Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Allianz schoolreis annuleringsverzekering voor onderwijsinstellingen

schoolreis annuleringsverzekering

Een schoolreis annuleringsverzekering, is een groepsannuleringsverzekering voor een school of onderwijsinstelling die een reis heeft geboekt voor de leerlingen en begeleiders. De organisator van de schoolreis kan dan annuleren als een van de leerlingen of leraren ernstig ziek wordt, een ongeval krijgt of komt te overlijden. 

Wanneer je als school of onderwijsinstelling een schoolreis, studiereis of ander uitje voor de leerlingen organiseert, wil je natuurlijk annuleren als één van deelnemers aan de schoolreis komt te overlijden, een levensgevaarlijke ziekte of levensgevaarlijk ongevalsletsel oploopt. Dat kan door de reis te verzekeren met de groepsannuleringsverzekering voor scholen van Allianz Global Assistance.

Schoolreis annuleringsverzekering

Wanneer je een schoolreis of studiereis  hebt geboekt voor je school dan wil je natuurlijk ook verzekerd zijn tegen annuleringskosten. Want mocht enkele weken voor vertrek er iets ernstigs gebeuren met een leerling of een onderwijzer dan wordt je bij het annuleren, geconfronteerd met annuleringskosten. Die kunnen zelfs 100% van de boekingskosten bedragen. Om geen financieel risico te lopen kan je bij Allianz Global Assistance een groepsannuleringsverzekering afsluiten.

Bij deze eenmalige annuleringsverzekering voor schoolreizen zijn de deelnemers aan de schoolreis vanaf 4 weken voor vertrek, ten opzichte van elkaar verzekerd voor overlijden, levensgevaarlijke ziekte of ernstig ongevalsletsel. Dus mocht een leraar of leerling iets ernstigs overkomen binnen 4 weken voor vertrek dan kan de school de reis annuleren en een beroep doen op deze polis.

Maatwerk

De schoolreis annuleringsverzekering is maatwerk en kan je niet zelf online afsluiten. Wil je een vrijblijvende premieopgave? Dat kan natuurlijk, neem daarvoor contact op per e-mail: info@reisverzekering-direct.nl

Schoolreisverzekering al v.a. € 0,26 per persoon per dag

Naast de schoolreis annuleringsverzekering hebben wij ook een uitstekende en voordelige schoolreis verzekering. Deze verzekering vergoedt schade als je met een klas, team of groep op reis bent. De Schoolreisverzekering wordt door de organisator van de schoolreis afgesloten voor alle personen die mee gaan. Je hebt al een schoolreisverzekering voor slechts € 0,26 per persoon per dag! Het afsluiten van een schoolreisverzekering gaat eenvoudig en snel. Je ontvangt direct de polis. Lees hier meer: Schoolreisverzekering

Vragen?

Heb je een vraag over de kortlopende schoolreis annuleringsverzekering of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Reisverzekering-direct.nl, telefoon 055-5400408 (tijdens kantooruren op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.