Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Annuleringsverzekering voor groepen en groepsreizen

"Allianz"/

Allianz Travel Risk Insurance
Beste groepsannuleringsverzekering

Groepsannuleringsverzekering van Allianz voor extra zekerheid!

Je groepsreis is verzekerd bij annulering, reisafbreking en vertraging.*

Tegenover elkaar verzekerd (iedereen mag annuleren als er iemand uitvalt)*

Corona besmetting is meeverzekerd*

Dekking bij ziekte, ongeval of overlijden 1e, 2e en 3e graad familie.*

 Gekozen tot beste reisverzekeraar.

* Voor zeer grote reisgezelschappen gelden afwijkende voorwaarden.

Als je reis boekt voor een reisgezelschap is een annuleringsverzekering voor groepen belangrijk. Het voorkomt een financiële tegenslag en teleurstellingen. Met een groepsannuleringsverzekering kan je de hele reis annuleren als iemand van het reisgezelschap ernstig ziek wordt, een ongeval krijgt of komt te overlijden.

Een annuleringsverzekering sluit je af om het financiële risico bij een annulering af te dekken. Bijvoorbeeld omdat je niet op reis kan gaan, omdat je ziek bent geworden of iemand in je naaste familie is ernstig ziek. Als je met een groep op reis gaat kan je er voor kiezen om een groepsannuleringsverzekering af te sluiten. In dat geval sluit een groep gezamenlijk een verzekering tegenover elkaar af.

Annuleringsverzekering voor groepen en groepsreizen

Je hebt een groepreis geboekt maar één van je meereizende vrienden of collega’s wordt vlak voor vertrek ernstig ziek of overlijdt, dan heeft mogelijk de hele groep geen zin meer om op reis te gaan. Met deze speciale annuleringsverzekering kan de reis van het gehele reisgezelschap worden geannuleerd en zorgt de verzekering voor de vergoeding van de annuleringskosten.

Als je met een groep op reis gaat kan je ook een kortlopende groepsannuleringsverzekering afsluiten. In dat geval sluit een groep gezamenlijk een verzekering af tegenover elkaar. Wij hebben drie mogelijkheden voor groepen en reisgezelschappen:

  • De standaard kortlopende annuleringsverzekering voor een groep tot 7 personen. Deze uitgebreide annuleringsverzekering heeft een volledige dekking ten opzichte van elkaar vanaf de ingangsdatum van de verzekering. Je kan deze hier zelf afsluiten.
  • De eenmalige annuleringsverzekering voor een groep van maximaal 4 gezinnen en 3 reisgenoten. Deze kent een volledige dekking ten opzichte van elkaar vanaf de ingangsdatum van de verzekering (vraag een offerte).
  • De annuleringsverzekering speciaal voor groepen groter dan 7 personen. Deze verzekering kent een beperkte dekking, alleen vanaf 4 weken voor vertrek is men ten opzichte van elkaar verzekerd. Het moet dan gaan om overlijden, levensgevaarlijke ziekte of ernstig ongevalsletsel van één van de deelnemers (vraag een offerte).

Groepsreisverzekering kan ook

Naast een groepsannuleringsverzekering wil je mogelijk bovendien een groepsreisverzekering afsluiten. Wij hebben een groepsreisverzekering die geschikt is voor groepsreizen vanaf 10 personen. Deze verzekering is geschikt voor o.a. verenigingen, scholen, sportverenigingen, personeelsreizen en bedrijfsuitjes in bijvoorbeeld Nederland, België en Duitsland. Al vanaf € 0,34 p.p.p.d. zijn alle deelnemers aan de groepsreis verzekerd voor S.O.S.-kosten, reisongevallen, medische kosten, rechtsbijstand en aansprakelijkheid. Je kan dit eventueel nog uitbreiden met reisbagage en/of (winter)sport dekking. Meer informatie lees je hier: Groepsreisverzekering »

Vragen?

Heb je een vraag over een annuleringsverzekering voor groepen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400408 of stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.