Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Annuleringsverzekering voor groepen en groepsreizen

Annuleringsverzekering voor groepen en groepsreizen

Als je reis boekt voor een reisgezelschap is een annuleringsverzekering voor groepen belangrijk. Het voorkomt een financiële tegenslag en teleurstellingen. Met een groepsannuleringsverzekering kan je de hele reis annuleren als iemand van het reisgezelschap ernstig ziek wordt, een ongeval krijgt of komt te overlijden.

Een annuleringsverzekering sluit je af om het financiële risico bij een annulering af te dekken. Bijvoorbeeld omdat je niet op reis kan gaan omdat je ziek bent geworden of iemand in je naaste familie is ernstig ziek. Als je met een groep op reis gaat kan je er voor kiezen om een groepsannuleringsverzekering af te sluiten. In dat geval sluit een groep gezamenlijk een verzekering ten opzichte van elkaar af.

Annuleringsverzekering voor groepen en groepsreizen

Je hebt een groepreis geboekt maar één van je meereizende vrienden of collega’s wordt vlak voor vertrek ernstig ziek of overlijdt, dan heeft mogelijk de hele groep geen zin meer om op reis te gaan. Met deze speciale annuleringsverzekering kan de reis van het gehele reisgezelschap worden geannuleerd en zorgt de verzekering voor de vergoeding van de annuleringskosten. De Groepsannuleringsverzekering kent de volgende verzekerde gebeurtenissen en bijbehorende dekkingen:

  1. Overlijden van één van de deelnemers binnen 4 weken voor vertrek.
  2. Overlijden, levensbedreigende ziekte of ongevalsletsel van één van de deelnemers binnen 4 weken voor vertrek.

Dekking 2 is uitgebreider en daarom is de premie ook iets hoger.

Wat kost de annuleringsverzekering voor groepen?

De Annuleringsverzekering voor Groepen van Allianz Global Assistance is een maatwerkproduct. De te betalen premie is afhankelijk van het aantal personen, de reissom en de gewenste dekking.

Wij kunnen je wel een indicatie geven van de premie aan de hand van dit voorbeeld. Een vriendengroep uit Zaandam bestaande uit 12 personen boekt een reis naar Barcelona. De reis kost per persoon € 525,- Daarmee komt de de totale reissom op € 6.300,- Een groepsannuleringsverzekering voor de gehele groep kost dan € 189,-. Dat slechts € 15,75 per deelnemer aan deze groepsreis.

Wil je een prijsopgave ontvangen?

Wil je een offerte ontvangen? E-mail dan de onderstaande gegevens naar info@reisverzekering-direct.nl of neem telefonisch contact met ons op: 055 540 04 08. Om de premie te kunnen berekenen hebben wij de volgende gegevens van je nodig:

  • Aantal personen?
  • Totale reissom?
  • Aantal dagen?
  • Soort dekking?

Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een vrijblijvende premieopgave van ons.

Groepsreisverzekering kan ook

Naast een groepsannuleringsverzekering wil je mogelijk tevens een groepsreisverzekering afsluiten. Wij hebben een groepsreisverzekering die geschikt is voor groepsreizen vanaf 10 personen. Deze verzekering is geschikt voor o.a. verenigingen, scholen, sportverenigingen, personeelsreizen en bedrijfsuitjes in bijvoorbeeld Nederland, België en Duitsland. Al vanaf € 0,34 p.p.p.d. zijn alle deelnemers aan de groepsreis verzekerd voor S.O.S.-kosten, reisongevallen, medische kosten, rechtsbijstand en aansprakelijkheid. Je kan dit eventueel nog uitbreiden met reisbagage en/of (winter)sport dekking. Meer informatie lees je hier: Groepsreisverzekering »

Vragen?

Heb je een vraag over een annuleringsverzekering voor groepen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400408 of stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.