Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Over ons

Op Reisverzekering-Direct.nl kan je eenvoudig zelf de premie van een reis-of annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance berekenen en deze direct afsluiten.

Op Reisverzekering-Direct.nl kan je eenvoudig zelf de premie van een reis-of annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance berekenen en deze direct afsluiten.

Daarnaast publiceren wij artikelen op deze website over reizen, vakanties, reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen.

Reisverzekering-direct.nl is gevestigd aan de Laan van de Mensenrechten 370 in Apeldoorn (zie foto).

Wie zijn wij?

Het team van Reisverzekering-Direct.nl staat onder leiding van personen die door jarenlange ervaring hun sporen hebben verdiend in het verzekeringsvak, met als specialisatie reisverzekeringen.

Reisverzekering-direct.nl een merk van EXT Internet Consultancy VOF – Postbus 3101 | 7339 ZG Apeldoorn | KvK 51738872

Faber Verzekeringen

Reisverzekering-Drect.nl werkt uit naam van Faber Verzekeringen, President Kennedylaan 19, 2517 JK in Den Haag. Faber verzekeringen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer; 27348868 tevens staan zij ingeschreven bij de KiFiD onder nummer; 300.013717 alsmede bij de AFM onder nummer; 12019424.

Over Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is internationaal marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening en telt meer dan 13.000 medewerkers, die samen 58 talen spreken. Zij zijn aanwezig met eigen vestigingen op vijf continenten, in 34 landen. Dus ook als je in het buitenland bent, word je altijd in je eigen taal te woord gestaan. Samen met ruim 400.000 dienstverleners én een netwerk van betrouwbare lokale agenten in landen waar ze geen eigen vestiging hebben, staan zij dag en nacht voor je klaar.

Nederland

De Nederlandse vestiging van Allianz Global Assistance bevindt zich in Amsterdam. Van daaruit werken 290 enthousiaste medewerkers. In Nederland verzorgen zij de medische hulpverlening voor meer dan 1,5 miljoen Nederlanders en de Pechhulp- en ongevallenhulp voor ruim 2,5 miljoen auto’s. Bovendien bieden ze vanaf medio 2014 een eigen fietsverzekering aan.

Allianz Group

Allianz Global Assistance behoort tot de Allianz Global Assistance Group. Deze organisatie is wereldwijd marktleider in hulpverlening, reisverzekeringen en persoonlijke diensten. Allianz Global Assistance valt direct onder de internationale Allianz Group, met haar hoofdkantoor in München. De Allianz Group is één van de grootste verzekeraars en vermogensbeheerders ter wereld.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.