Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Annuleringsverzekering voor groepsreizen

Annuleringsverzekering bij groepsboeking: Groepsannuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering  voor groepsreizen van Allianz Global Assistance voorkomt financiële schade door annuleringskosten. Regel het hier snel en voordelig.

Verzeker een groepsreis zoals een bedrijfsuitje, groepsuitje of familievakantie tegen mogelijke annuleringskosten met de annuleringsverzekering voor groepen van Allianz Global Assistance en vergeet niet om naast de groepsannuleringsverzekering ook een groepsreisverzekering af te sluiten. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Annuleringsverzekering voor groepsreizen

Wanneer je een vakantie boekt sluit je meestal ook een annuleringsverzekering af. Hiermee verzeker je jezelf en jouw eventuele reisgenoten tegen mogelijke annuleringskosten. Bijvoorbeeld omdat je niet op reis kan gaan omdat je ziek bent geworden of iemand in je naaste familie is ernstig ziek. Als je met een groep op reis gaat kan je ook een groepsannuleringsverzekering afsluiten. In dat geval sluit een groep gezamenlijk een verzekering af ten opzichte van elkaar.

Groepsannuleringsverzekering

Ga je met een groep vrienden een weekend weg? Of organiseer je voor alle medewerkers van een bedrijf een tripje naar Madrid? Misschien een reis met familie? Dan kan je de annuleringsverzekering voor groepsreizen van Allianz Global Assistance afsluiten, zodat de voorgenomen groepsreis ook verzekerd is tegen annuleringskosten. Stel dat één van je meereizende vrienden of collega’s een week voor vertrek overlijdt of levensbedreigend ziek wordt, dan kunnen we ons voorstellen dat de hele groep geen zin meer heeft om op reis te gaan. Met deze speciale annuleringsverzekering kan de reis voor de hele groep worden geannuleerd en krijg je de annuleringskosten vergoed.

Allianz Global Assistance in Amsterdam is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld en meerdere keren tot beste reisverzekeraar van Nederland gekozen.

Annuleringskosten

Het kan zijn dat door een vervelende gebeurtenis jij de groepreis wilt annuleren. De reisorganisatie mag dan kosten in rekening brengen. Deze kosten worden ook wel annuleringskosten genoemd. De hoogte van de annuleringskosten zijn afhankelijk van de algemene voorwaarden van de reisorganisatie. Vaak hangt de hoogte van de annuleringskosten af, van het moment dat je annuleert. Hoe later je annuleert, hoe hoger de kosten.

Dekking groepsreis annuleringsverzekering

Je kunt kiezen uit een groepsannuleringsverzekering met de volgende verzekerde gebeurtenissen:

  • Overlijden, levensgevaarlijke ziekte of levensgevaarlijk ongevalsletsel van één van de deelnemers binnen 2 of 4 weken voor vertrek.

Optioneel: je kunt daarnaast ook ernstige zaakschade aan het bedrijfspand van de verzekeringsnemer en/of aan de geboekte accommodatie meeverzekeren. Hierbij gaat het om ernstige beschadiging door brand, explosie, storm, blikseminslag of overstroming.

Meer informatie of premie weten?

De annuleringsverzekering voor groepen van Allianz Global Assistance is een maatwerk. De te betalen premie is afhankelijk van het aantal personen, de reissom, leeftijden van verzekerden en de gewenste dekking.

Wil je een offerte ontvangen? Mail ons dan de onderstaande gegevens naar info@reisverzekering-direct.nl of neem telefonisch contact met ons op: 055 540 04 08. Op de premie te kunnen berekenen hebben wij de volgende gegevens van je nodig:

  • Aantal personen.
  • Reissom.
  • Vertrekdatum en reisduur.
  • Gewenste dekking.

Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een offerte van ons.

Vragen?

Heb je een vraag over een annuleringsverzekering voor groepen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Reisverzekering-direct.nl, telefoon 055-5400408 (tijdens kantooruren op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.