Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Verzekering voor tijdelijk werk in het buitenland

De beste verzekering voor tijdelijk werk in het buitenland is de Globetrotter Verzekering. Deze reisverzekering is geschikt voor een verblijf tussen 1 en 24 maanden in het buitenland. Standaard werk is gratis meeverzekerd. Je kan deze verzekering  uitbreiden met een aansprakelijkheidsdekking.

Naar Australie om te werken op een boerderij? Druiven plukken in Frankrijk? Als leraar Engels aan de slag in Thailand? Naar een kibboets in Israel? Jij hebt plannen om een tijdje te gaan werken in het buitenland. Een combinatie van reizen en werken kan natuurlijk ook. Misschien heb je al een doorlopende reisverzekering, maar lees dan eerst de voorwaarden door want werken in het buitenland is meestal NIET toegestaan. Dat geldt ook voor vrijwilligerswerk. Gelukkig is er een goed alternatief, de Globetrotter Verzekering. Speciaal voor iedereen die tijdelijk gaat werken in het buitenland.

Tijdelijk werk in het buitenland en je verzekering

De Globetrotter Verzekering is speciaal bestemd voor iedereen die tijdelijk gaat werken, waar ook ter wereld. De Globetrotter Verzekering biedt een unieke en voordelige oplossing waarbij je kunt werken en alle medisch noodzakelijke kosten in het buitenland kunt meeverzekeren.

De verzekering is voor minimaal 1 maand en maximaal 24 maanden af te sluiten. Bij het afsluiten kun je kiezen voor Europa- of Werelddekking. Besluit je tussentijds langer te blijven, verleng dan heel eenvoudig online je verzekering. Kom je eerder terug dan verwacht? Als je geen schade hebt gemeld, krijg je een deel van je betaalde premie teruggestort.

Deze speciale verzekering voor tijdelijk werk in het buitenland heeft unieke voordelen:

 • Flexibel op te bouwen, op maat samen te stellen.
 • *Standaardwerk werk is gratis meeverzekerd. Risicovol werk tegen een geringe toeslag.
 • Korting voor jongeren onder 27 jaar.
 • Je bent ook verzekerd als je tussentijds naar Nederland gaat.
 • Een voorschot van een Western Union wisselkantoor als je jouw pinpas of creditcard kwijtraakt.
 • Innovatieve gratis diensten:
  •  Inentingsadvies en Reisarts;
  • Geldservice;
  • Persoonlijke Reisassistent;
  • Assistant Services.

* Voorbeelden van standaardwerk zijn: commercieel medewerker, secretaresse, programmeur, vertaler, ober of golfleraar. Wanneer er wel sprake is van extra risico, berekend Allianz Global Assistance in sommige gevallen een geringe toeslag op de premie. Bijvoorbeeld als je gaat weken met machines of risicovol werk gaat doen. Neem daarvoor contact op met ons. Meer informatie over beroepsrisico vind je op de pagina beroepsrisico’s »

Jongerenkorting

Iedere verzekerde onder 27 jaar op de polis krijgt 10% korting op alle algemene en aanvullende dekkingen.

Heb je nog geen Globetrotter Verzekering voor werken in het buitenland, dan kan je hem hier afsluiten:

Wat is verzekerd?

Je bent altijd verzekerd voor SOS kosten. De andere dekkingen kan je zelf kiezen. Zo betaal je ook niet voor dekkingen die je niet wilt.

 • SOS kosten: Je krijgt altijd hulp van onze Alarmcentrale. Bij een ongeluk of ziekte regelen en vergoeden we vervoer naar huis en verlenen noodzakelijke hulp. Bijvoorbeeld na een ongeval of bij overlijden.
 • Medisch kosten: Je hebt recht op vergoeding van medische kosten in het buitenland. Je kunt kiezen uit Aanvullend of Volledig. Dit is afhankelijk van het doorlopen van je (basis)zorgverzekering.
 • Bagage: Je bent verzekerd voor schade, vermissing of diefstal van je bagage. Er gelden maximale vergoedingen. Voor de rubriek Bagage geldt bij de dekkingen Budget een eigen risico van € 75,- en Uitgebreid van € 50,- per gebeurtenis.
 • Wintersport en bijzondere sporten: Ga je op wintersport of beoefen je een bijzondere sport? En heb je medische kosten en bagage meeverzekerd? Dan vergoeden we medische kosten bij een ongeluk. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd.
 • Ongevallen: Krijg je tijdens je reis een ongeval waardoor je blijvend invalide wordt of overlijdt, dan heb je recht op een eenmalige uitkering.
 • Aansprakelijkheid: Tijdens je verblijf in het buitenland kun je schade toebrengen aan andere mensen. Deze dekking vergoed de schade tot € 1.000.000 per gebeurtenis. In Australië wordt de schade tot € 1.500.000 vergoed.
 • Rechtsbijstand: Je bent hiermee verzekerd van juridische hulp in het buitenland. Voor juridische hulp binnen Europa geldt geen maximum vergoeding. Buiten Europa is dat tot € 50.000.

Vragen?

Heb je een vraag over de Globetrotter Verzekering voor tijdelijk werk in het buitenland? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400408 of stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.