Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Disclaimer website Reisverzekering-direct.nl

Op de inhoud en het gebruik van de website Reisverzekering-Direct.nl is deze disclaimer van toepassing.

Reisverzekering-Direct.nl behoudt zich te allen tijde het recht voor de website, de informatie daarop alsmede deze disclaimer geheel of gedeeltelijk aan te passen, te wijzigen en/of te vervangen. Door het gebruik van de website aanvaard je deze disclaimer en eventuele wijzigingen daarvan.

Informatie

Reisverzekering-Direct.nl geeft haar bezoekers informatie en advies op basis van de meest actuele, beschikbare informatie. Ondanks de zorgvuldigheid die hierbij wordt betracht, kan Reisverzekering-Direct.nl geen garanties geven over de juistheid en volledigheid van de verschafte informatie en adviezen. Eventuele acties die bezoekers op basis van deze informatie en adviezen nemen, komen dan ook voor eigen risico en verantwoordelijkheid. Reisverzekering-Direct.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid.

Polisvoorwaarden

Gebruikers van Reisverzekering-Direct.nl kunnen zelfstandig via deze website reis- en annuleringsverzekeringen afsluiten van Allianz Assistance. Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van de juiste reis- of annuleringsverzekering. Om te controleren of je de juiste reisverzekering en/of annuleringsverzekering afsluit, dien je vooraf de polisvoorwaarden zorgvuldig door te lezen. Bij twijfel of vragen dien je altijd contact op te nemen met Reisverzekering-Direct.nl of Allianz Assistance.

Derden

Indien je op Reisverzekering-Direct.nl een pagina raadpleegt van derden (een zogenaamde hyperlink), wijzen wij je erop dat deze informatie wordt verstrekt door de derde die op de betreffende pagina wordt genoemd. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor de inhoud van de informatie op deze sites.

Auteursrecht

Het auteursrecht op de website wordt door Reisverzekering-Direct.nl uitdrukkelijk voorbehouden.

Eigendom

Reisverzekering-Direct.nl is een merk van EXT Verzekeringen | KvK 51738872
Postbus 3101
7339 ZG Apeldoorn