Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Klanten geven Allianz Assistance een hoog rapportcijfer!

Uit het jaarlijkse onderzoek van het Verbond van Verzekeraars onder klanten blijkt dat verzekerden erg tevreden zijn over Allianz Assistance.

Het onderzoek geeft inzicht in de betrouwbaarheid en dienstverlening van de verzekeraar. Verzekeraars willen graag transparant zijn over hun prestaties. Allianz Assistance kreeg een 7,43 als rapportcijfer en scoorde een 9e plek op de ranglijst van 48 verzekeraars. Een knappe prestatie.

Dit cijfer is een gemiddelde van de cijfers die Allianz Assistance scoort op de onderdelen algemene tevredenheid (7,33), klantgerichtheid (7,66), deskundigheid (7,53), duidelijkheid (7,45), vertrouwen (7,17) en contact met de verzekeraar (7,45).

Op de website van Verzekeraars in Beeld kan je de resultaten van het onderzoek bekijken.

Allianz Assistance is ook in het bezit van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Dat is een keurmerk voor de kwaliteit van dienstverlening en klantgerichtheid van een verzekeraar. Bij een verzekeraar met dit kwaliteitskeurmerk kan je rekenen op begrijpelijke informatie, verzekeringen die bij je passen en optimale dienstverlening. Met het Keurmerk maken verzekeraars zichtbaar dat zij klantgericht werken en dat zij daarop ook worden getoetst.

Allianz Assistance  is meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland op de Vakantiebeurs in Utrecht.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.