, wanneer je niet meer naar de oorspronkelijk geboekte bestemming kan reizen door een situatie. De dekking is geldig als jouw reis binnen 30 dagen vanaf een gebeurtenis die binnen deze dekking valt, plaatsvindt.

Wat valt er niet onder de dekking?

Er zijn meerdere situaties denkbaar, waarom je een reis wilt annuleren. De volgende voorbeelden vallen niet onder de dekking van een standaard annuleringsverzekering:

 • faillissement van de touroperator, deze kosten worden in sommige gevallen vergoed door het SGR;
 • faillissement van je vliegtuigmaatschappij;
 • het missen van je vliegtuig door oponthoud, zoals pech of files;
 • geen zin meer in de vooraf geboekte reis;
 • veranderde reisomstandigheden: bijvoorbeeld slecht weer daar, politieke onrust, of toename criminaliteit;
 • overmachtsituaties waardoor de reis geen doorgang kan vinden.

Wat kost een annuleringsverzekering?

Wat kost een kortlopende annuleringsverzekering? De premie voor een annuleringsverzekering is altijd een vast percentage van de reissom. Deze bedraagt 5,9% van de totale reissom. Hier komt nog wel assurantiebelasting en poliskosten bij. Je kunt er van uitgaan dat voor een reis van ca. € 1.000,- de premie van een annuleringsverzekering ongeveer € 68,- bedraagt. Je kunt bij Reisverzekering-direct.nl eenvoudig zelf online de premie voor je annuleringsverzekering berekenen.

Kortlopende annuleringsverzekering

Je hebt ruim van tevoren een reis geboekt, maar je kan niet op reis door onvoorziene omstandigheid. In veel gevallen ben je dan je geld kwijt. Tegen dit risico kan een kortlopende annuleringsverzekering uitkomst bieden. Je krijgt dan de annuleringskosten vergoed als je de vakantie afzegt, mits gedekt op de polis. Het kan ook voorkomen dat je jouw vakantie eerder moet afbreken. Ook dan biedt een annuleringsverzekering uitkomst.

Doorlopende annuleringsverzekering

Ga je vaker op reis, dan is een doorlopende annuleringsverzekering een goede keuze. Het hele jaar door verzekerd tegen annuleringskosten. Ook als je last minute boekt.

Ook voor samengestelde reizen

Steeds meer Nederlanders stellen hun reis zelf samen. Onderdelen zoals een vlucht, hotel en huurauto worden los van elkaar geboekt op internet. Voor deze reizigers biedt Allianz Assistance de dekking ‘Samengestelde reis’. Daarmee ben je standaard verzekerd van een vergoeding bij uitval van één van de onderdelen van die reis. Een onderdeel van de reis kan plotseling uitvallen door natuurgeweld, zoals een aswolk of tsunami of zelfs al door teveel sneeuw op het vliegveld. Maar ook door oproer en binnenlandse onlusten (een politieke opstand), een defect aan het los geboekte vervoermiddel of een plotselinge staking.

Als enige reisverzekeraar in Nederland biedt Allianz Assistance je dan twee opties:

Optie 1: De reis in aangepaste vorm voortzetten, Allianz Assistance vergoedt hiervoor:

 • De noodzakelijke extra verblijfskosten tot € 75,- per persoon per dag, voor maximaal 5 dagen.
 • De noodzakelijke extra reiskosten om de reis alsnog te kunnen aanvangen of voortzetten, tot maximaal € 500,- per persoon.
 • De annuleringskosten van gemist aansluitend vervoer, accommodatie of andere reserveringen, tot maximaal € 500,- per persoon.

Optie 2: Volledige annulering van de overige onderdelen van de reis. Allianz Assistance vergoedt dan de annuleringskosten.

Bij de doorlopende annuleringsverzekering zijn samengestelde reizen standaard meeverzekerd. Bij de kortlopende is dit een optie die je kan kiezen.

Groepsannuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering voor groepen is nuttig als je met een gezelschap op reis gaat en er een groepsboeking is gemaakt. Dat kan een groep vrienden zijn maar ook familie, collega’s of een vakantie met de club of sportvereniging. De belangrijkste eigenschap van een groepsannuleringsverzekering is dat je de hele reis kan annuleren als één van de groepsleden uit het reisgezelschap ernstig ziek wordt, een ongeval krijgt of komt te overlijden. Een groepsannuleringsverzekering kan ook prima als je met meerdere gezinnen op vakantie gaat.

Allianz Assistance heeft een uitstekende groepsannuleringsverzekering die je hier kan afsluiten. Verzekerd is overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongevalsletsel van een verzekerde die tot de groep behoort. De hele groep kan annuleren als één verzekerde iets overkomt. Ook voor een uitje met de familie hebben wij een prima annuleringsverzekering familiereis.

Voor huisdieren

Een annuleringsverzekering voor je huisdier afsluiten? Dat kan hier. Je kunt dan je reis of vakantie annuleren indien je huisdier (hond, kat of paard) ernstig ziek is geworden of ernstig gewond is geraakt.

Zorgplicht en waarnemer

Een reis of vakantie annuleren kan ook door bijzondere omstandigheden, bijvoorbeeld omdat je moet zorgen voor een zieke moeder of omdat een waarnemer ziek is geworden. Een waarnemer is iemand die tijdens jouw afwezigheid taken voor jou uitvoert. Hij of zij vervangt jou tijdens je vakantie. In privéverband kun je bijvoorbeeld afspraken maken met een persoon die op jouw bezittingen en/of kinderen zal passen. In zakelijk verband geldt hetzelfde. Wanneer je compagnon of collega plotseling ziek wordt, kan het onmogelijk zijn om op vakantie te gaan.

Hoge reissom bijverzekeren op een kortlopende annuleringsverzekering

Een reis geboekt met een hogere reissom dan het verzekerd bedrag van jouw huidige doorlopende annuleringsverzekering? Verzeker dan het resterende deel met een kortlopende annuleringsverzekering van Allianz Assistance.

Wanneer mag je annuleren?

Wanneer mag je annuleren? Met een annuleringsverzekering kun je een reis of vakantie annuleren als je zelf, je reisgenoot of een familielid plotseling ziek is geworden of een gewond is geraakt. Maar er zijn natuurlijk ook meer situaties die onder de dekking van je annuleringsverzekering vallen, dat lees je hier: Annuleringsverzekering: Wanneer mag je annuleren?

Voorwaarden annuleringsverzekering

Wil je precies weten wat er gedekt is als je een reis wilt annuleren? In de voorwaarden van de Allianz annuleringsverzekering staat uitgelegd welke kosten er vergoed worden bij het annuleren van jouw vakantie en welke annuleringsredenen wel en niet geaccepteerd worden. Lees daarom altijd eerste de voorwaarden en de verzekeringskaart alvorens je de verzekering afsluit.

Allianz annuleringsverzekeringen

Met een Allianz annuleringsverzekering ben je verzekerd tegen financiële verliezen als jouw vakantie op het laatste moment moet worden geannuleerd of uitgesteld. Met meer dan 60 jaar ervaring in het verzekeren van reizen, biedt Allianz je de zekerheid en de geruststelling die je nodig hebt om zorgeloos te kunnen genieten van jouw vakantie.

Met een Allianz annuleringsverzekering ben je verzekerd tegen onverwachte gebeurtenissen, zoals ziekte, ongevallen of het overlijden van een naaste. Zo kun je zonder zorgen jouw vakantie plannen, wetende dat je gedekt bent als er onverwachte omstandigheden optreden.

Bovendien biedt Allianz annuleringsverzekeringen uitgebreide dekking voor de kosten die gemoeid zijn met het annuleren of uitstellen van je vakantie, zoals reissommen, reserveringskosten en terugbetaling van al betaalde bedragen.

Met Allianz annuleringsverzekeringen ben je verzekerd van een zorgeloze vakantie. Kies voor de geruststelling en de zekerheid van Allianz en sluit nu je annuleringsverzekering af.

Meer lezen over annuleringsverzekeringen

Hier lees je meer over kortlopende- en doorlopende annuleringsverzekeringen:

Vragen?

Wil je meer informatie over annuleringsverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Reisverzekering-direct.nl. telefoon 055-5400408 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering