Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Contact

Heb je een vraag? Wil je advies? Lees dan eerst de informatie op onze Klantenservice pagina. 

Lees bij vragen over reis- en annuleringsverzekeringen ook altijd onze FAQ pagina. Mocht je dan alsnog vragen hebben, bel of e-mail ons dan. Wij zijn uitsluitend bereikbaar tijdens kantooruren (maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.00 uur):

Reisverzekering-Direct.nl
Postbus 3101
7339 ZG Apeldoorn

Telefoon 055-5400408 (kantooruren) of stuur een email (gebruik het onderstaande formulier):

Let op! Bij een noodsituatie moet je contact opnemen met de Alarmcentrale van Allianz Global Assistance. De alarmcentrale is 24 uur per dag bereikbaar, klik hier: Noodsituatie

Stuur ons een e-mail

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.