Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Voordelige verzekering voor skileraar wintersport: Globetrotter Verzekering van Allianz

Allianz Travel Risk Insurance

Allianz Globetrotter Verzekering voor skileraren

Studeren, stage, reizen en werken tot 24 maanden.

✔  Standaard (vrijwilligers)werk is gratis gedekt

Tot 10% korting voor jongeren onder 27 jaar.

Unieke diensten: Persoonlijk Reisassistent, Geld Service en Reisarts.

Laptop, telefoon en iPad goed verzekerd.

Medische kosten (aanvullend of volledig) mee te verzekeren.

Premie Globetrotter Verzekering: v.a. €9,45

Wij hebben een uitstekende verzekering voor tijdelijk werk als sklileraar. Ga jij dit wintersportseizoen naar bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk, Zwitserland of Oostenrijk om daar te werken als skileraar of als snowboardinstructeur? Dan moet je voor een reisverzekering kiezen waarbij het is toegestaan om te werken.

Een doorlopende reisverzekering is daarvoor niet geschikt omdat je niet mag werken op een dergelijke reisverzekering. Het maakt niet uit of dat betaald of onbetaald werk is, je bent dan niet verzekerd, met alle gevolgen van dien.

Voor ski– of snowboardleraren hebben wij de Globetrotter Verzekering van Allianz Assistance. Deze speciale reisverzekering dekt bijzondere en extreme wintersporten, maar is daarnaast geschikt voor iedereen die tijdelijk gaat werken in het buitenland. Het is natuurlijk fantastisch dat jij als skileraar je steentje kan bijdragen aan het wintersportplezier op de pistes. Wel is het belangrijk om goed verzekerd te zijn er kan iemand tegen jou aanbotsen tijdens een afdaling, maar je kostbare ski-uitrusting kan ook gestolen worden. Wanneer je gered moet worden met een helikopter van een berghelling, kost dat al snel € 10.000,- Daarom voorkomt een goede reisverzekering veel financiële ellende.

Skileraren wintersport kiezen voor de Globetrotter Verzekering

De Globetrotter Verzekering is een voordelige en goede optie wanneer je in een wintersportgebied gaat werken als skileraar/snowboardleraar. De verzekering is voor minimaal 1 maand en maximaal 24 maanden af te sluiten. Besluit je tussentijds nog langer te blijven? Dan verleng je heel eenvoudig online je verzekering. En als je besluit eerder terug te komen dan verwacht, krijg je een deel van je verzekeringspremie terug, indien je geen schade hebt gehad.

Bijzonderheden van de Globetrotter Verzekering:

 • Geschikt voor werken in het buitenland, zoals skileraar.
 • Kan voor 1 of maximaal 24 maanden worden afgesloten.
 • Laptop en iPad goed verzekerd.
 • Keuze uit Europa- of werelddekking.
 • Wereldwijde hulp, 24 uur per dag bereikbaar.
 • Extra services, zoals de Allianz Assistance Reisarts, inentingsadvies, geldservice en Persoonlijke Reisassistent.
 • Risicovolle wintersporten mee te verzekeren.
 • Medische kosten (aanvullend of volledig) mee te verzekeren.
 • Ook dekking bij tussentijds verblijf in Nederland (maximaal 21 dagen).

Werken en medische kosten meeverzekeren?

Ga je werken als wintersportleraar, dan kan het zijn dat jij je basis zorgverzekering in Nederland gaat opzeggen. In dat geval kan je kiezen voor Medische kosten Volledig.

1. Medische Kosten Aanvullend – Als je gedurende je gehele reis een basisverzekering in Nederland aanhoudt kun je Medische Kosten Aanvullend meeverzekeren. Hiermee ben je verzekerd voor medische kosten tegen kostprijs en voorkom je dat je voor vervelende verrassingen komt te staan.

2. Medische Kosten Volledig – Als je gedurende je reis geen basisverzekering aanhoudt in Nederland of als je niet zeker bent dat je gedurende je gehele reis een basisverzekering in Nederland kunt aanhouden (bijvoorbeeld door langer verblijf) kun je Medische Kosten Volledig meeverzekeren. Hiermee ben je zowel tijdens je verblijf in het buitenland als tijdens een tussentijds bezoek aan Nederland (max. 21 dagen) volledig verzekerd voor medische kosten.

Let op: Je hebt zelf de verantwoordelijkheid om vast te stellen of je wel of geen basisverzekering voor ziektekosten moet aanhouden tijdens je verblijf in het buitenland. Neem contact op met je zorgverzekeraar.

Belangrijk: Als je bij het afsluiten van de verzekering geen Medische Kosten Aanvullend of Volledig meeverzekerd, dan is het niet mogelijk om deze tijdens je reis alsnog mee te verzekeren.

Kies zelf de dekking

De Globetrotter Verzekering kan je helemaal afstemmen op jouw specifieke situatie. Je bepaalt zelf waarvoor je wel of niet gedekt wilt zijn, alleen de SOS dekking is verplicht. Zo betaal je nooit teveel premie. En met de Assistant Services ben je helemaal verzekerd van extra zekerheid op reis. De dekkingen waaruit je kunt kiezen zijn:

 • Ongevallen
 • Bagage Budget, Uitgebreid of Compleet
 • Medische Kosten Aanvullend/Volledig (optioneel)
 • Rechtsbijstand
 • Aansprakelijkheid

Aanvullende dekkingen:

 • S.O.S. Autohulp
 • Wintersport en bijzondere sporten
 • Werelddekking

Zoals gezegd is alleen S.O.S. Hulpverlening verplicht. Dit zijn onder andere: extra verblijfskosten, repatriëring, opsporing- en reddingskosten.

Gipsvluchten

Als je een been breekt op de piste en naar huis wilt, zal je zorgverzekeraar je niet naar Nederland halen, want deze vergoedt alleen een eerdere terugkeer als dat medisch noodzakelijk is. Maar de Globetrotter Verzekering vergoedt jouw reis naar huis ook als je reden om naar huis te gaan niet medisch noodzakelijk is. Ook organiseert de alarmcentrale van Allianz Assistance het transport van wintersporters met blessures naar Nederland, de bekende gipsvluchten.

Kies voor de dekking medische kosten

Een basiszorgverzekering vergoedt gedeeltelijk de medische kosten (tot maximaal het tarief in Nederland), maar de kosten voor vervoer per helikopter, banaan of gipsvlucht meestal niet. De kosten van een medisch noodzakelijk langer verblijf ook niet. En de rekening voor opsporing of redding? Ook die kan je niet bij jouw zorgverzekeraar claimen. Kom je in een privé-kliniek te liggen, wat in Oostenrijk vaak het geval is, dan kan je geconfronteerd worden met een forse rekening. De Globetrotter Verzekering met aanvullende dekking voor medische kosten dekt al deze risico’s af.

Ontvang ook 10% korting op de premie

Iedere verzekerde onder 27 jaar krijgt 10% korting op alle algemene en aanvullende dekkingen.

Premie Globetrotter Verzekering

Een standaard Globetrotter Verzekering heb je al v.a. €9,45 per maand, maar als je gaat werken als skileraar geldt er wel een beroepentoeslag van 10%. Wil je weten wat je verzekering gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Het verplicht je tot niets.

Offerte aanvragen

Ga je werken als skileraar en/of snowboardleraar en wil je weten wat de Globetrotter Verzekering gaat kosten? Vraag dan een offerte aan bij ons. Je kan ons bellen op werkdagen tijdens kantooruren (09.00 uur tot 12.00 uur), telefoon 055-5400408 of stuur een e-mail naar: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.