Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Vernieuwde Groeps- en Schoolreisverzekering van Allianz Global Assistance

Kortlopende groepsannuleringsverzekering voor een groepsreis

Per 17 juli 2018 heeft Allianz Global Assistance de premies en voorwaarden van de Groepsreisverzekering aangepast. Nieuw is dat de dekking rechtsbijstand nu standaard onderdeel uitmaakt van de verzekering. Daarnaast zijn wedstrijden en trainingen voor sporten* mee te verzekeren. 

De naam van de Groepsreisverzekering is tevens gewijzigd in Groeps- en schoolreisverzekering. Men heeft nu de mogelijkheid om de dekkingen ‘Bagage’ en ‘Wintersport’ aan de verzekering toe te voegen. Tot slot zijn een aantal verzekerde bedragen aangepast.

De vernieuwde Groeps- en Schoolreisverzekering is geschikt voor groepen vanaf 10 personen. Je hoeft voor deze verzekering alleen het aantal verzekerden op te geven, dus geen gedoe met namenlijsten.

*Vechtsporten zijn altijd uitgesloten.

Voor dagtrips, bedrijfsuitjes, schoolreisjes, werkweek of sportkamp

De Groeps- en Schoolreisverzekering is vooral geschikt voor dagtrips, schoolreisjes, werkweek of sportkamp in Nederland, België en Duitsland. En zeker ook voor sportkampen met wedstrijden en/of trainingen.

Standaard gedekt zijn:

 • SOS hulpverlening;
 • Ongevallen;
 • Schade aan logiesverblijven;
 • Medische kosten;
 • Rechtsbijstand;
 • Aansprakelijkheid.

Daarnaast is het mogelijk om ‘Bagage’ en ‘Wintersport’ toe te voegen. De hoogte van de premie is afhankelijk van de groepsgrootte en begint vanaf € 0,26 per persoon per dag.

Voordelen

Met de Groeps- en Schoolreisverzekering is de hele groep is standaard verzekerd tegen onvoorziene kosten en repatriëring. De organisator van de groepsreis hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele schade veroorzaakt door de deelnemers, de Groepsreisverzekering dekt dit risico.

De voordelen van de nieuwe Groeps- en Schoolreisverzekering zijn:

 • Een goede basisverzekering voor elke verzekerde tegen een zeer aantrekkelijk tarief.
 • Geen uitzoekwerk vooraf wie wel of geen doorlopende reisverzekering heeft.
 • Alleen het aantal verzekerden opgeven, dus geen gedoe met namenlijsten.
 • Bij calamiteit zekerheid dat iedereen verzekerd is.
 • Als er onderling letselschade wordt toegebracht, dan is dit verzekerd op de aansprakelijkheidsdekking.
 • De organisator kan ook een beroep doen op rechtsbijstand bij een geschil over de geboekte reis.
 • De wintersportdekking is ideaal voor een groepsreis in de winter naar de Ardennen of Winterberg.

Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is ’s werelds grootste reisverzekeraar. Met alarmcentrales in 34 landen en een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners, staan ze altijd voor je klaar. Zij weten precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Dus waar je ook bent, als je belt met Allianz Global Assistance word je altijd snel geholpen. In het Nederlands. 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Vragen?

Heb je een vraag over de Groeps- en Schoolreisverzekering of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (tijdens kantooruren op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl