Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Voordelige groepsannuleringsverzekering voor een familievakantie

Een groepsannuleringsverzekering geeft financiële zekerheid wanneer je met een groep op vakantie gaat. Dat kan een familievakantie zijn of een vakantie met een groep vrienden.

Stel dat opa en oma een vakantie boeken voor de kinderen en kleinkinderen, dan zorgt de groepsannuleringsverzekering er voor dat de hele groep kan annuleren indien iemand van de familie vier weken voor vertrek overlijdt, levensbedreigend ziek wordt of levensgevaarlijk ongevalsletsel oploopt. Je krijgt dan de annuleringskosten vergoed, zodat je geen financiële strop hebt.

Familievakantie? Groepsannuleringsverzekering!

Wat is er verzekerd op een groepsannuleringsverzekering:

  • Overlijden, levensgevaarlijke ziekte of ongevalsletsel van één van de deelnemers binnen 4 weken voor vertrek.

Meer informatie of een premie-opgaaf

De groepsannuleringsverzekering voor familievakanties van Allianz Global Assistance is een maatwerkproduct. De te betalen premie is afhankelijk van het aantal personen, de reissom en de gewenste dekking.

Wil je een offerte ontvangen? E-mail ons dan de onderstaande gegevens naar info@reisverzekering-direct.nl:

  • Aantal personen.
  • Reissom.
  • Reisduur.

Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een premie-opgave van ons.

Groepsreisverzekering nodig?

Voor de vakantie met je familie kan je natuurlijk bij ons ook een goede groepsreisverzekering afsluiten. Met de groepsreisverzekering van Allianz Global Assistance is de hele familie goed verzekerd. Meer informatie: Groepsreisverzekering »

Vragen?

Heb je vragen over een groepsannuleringsverzekering voor een familievakantie? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400409 (tijdens kantooruren op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.