Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Reisverzekering Cuba met Engelstalige verklaring

"Allianz"/

Kies voor de vernieuwde Allianz kortlopende reisverzekering!

(eventueel met annuleringsdekking)

Wat is er nieuw?

  • Nu mogelijk om zelf de hoogte van je bagagedekking te bepalen.
  • Gemakkelijker en sneller kiezen uit 3 pakketten.
  • Uit te breiden met een annuleringsdekking (ook Allrisk dekking mogelijk).

Ontvang direct de polis per e-mail, snel en goed geregeld!

Pakket 1:
Basis
Pakket: 2
Uitgebreid
Pakket 3:
Compleet
SOS-hulpverleningSOS-hulpverleningSOS-hulpverlening
Bagagedekking
(€1.500,- of €3.500,-)
Bagagedekking
(€1.500,- of €3.500,-)
Bagagedekking
(€3.500,- of €5.000,-)
Geen medische kostenIncl. medische kostenIncl. medische kosten
Geen uitbreidingen
mogelijk
Keuze voor:
– wintersport/risicosporten
– SOS-autohulp
– annulering (ook Allrisk)
Keuze voor:
– ongevallen
– wintersport/risicosporten
– SOS-autohulp
– annulering (ook Allrisk)
Premie:
v.a. €1,50 p/d
Premie:
v.a. €1,71 p/d
Premie:
v.a. €2,01 p/d
Maak vrijblijvend een premieberekening voor het pakket en de eventuele opties die je kiest. De minimumpremie bedraagt € 15,- per polis.

Allianz Assistance is grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld en meerdere keren gekozen als beste reisverzekeraar van Nederland!

Premie berekenen en afsluiten:

Meer informatie:

Heb je vragen over de nieuwe kortlopende reisverzekering, eventueel met annuleringsdekking? Stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl of bel ons (09.00 – 12.00 uur op werkdagen): telefoon 055-5400408.

Let op: De tekst hieronder is in bewerking en nog niet geheel aangepast aan het nieuwe product.


Ga je op vakantie naar Cuba? Dan moet je bij binnenkomst in het land kunnen aantonen dat je in het bezit zijn van een geldige (reis)verzekering met dekking voor medische kosten.

De Cubaanse autoriteiten stellen als voorwaarde dat de verzekeringsmaatschappij waar de reisverzekering is afgesloten, erkend is door de Cubaanse overheid. Is dat niet het geval dan zal je wanneer je het land binnenkomt alsnog een Cubaanse reisverzekering moeten afsluiten.

De reisverzekeringen van Allianz Assistance voldoen aan de eisen van de Cubaanse overheid en worden door Cuba erkent. Wanneer je hier een reisverzekering afsluit ontvang je van ons gratis een Engelstalige Cuba verklaring. Let op: je dient ook medische kosten mee te verzekeren en te kiezen voor werelddekking!

Reisverzekering voor Cuba afsluiten: hier gratis een Engelstalige verklaring

Op deze website kan je zelf eenvoudig een kortlopende reisverzekering voor Cuba afsluiten. Ga je vaker op reis kies dan voor onze voordelige doorlopende reisverzekering.

Wie van plan is om naar Cuba te reizen, adviseren wij om bij ons ook een Engelstalige verklaring aan te vragen. Op deze verklaring staat waar je allemaal voor verzekerd bent en waar deze verzekering geldig is. Je kunt een Engelstalige verklaring bij ons aanvragen door een email te sturen naar: info@reisverzekering-direct.nl onder vermelding van de N.A.W. gegevens en je Allianz Assistance polisnummer. Een voorbeeld van een Engelstalige verklaring zie je onderaan de pagina.

Wat kost een reisverzekering voor Cuba?

Een reisverzekering van Allianz Assistance met werelddekking heb je al v.a. € 2,50 per dag. Voor Cuba moet je dan ook medische kosten meeverzekeren. Wat de reisverzekering uiteindelijk kost hangt van meerdere factoren af. Je kan zelf de dekking kiezen die je wilt hebben.

Wat wil je verzekeren, en wat niet? Dat is persoonlijk. Natuurlijk houden we daar rekening mee. De uitstekende Kortlopende Reisverzekering is volledig aan te passen aan je wensen voor een reis naar Cuba. Als je daarnaast ook de Kortlopende (Dubbel-Zeker) Annuleringsverzekering van Allianz Assistance afsluit, heb je nog een zorg minder. De beste kortlopende reis- en annuleringsverzekering kun je gemakkelijk zelf online samenstellen, je hebt de keuze uit:

  • Europa of werelddekking
  • Reisongevallen
  • Medische Kosten
  • Geld en reischeques
  • Automobilistenhulpverzekering
  • Wintersport/bijzondere (winter)sporten
  • Annuleringsverzekering

Heb je nog geen kortlopende reisverzekering? Sluit hem hieronder af!

Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis meeverzekerd

Kinderen die op de ingangsdatum van de Kortlopende Reisverzekering jonger zijn dan 5 jaar zijn gratis meeverzekerd. Zo zijn kinderen tot en met 4 jaar bij de kortlopende reisverzekering van Allianz Assistance voor dezelfde risico´s verzekerd als die van de medeverzekerde ouders/begeleiders.

Vragen?

Heb je een vraag over een Engelstalige verklaring voor Cuba of een reisverzekering voor Cuba? Neem dan contact met ons op, telefoon 055-5400408 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail naar: info@reisverzekering-direct.nl

Voorbeeld verzekeringsverklaring voor Cuba

Hieronder zie je een voorbeeld van een verzekeringsverklaring die wordt geaccepteerd door de Cubaanse autoriteiten:

Cuba-verklaring

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering