Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Allianz reisverzekering voor je kind vanaf €1,40 per dag goed verzekerd!

Allianz Direct je reisverzekering

Allianz Direct je reisverzekering
Reisverzekering voor je kind

Allianz Global Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp.

Inclusief reisbagage dekking tot €4.000,-

Uitgebreide vergoeding van medische kosten.

Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd.

Gekozen tot beste reisverzekeraar.

Al voor €1,40 per dag in heel Europa goed verzekerd!

Ben jij op zoek naar een voordelige kortlopende of doorlopende reisverzekering voor kinderen met een ruime dekking? Wij bieden de beste reisverzekering voor je kind, tegen de gunstigste premie.

Zo heb je al een kortlopende reisverzekering voor je kind van Allianz Global Assistance v.a. slechts: €1,40 per dag. Deze reisverzekering heeft ook voor kinderen een zeer complete dekking voor S.O.S kosten, ongevallen, diefstal, verlies van bagage en medische kosten.

Let op: Kinderen boven de 16 jaar kunnen zelfstandig een polis afsluiten. Voor kinderen beneden de 16 jaar moet een ouder of verzorger als verzekeringsnemer worden ingevuld.

Reisverzekering voor kinderen

Je kind gaat op reis en je wilt dat hij of zij goed verzekerd is. Een veel voorkomende vraag van ouders is of zij een reisverzekering voor hun kind kunnen afsluiten, zonder dat zij zelf meegaan op reis. Dat is geen probleem bij Allianz Global Assistance. Afhankelijk van de leeftijd, kan een kind zelfstandig een reisverzekering afsluiten. Een ouder kan ongeacht de leeftijd van het kind altijd als verzekeringnemer fungeren (degene die de premie betaalt). Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een reisverzekering voor kinderen afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. De polis van de reisverzekering voor je kind ontvang je direct in je mailbox! Je kan een reisverzekering zelfs vijf minuten voor vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste reisverzekering voor je kind!

Kinderen onder de 16 jaar

Kinderen onder de 16 jaar kunnen niet zelfstandig een reisverzekering afsluiten. In dat geval dient de ouder of verzorger daar voor te zorgen. De ouder is dan verzekeringnemer en aanvrager van de reisverzekering (degene die de premie betaalt) het kind is dan de verzekerde. De volwassene vult zijn gegevens in bij verzekeringnemer en bij verzekerde worden de gegevens ingevuld van het kind.

Kinderen boven de 16 jaar

Vanaf 16 jaar kunnen kinderen zelfstandig een reisverzekering bij Allianz Global Assistance afsluiten. Dat kan een kortlopende reisverzekering zijn of een doorlopende reisverzekering. Naast verzekerde kunnen zij dan ook verzekeringnemer (premiebetaler) zijn.

Kortlopende reisverzekering voor je kind afsluiten

Het afsluiten van een reisverzekering voor je kind is eenvoudig. Je hebt al een kortlopende reisverzekering voor je kind vanaf €1,40 per dag! Hij of zij is dan in geheel Europa verzekerd inclusief de landen om de Middellandse Zee. Voor meer informatie over de premie? Maak online een premieberekening of bekijk de onderstaande tabel:

Allianz kortlopende reisverzekering

Premie kortlopende reisverzekering
Premie per dag
Basispremie Nederland:€ 0,90
Basispremie Europa:€ 1,40
Basispremie Wereld excl. Canada/VS:€ 2,30
Basispremie Wereld incl. Canada/VS:€ 2,95
Dekking reisongevallen:€ 0,10
Dekking geld en reischeques:€ 0,55
Dekking automobilistenhulp (Europa): € 13,75
Dekking wintersport/bijzondere sporten:€ 1,10
Aannuleringsdekking:5,9% v/d reissom
Premies exclusief assurantiebelasting.

Een kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kan je gemakkelijk zelf online samenstellen. Je hebt de keuze uit:

  • Europa- of werelddekking
  • Reisongevallen
  • Medische Kosten
  • Geld en reischeques
  • Automobilistenhulpverzekering
  • Wintersport/bijzondere (winter)sporten
  • Annuleringsverzekering

Heb je nog geen kortlopende reisverzekering? Sluit hem hieronder af!

Voor- en nadelen eigen reisverzekering voor kinderen

Er zijn geen specifieke voor- of nadelen aan beide situaties. Echter, wanneer een ouder of verzorger een reisverzekering afsluit voor een kind, weet je in iedere geval wel zeker dat alles goed gaat en premie betaald wordt.

Kortlopende reisverzekering: kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd

Wanneer je als ouder een kortlopende reisverzekering bij Allianz Global Assistance afsluit, zijn kinderen tot vijf jaar gratis meeverzekerd. De enige voorwaarden is, dat er een betaalde verzekerde op de polis staat. Kinderen tot en met hun vierde jaar, die gratis meeverzekerd zijn op de polis, zijn voor dezelfde risico´s verzekerd als die van de medeverzekerde ouders/begeleiders. Ook voor extra afgesloten rubrieken zijn deze kinderen verzekerd, echter tot maximaal combinatie B.

Doorlopende reisverzekering vaak goedkoper met inwonende kinderen

Bij een doorlopende reisverzekering zijn kinderen niet gratis meeverzekerd, maar betaal je slechts voor 1 kind. Alle andere kinderen zijn dan gratis meeverzekerd. Het wordt al interessant voor een gezin om een Doorlopende Reisverzekering te nemen indien je langer als 14 dagen per jaar op vakantie gaat, inclusief weekendjes weg en dergelijke.

Allianz Global Assistance is de enige reisverzekeraar die korting geeft aan jongeren die zelfstandig een doorlopende reisverzekering afsluiten. Jongeren tot 27 jaar krijgen 10 tot 10% korting afhankelijk van welke doorlopende reisverzekering men kiest. Jongeren vanaf 16 jaar kunnen een doorlopende reisverzekering afsluiten met dekking voor S.O.S. kosten vanaf €14,88 per jaar. S.O.S. kosten geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten als gevolg van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie. De doorlopende reisverzekering is uit te breiden met meerdere rubrieken. Meer informatie of afsluiten: Doorlopende reisverzekering »

Wat wordt verstaan onder inwonende kinderen?

Inwonende kinderen kunnen meeverzekerd worden op de doorlopende reisverzekering van de ouders. Onder inwonende kinderen wordt verstaan, kinderen van de verzekerde tot 27 jaar waaronder:

  • minderjarige kinderen (waaronder pleeg- en stiefkinderen);
  • meerderjarige inwonende ongehuwde kinderen (waaronder pleeg- en stiefkinderen);
  • meerderjarige, i.v.m. studie uitwonende, ongehuwde kinderen (waaronder pleeg- en stiefkinderen).

Gescheiden ouders

Bij Allianz Global Assistance mogen de kinderen van gescheiden ouders op de polis staan bij één van de ouders, al wonen ze officieel bij de andere ouder.

Je kind goed verzekeren? Allianz Global Assistance de beste keuze!

Natuurlijk wil je als ouder wel de garantie dat alles goed geregeld is. Maak je geen zorgen. Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. De eigen alarmcentrales in 28 landen en de 10.000 medewerkers staan klaar om jouw kind te helpen als dat noodzakelijk is.

Reisarts voor jongeren

Zodra je een doorlopende reisverzekering hebt afgesloten, heeft je zoon of dochter ook een reisarts ter beschikking. Deze kunnen ze raadplegen, door vragen online te stellen of direct te bellen. Bij acute hulp zijn ze 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via de alarmcentrale.

Vragen?

Heb je vragen over reisverzekeringen voor kinderen? Stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl of bel ons: telefoon 055 540 04 08 .

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Categoriën: Reisverzekeringen

Tags: , ,

Kies je reis- of annuleringsverzekering