Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Pechhulp Verzekering bestelauto v.a. € 2,06 p/m inclusief vervangend vervoer

Op zoek naar een voordelige Pechhulp Verzekering voor je bestelauto? Wij hebben voor jou de uitstekende Pechhulpverzekering van Allianz Assistance voor bedrijfsauto’s tot 3500 kilo. 

Je hebt al een Pechhulp Verzekering vanaf € 2,06 per maand, inclusief vervangend vervoer!

Sluit hier je verzekering af en blijf mobiel met jouw bestelauto. Er wordt altijd geprobeerd om jouw bestelauto direct ter plekke te repareren. Als dat niet mogelijk is wordt je bedrijfsauto naar een garage gebracht. Kan de auto niet dezelfde dag gerepareerd worden? Dan krijg je gratis een vervangende auto (indien beschikbaar een bestelauto en anders een personenauto) ter beschikking, zodat je weer op weg kunt.

Ruim 2,5 miljoen auto’s en motoren in Nederland rekenen op de hulpverlening van Allianz Assistance bij pech of een ongeval. Allianz Assistance is dan ook de grootste hulpverlener ter wereld en heeft een omvangrijk gecontracteerd netwerk van universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven.

Blijf mobiel door snelle hulp

Ondernemers die afhankelijk zijn van hun bestelauto willen mobiel blijven. Een pechgeval met je bedrijfsauto kost tijd en dus geld. Daarom is de Pechhulp Verzekering van Allianz Assistance een uitkomst. Zo blijf je als ondernemer altijd mobiel. Want of je nu ergens in Europa, Nederland of voor je deur strand, één telefoontje en hulp is onderweg. 

Allianz Assistance biedt meerdere pechhulppakketten. Zo kies je zelf welk pakket het beste bij jou past.

Let op: De Pechhulp Verzekering van Allianz Assistance kan niet worden afgesloten voor ambulancevervoer, taxi-diensten, huurauto’s of koeriersdiensten. Lees altijd vooraf de verzekeringsvoorwaarden.

De Pechhulp Verzekering biedt directe hulp

Afhankelijk van de aard van de pech, mag je van Allianz Global Assistance het volgende verwachten, zowel in Nederland als elders in Europa:

Pechhulp in NederlandPechhulp in het buitenland
Reparatie ter plekkeReparatie ter plekke
Of: versleping naar garage Of: versleping naar adres van keuzeBij reparaties tot 48 uur: hotelovernachting
Vervoer naar huis van inzittendenLanger dan 48 uur: maximaal 30 dagen vervangend vervoer
Vervangend vervoer, maximaal 2 dagenZo nodig: auto of motor naar Nederland gebracht

Bestelauto met pech

In Nederland rijden er zo’n 850.000 bestelauto’s rond. Ruim de helft van alle bedrijfsbestelauto’s wordt gebruikt in de bouw, handel en horeca, waaronder de groot- en detailhandel. De kans dat jij in een jaar met pech langs de weg komt te staan is 25%. Gemiddeld krijgt 1 op de 4 Nederlanders jaarlijks met autopech te maken. Dat zijn maar liefst 1.200.000 pech gevallen per jaar! De meeste pech problemen ontstaan door:

 • Weigerende startmotoren
 • Lege accu’s
 • Lekke banden
 • Defecte motoren
 • Achtergelaten sleutels
 • Overige mankementen

Niets is dan zo vervelend als je onderweg bent naar een opdracht of klant en je bestelauto begeeft het. Wegslepen kost al gauw tussen vier- en vijfhonderd euro en dat is veel geld. Vooral daarom is een goede Pechhulp Verzekering geen overbodige luxe. Je ontvangt snel professionele hulp en eventueel een vervangende auto. Zo blijf je ook als ondernemen mobiel, de zaken moeten immers doorgaan.

Voordelen Allianz Assistance Pechhulp Verzekering

Allianz Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. De Pechhulp Verzekering biedt jouw de volgende concrete voordelen:

 • Voordelige 24-uurs pechhulp voor bestelauto’s tot 3500 kg.
 • Pechhulppakket naar wens samen te stellen en uit te breiden.
 • Ook voor bestelauto’s ouder dan 12 jaar.
 • Aanhangwagens zijn mee te verzekeren.
 • Vervangende auto met trekhaak.
 • Eigen Alarmcentrale, je wordt waar ook in Europa in het Nederlands geholpen (24/7 bereikbaar).

Hoe kan ik de Pechhulp Verzekering afsluiten?

