Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Thuiswinkel Keurmerk en Reisverzekering-Direct.nl

Reisverzekering-direct.nl is aangesloten bij het Thuiswinkel Keurmerk.

Bedrijven die aangesloten zijn bij het Thuiswinkel Keurmerk voldoen aan de wet- en regelgeving inzake veilig kopen op internet.

Leden van het Thuiswinkel Keurmerk kan je herkennen het beeldmerk van Thuiswinkel Keurmerk. Als een verkopende partij zich niet houdt aan de wet of volgens jou een onrechtmatige daad begaat waar je het niet mee eens bent, dan kan je een klacht indienen bij Thuiswinkel Keurmerk. Het Thuiswinkel Keurmerk kan voor je uitzoeken of een thuiswinkel al dan niet volgens de wet handelt of een onrechtmatige daad heeft begaan. Indien noodzakelijk kan het Thuiswinkel Keurmerk een onafhankelijke arbiter benoemen die een bindende uitspraak doet inzake het conflict dat je met een van onze leden hebt.

Meer informatie: www.thuiswinkelkeurmerk.info

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.