Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Reisverzekering online afsluiten bij Reisverzekering-Direct

Online een reisverzekering afsluiten van Allianz Global Assistance kan hier in een paar stappen. De polis ontvang je direct per e-mail. Snel en voordelig geregeld!

Ben je van plan om online een reisverzekering van Allianz Global Assistance af te sluiten, stem deze dan altijd af op jouw individuele situatie. Denk daarbij aan:

  • Gezinssamenstelling.
  • Europa- of werelddekking.
  • Extra bagage.
  • Medische kosten.

Bedenk ook wat je gaat ondernemen tijdens je vakantie. Bijzondere sporten zoals wintersport en survival moet je apart meeverzekeren. Tegenwoordig nemen veel reizigers dure elektronische apparatuur mee, zoals digitale fotocamera’s, laptops en spelcomputers. Dan is het verstandig om goed naar de hoogte van je bagagedekking te kijken.

1. keuze reisverzekering

Welke reis- of annuleringsverzekering is voor jou het beste? Bepaal welke reisverzekering je wilt. Ga je slechts één of twee keer per jaar kort op vakantie dan is een kortlopende reisverzekering de beste optie. Een doorlopende reisverzekering afsluiten is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of langer dan twintig dagen wegblijft. Dat is natuurlijk al snel het geval. Denk aan je zomervakantie, wintersport en een stedentripje tussendoor. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk. Je hoeft namelijk niet iedere keer online een eenmalige reisverzekering af te sluiten. Met een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance ben je het hele jaar verzekerd voor al je buitenlandse reizen en vakanties in Nederland. Tevens heb je de mogelijkheid een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten.

2. online premie berekenen

Bij het online afsluiten van een reisverzekering, bereken je altijd eerst de premie. De premie is afhankelijk van welke keuzes je maakt. De  reisverzekeringen van Allianz Global Assistance zijn modulair opgebouwd. Dat wil zeggen dat je zelf kiest waar je wel en niet voor verzekerd wil zijn. Zo stel je zelf een reisverzekering samen die goed aansluit op jouw wensen en jouw reis.

3. persoonsgegevens en betalen

Als laatste stap bij het online afsluiten van een reis- of annuleringsverzekering, vul je de persoons- en betalingsgegevens in. Na het verzenden ontvang je per e-mail de polis en voorwaarden van de verzekering.

Voordelen online

Alle voordelen van een online reisverzekering op een rijtje:

  • Je hoeft de deur niet uit of telefonisch in de wacht te staan.
  • 24 uur per dag een reisverzekering afsluiten op internet.
  • Zelf eenvoudig online de premie berekenen op onze website.
  • Geen vertraging via de post. De polis ontvang je direct en digitaal per email, deze kan je uitprinten en meenemen op vakantie.

Waarom reisverzekering afsluiten?

Eén van de belangrijkste dekkingen op een reisverzekering zijn de ‘onvoorziene kosten’ ook wel SOS kosten genoemd. Dit zijn extra kosten die een reiziger moet maken tijdens zijn vakantie door onvoorziene omstandigheden. Deze dekking is belangrijk omdat die door geen enkel andere verzekering vergoed wordt.

Een reisverzekering is vooral bij een (ernstige) ziekte of een ongeval van groot belang. De kosten van medische hulp in het buitenland kunnen vaak erg hoog zijn. Een reisverzekering met dekking van medische kosten in het buitenland is de basis van een zorgeloze vakantie. Voor al een paar euro per dag kun je hier online een reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten en loop je geen enkel risico.

Heb je vragen?

Heb je een vraag? Neem dan contact op met de klantenservice van Reisverzekering-direct.nl: Telefoon 055-5400408 (09.00 – 12.00 uur) (09.00 – 12.00 uur op werkdagen) of stuur een email: info@reisverzekering-direct.nl