De Pechhulp Verzekering van Allianz Assistance is los af te sluiten voor minimaal een jaar. De verzekering is kentekengebonden. Dat wil zeggen dat je bestelauto voor pechhulp is verzekerd, het is niet persoonsgebonden zoals bij een lidmaatschap. Dat is handig als bijvoorbeeld jouw partner, medewerker of collega van het voertuig gebruikmaakt. Je kan kiezen voor pechhulp alleen in Nederland (in- of exclusief je woonplaats), maar ook in het buitenland. De verzekering kan niet eerder ingaan dan op de vijfde dag nadat deze is aangevraagd.

Premies Pechhulp Verzekering voor een bestelauto

De tarieven van een pechhulp verzekering zijn afhankelijk van de leeftijd van je auto. De dekking is samen te stellen naar eigen wens. Zo kun je kiezen voor Pechhulp in Nederland met of zonder hulp in je woonplaats. Ga je met de bestelauto op vakantie? Kies dan voor Pechhulp Europa. Een toercaravan, vouwwagen, bagagewagen of trailer is ook voordelig mee te verzekeren.

Leeftijd voertuigNederlandNederland
Zonder woonplaatsMet woonplaats
0 - 3 jaar€2,50€4,57
4 - 7 jaar€2,91€5,83
8 - 11 jaar€3,75€7,50
12 - 15 jaar *€5,41€10,-
Nederland en EuropaNederland en Europa
Zonder woonplaatsMet woonplaats
0 - 3 jaar€5,-€7,08
4 - 7 jaar€5,41€7,91
8 - 11 jaar€7,91€11,66
12 - 15 jaar *€10,-€15,-
De premies zijn per maand inclusief assurantiebelasting.
Extra module voor de auto: Aanhanger €1,25 (alleen af te sluiten in combinatie met Pechhulp Europa met woonplaats).
Extra module voor de motor: Vervangende motor €2,27 (alleen af te sluiten in combinatie met pechhulp afgesloten voor de motor).
* Je kunt geen nieuwe Pechhulp Verzekering afsluiten als jouw auto op de datum van aanvragen 16 jaar of ouder is.

Veel gestelde vragen Pechhulp verzekering

Hieronder staan een aantal veel voorkomende vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op.

Is de Pechhulp Verzekering kenteken- of persoonsgebonden?
De Pechhulp Verzekering van Allianz Assistance is kentekengebonden. Dat betekent dat de verzekering voor een specifieke bestelauto geldt. Als je meerdere voertuigen hebt, kan er per auto een verzekering afgesloten worden. Het voordeel van kentekengebonden is, dat iedereen die in de bestelauto rijdt een beroep kan doen op pechhulp bij problemen onderweg.

Wat te doen als ik pech heb? En hoe lang moet ik wachten op hulp?
Indien je pech hebt kan je direct contact opnemen met de alarmcentrale op (020) 8512294. Onze hulpverleners zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Wanneer je pech krijgt, staat ons netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. De aanrijtijd van de pechhulpdienst is gemiddeld 35 minuten.

Waar ben ik verzekerd? En in welke Europese landen?
Op het polisblad staat waar je verzekerd bent. De mogelijke gebieden zijn:

 • Nederland zonder eigen woonplaats;
 • Nederland met eigen woonplaats;
 • Nederland en Europa zonder eigen woonplaats;
 • Nederland en Europa met eigen woonplaats.

Als Europa op de polis staat, ben je verzekerd in de volgende landen: Albanië, Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Fyrom (Macedonië), Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroätie, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (met uitzondering van de Azoren en Madeira), Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje (met uitzondering van Canarische Eilanden en de Balearen), Tsjechië, Turkije (Europese deel), Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Wit-Rusland, IJsland, Zweden, Zwitserland.

Welke hulp krijg je met een Pechhulp Verzekering?
Wanneer je een Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance hebt afgesloten en je komt met pech te staan, krijg je direct professionele hulp ter plekke. Mocht reparatie ter plekke niet mogelijk zijn dan wordt je bestelauto naar de dichtstbijzijnde garage gebracht of eventueel naar een adres naar keuze. Uiteraard wordt er gezorgd voor vervoer naar huis voor de inzittenden. Mocht reparatie wat langer duren dan kun je tot maximaal twee dagen vervangend vervoer krijgen.

Vragen ?

Heb je nog vragen over de Pechhulp Verzekering voor bestelauto’s? Stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl of bel Reisverzekering-Direct.nl: telefoon 055 540 04 08 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering