Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 09.00 -12.00 uur op werkdagen

Webshop Keurmerk en Reisverzekering-Direct.nl

Reisverzekering-direct heeft een Webshop Keurmerk.

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie van thuiswinkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. Op 17 april 2008 heeft Webshop Keurmerk de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken ondergaan. De toets is uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie.

Meer informatie over het Webshop Keurmerk van Reisverzekering-Direct.nl


Algemene Voorwaarden Stichting Webshop Keurmerk

Deze Algemene Voorwaarden van Stichting Webshop Keurmerk zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad en treden in werking per 1 juni 2014.

Deze Algemene Voorwaarden zullen worden gebruikt door alle leden van de Stichting Webshop Keurmerk met uitzondering van financiële diensten als bedoeld in de Wet Financieel Toezicht en voor zover deze diensten onder toezicht staan van de Autoriteit Financiële Markten. 

Wil je de Algemene Voorwaarden lezen en/of downloaden? Dat kan hier: www.reisverzekering-direct.nl/wp-content/uploads/2015/07/AV-Webshop-Keurmerk-RVD.pdf