Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Over ons

Op Reisverzekering-Direct.nl kan je eenvoudig zelf de premie van een reis-of annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance berekenen en deze direct afsluiten.

Op Reisverzekering-Direct.nl kan je eenvoudig zelf de premie van een reis- of annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance berekenen en deze direct afsluiten. Reisverzekering-Direct.nl is een merk van EXT Verzekeringen en is gevestigd aan de Laan van de Mensenrechten 370 in Apeldoorn (zie foto).

Op deze website publiceren wij tevens artikelen over recreatie, reizen, vakanties, reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen.

Wij werken volgens het ‘Execution Only’ principe (geen advies)

Execution only wil zeggen dat de consument zelfstandig een keuze maakt voor de gewenste reisverzekering, zonder advies van onze kant. Als je via deze website een reisverzekering afsluit, dan betreft het dus ‘execution only’. Je moet zelf de verzekeringskaart, polisvoorwaarden, de polis doornemen en controleren of alle gegevens kloppen. Wij gaan er van uit dat je de polisvoorwaarden ook begrijpt en in staat bent om zelfstandig de verzekering af te sluiten. Ook voor de keuze van de dekking en eventuele aanvullende dekkingen ben je zelf verantwoordelijk. Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor het eventueel niet correct of niet volledig invullen van het aanvraagformulier voor een verzekering en de mogelijke gevolgen daarvan.

Hoewel wij geen advies geven beantwoorden wij wel vragen. Dus bij twijfel kan je contact met ons opnemen. Wil je toch advies over welke verzekering je het beste af kan sluiten, dan verzoeken wij je rechtstreeks contact op te nemen met Allianz Global Assistance.

Wie zijn wij?

Het team van Reisverzekering-Direct.nl staat onder leiding van personen die door jarenlange ervaring hun sporen hebben verdiend in het verzekeringsvak, met als specialisatie reisverzekeringen. De directie bestaat uit:

  • Dhr. R.G. Heesters
  • Dhr. R.P. Demmers

Inschrijvingen en vergunningen

Als financieel dienstverlener voldoet Reisverzekering-direct.nl (EXT Verzekeringen) aan alle eisen zoals omschreven in de Wet op het financieel toezicht (Wft). Zo beschikken wij onder andere over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, een interne klachtenregeling en daarnaast hebben de beleidsbepalers alle relevante certificaten en diploma’s. De vakkennis wordt bijgehouden middels permanente educatie. EXT Verzekeringen is als financieel dienstverlener onder andere geregistreerd bij de volgende instellingen;

  • Autoriteit Financiële Markten (AFM), vergunningnummer: 12047442
  • Kamer van Koophandel (KvK), inschrijvingsnummer: 51738872
  • Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid), aansluitnummer: 300.017739

Overige informatie

Over Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is internationaal marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening en telt meer dan 13.000 medewerkers, die samen 58 talen spreken. Zij zijn aanwezig met eigen vestigingen op vijf continenten, in 34 landen. Dus ook als je in het buitenland bent, word je altijd in je eigen taal te woord gestaan. Samen met ruim 400.000 dienstverleners én een netwerk van betrouwbare lokale agenten in landen waar ze geen eigen vestiging hebben, staan zij dag en nacht voor je klaar.

Nederland

De Nederlandse vestiging van Allianz Global Assistance bevindt zich in Amsterdam. Van daaruit werken 290 enthousiaste medewerkers. In Nederland verzorgen zij de medische hulpverlening voor meer dan 1,5 miljoen Nederlanders en de Pechhulp- en ongevallenhulp voor ruim 2,5 miljoen auto’s. Bovendien bieden ze vanaf medio 2014 een eigen fietsverzekering aan.

Allianz Group

Allianz Global Assistance behoort tot de Allianz Global Assistance Group. Deze organisatie is wereldwijd marktleider in hulpverlening, reisverzekeringen en persoonlijke diensten. Allianz Global Assistance valt direct onder de internationale Allianz Group, met haar hoofdkantoor in München. De Allianz Group is één van de grootste verzekeraars en vermogensbeheerders ter wereld.