Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Reisverzekering Cuba met Engelstalige verklaring

Reisverzekering Cuba met Engelstalige verklaring

Ga je op vakantie naar Cuba? Dan moet je bij binnenkomst in het land kunnen aantonen dat je in het bezit zijn van een geldige (reis)verzekering met dekking voor medische kosten.

De Cubaanse autoriteiten stellen als voorwaarde dat de verzekeringsmaatschappij waar de reisverzekering is afgesloten, erkend is door de Cubaanse overheid. Is dat niet het geval dan zal je wanneer je het land binnenkomt alsnog een Cubaanse reisverzekering moeten afsluiten.

De reisverzekeringen van Allianz Global Assistance voldoen aan de eisen van de Cubaanse overheid en worden door Cuba erkent. Wanneer je hier een reisverzekering afsluit ontvang je van ons gratis een Engelstalige Cuba verklaring. Let op: je dient ook medische kosten mee te verzekeren en te kiezen voor werelddekking!

Reisverzekering voor Cuba afsluiten: hier gratis een Engelstalige verklaring

Op deze website kan je zelf eenvoudig een kortlopende reisverzekering voor Cuba afsluiten. Ga je vaker op reis kies dan voor onze voordelige doorlopende reisverzekering.

Wie van plan is om naar Cuba te reizen, adviseren wij om bij ons ook een Engelstalige verklaring aan te vragen. Op deze verklaring staat waar je allemaal voor verzekerd bent en waar deze verzekering geldig is. Je kunt een Engelstalige verklaring bij ons aanvragen door een email te sturen naar: info@reisverzekering-direct.nl onder vermelding van de N.A.W. gegevens en je Allianz Global Assistance polisnummer. Een voorbeeld van een Engelstalige verklaring zie je onderaan de pagina.

Wat kost een reisverzekering voor Cuba?

Een reisverzekering van Allianz Global Assistance met werelddekking heb je al v.a. € 2,50 per dag. Voor Cuba moet je dan ook medische kosten meeverzekeren. Wat de reisverzekering uiteindelijk kost hangt van meerdere factoren af. Je kan zelf de dekking kiezen die je wilt hebben. Zie hier ons premie-overzicht:

Premie per dag EuropadekkingWereld excl. Canada/VSWereld incl. Canada/VS
Basispremie€ 1,40€ 2,30€ 2,95
Medische kosten€ 0,35€ 0,35€ 0,35
Reisongevallen€ 0,10€ 0,10€ 0,10
Geld en reischeques€ 0,55€ 0,55€ 0,55
Automobilistenhulpverlening€ 13,75Alleen EuropaAlleen Europa
Wintersport/bijzondere sporten€ 1,10€ 1,10€ 1,10
Annuleringsdekking5,5% v/d reissom5,5% v/d reissom5,5% v/d reissom
Premies exclusief assurantiebelasting.

Wat wil je verzekeren, en wat niet? Dat is persoonlijk. Natuurlijk houden we daar rekening mee. De uitstekende Kortlopende Reisverzekering is volledig aan te passen aan je wensen voor een reis naar Cuba. Als je daarnaast ook de Kortlopende (Dubbel-Zeker) Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluit, heb je nog een zorg minder. De beste kortlopende reis- en annuleringsverzekering kan je gemakkelijk zelf online samenstellen, je hebt de keuze uit:

  • Europa of werelddekking
  • Reisongevallen
  • Medische Kosten
  • Geld en reischeques
  • Automobilistenhulpverzekering
  • Wintersport/bijzondere (winter)sporten
  • Langlaufen
  • Annuleringsverzekering

Heb je nog geen kortlopende reisverzekering? Sluit hem hieronder af!

Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis meeverzekerd

Kinderen die op de ingangsdatum van de Kortlopende Reisverzekering jonger zijn dan 5 jaar zijn gratis meeverzekerd. Zo zijn kinderen tot en met 4 jaar bij de kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance voor dezelfde risico´s verzekerd als die van de medeverzekerde ouders/begeleiders.

Vragen?

Heb je een vraag over een Engelstalige verklaring voor Cuba of een reisverzekering voor Cuba? Neem dan contact met ons op, telefoon 055-5400408 (op werkdagen tijdens kantooruren) of stuur een email naar: info@reisverzekering-direct.nl

Voorbeeld verzekeringsverklaring voor Cuba

Hieronder zie je een voorbeeld van een verzekeringsverklaring die wordt geaccepteerd door de Cubaanse autoriteiten:

Cuba-verklaring

Kies je reis- of annuleringsverzekering