Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Wijzigen van je polis of je persoonsgegevens

Wil je iets veranderen aan een bestaande polis of jouw persoonsgegevens wijzigen, zoals een adreswijziging doorgeven? Dat kan rechtstreeks bij Allianz Assistance of via Reisverzekering-Direct.nl.

Wijzigingen doorgeven

Wil je een kind op je polis laten bijschrijven of ga je verhuizen? Dit soort zaken kun je bij Allianz Assistance online of schriftelijk melden. Nadat je het formulier verzonden hebt ontvang je automatisch een bevestiging. Klik hier: Online wijzigen, snel en eenvoudig. Schriftelijk, door uitprinten en invullen van een mutatieformulier.

Telefonisch contact: (020) 561 87 11 (bereikbaar op werkdagen: 8:30 uur – 18.00 uur & zaterdag: 8:30 uur – 12.00 uur).

Polis opzeggen?

Stuur een opzegbrief met je polisnummer naar:

Allianz Global Assistance
Afdeling Serviceteam
Postbus 9444
1006 AK Amsterdam

Polis verlengen?

Je kunt je huidige polis hier: online verlengen en dan nemen we je aanvraag spoedig in behandeling.

Premie betalen?

Allianz Assistance SA
Bankrekeningnummer 10.25.84.346 (Rabobank)
IBAN  NL70RABO0102584346
BIC Code RABONL2U

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.