Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering op maat, v.a. € 1,31 per maand

Een doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of meer dan 18 dagen weg gaat. Dat is al snel het geval. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de Doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger dan een Kortlopende reisverzekering die je steeds per vakantie afsluit.

ANVR: ‘Niet de reiziger belasten met een vliegtax maar vervuilende vliegtuigen’

De regering wil in 2021 een vliegtax invoeren, maar de belangenvereniging voor o.a. reisorganisaties, ANVR, is kritisch. Belasting op luchtvaart raakt direct de belangen van de aangesloten leden. Ook de reiziger wordt volgens hen flink de dupe als de overheid zijn huidige plannen doorzet, want reizigers zullen meer geld kwijt zijn voor een vliegvakantie.

Een reisverzekering voor Europa met baggagedekking

Een voordelige kortlopende reisverzekering voor Europa van Allianz Global Assistance, sluit je hier af. Je bent met deze reisverzekering goed verzekerd in alle landen binnen Europa, inclusief Madeira, de Canarische Eilanden, de Azoren en alle niet- Europese landen die grenzen aan de Middellandse Zee. Ook jouw reisbagage is gedekt voor verlies, diefstal en beschadiging (totaal voor maximaal € 4.000,-).