Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Au Pair Verzekering

Au-Pair-verzekeringKomt er een Au Pair over uit het buitenland? Dan ben jij verantwoordelijk voor haar en dien je een goede medische reisverzekering af te sluiten. 

Met de Au Pair Verzekering van Allianz Assistance is jouw Au Pair uitstekend verzekerd tijdens het verblijf in Nederland en dat voor slechts € 36,76 per maand.

Let op: ga je zelf als Au Pair in het buitenland werken? Kies dan voor de Globetrotter Verzekering: Globetrotter Verzekering »

Perfecte verzekering voor Au Pairs in Nederland

De Au Pair Verzekering van Allianz Assistance kan voor minimaal 3 maanden tot maximaal 18 maanden worden afgesloten voor Au Pairs tot en met 30 jaar. Als gastgezin zorg je er met deze verzekering voor dat je Au Pair gedurende haar verblijf in Nederland perfect is verzekerd. En dat tegen een zeer aantrekkelijke premie!

Let op: Deze verzekering kan alleen door het gastgezin van de Au Pair worden afgesloten.

Wat dekt een Au Pair Verzekering van Allianz Assistance?

Alle belangrijke zaken zijn standaard meeverzekerd op een Au Pair Verzekering. Denk daarbij aan:

 • S.O.S.-kosten (o.a. extra reis- en verblijfskosten ten gevolge van ziekte, ongeval of overlijden en repatriëringkosten);
 • Reisongevallen;
 • Reisbagage;
 • Medische kosten;
 • Herkomst Ziektekostenverzekering (tussentijds bezoek in land van herkomst, maximaal 21 dagen);
 • Vakanties met én zonder gastgezin;
 • Aansprakelijkheidsverzekering;
 • Wintersport en duiken.

Wintersport en duiken zijn standaard verzekerd bij de Au Pair Verzekering van Allianz Assistance. De dekking kan tegen 10% premietoeslag worden aangevuld met bijzondere sporten. Bijzondere (winter)sporten zijn onder andere: abseilen, bergbeklimmen, bobsleeën, bungee-jumping, deltavliegen, free-style skiën, hanggliding, heli-skiën, klettern, off-piste skiën, para-skiën, parachutespringen, speleologie beoefenen, ultralight vliegen, (steile)wand klimmen, ijsklimmen, zweefvliegen.

Let op: Als een au pair onder de Nederlandse Zorgverzekeringswet valt, moet zij volgens de Sociale Verzekeringsbank (SVB) beschikken over een Nederlandse basis zorgverzekering. Bij de Sociale Verzekeringsbank kun je navragen of een au pair onder de Nederlandse Zorgverzekeringswet valt.

Heb je nog geen verzekering voor je Au Pair? Sluit hem dan hieronder af.

Wat kost de Au Pair Verzekering van Allianz Assistance?

De Au Pair Verzekering van Allianz Assistance kost hier slechts  € 36,76 per maand. Je kunt de verzekering afsluiten voor minimaal 3 maanden en maximaal 18 maanden. De Au Pair moet tijdens het afsluiten van deze verzekering jonger zijn dan 31 jaar en de verzekering kan alleen worden afgesloten door het gastgezin. Sluit nu af en ontvang de polis direct per e-mail!

Kies het juiste dekkingsgebied voor je Au Pair Verzekering

Kies bij dekkingsgebied voor Europa als het land van herkomst van verzekerde binnen Europa ligt. Kies bij dekkingsgebied voor Wereld als het land van herkomst van verzekerde buiten Europa ligt.

Tip: De Au Pair Insurance biedt ook dekking wanneer je de au pair mee op vakantie neemt. Houdt bij het kiezen van het dekkingsgebied daarom niet alleen rekening met het land van herkomst, maar ook met de vakantiebestemming.

Ook vakanties en tussentijds bezoek naar land van herkomst verzekerd

Ga je als gastgezin op vakantie en neem je jouw Au Pair mee? Dat is met de Au Pair Verzekering van Allianz Assistance geen probleem. De Au Pair Verzekering van Allianz Assistance biedt namelijk ook dekking als je Au Pair met je meereist op vakantie. Uiteraard is je Au Pair ook verzekerd als zij zelf op vakantie gaat binnen het dekkingsgebied (Europa/Wereld). Bij tussentijdse bezoeken naar het land van herkomst zijn de medische kosten gedurende maximaal 21 aaneengesloten dagen verzekerd.

Extra Service: de Reisarts van Allianz Assistance

Een vreemd land en een vreemde taal. Gelukkig kunnen Au Pairs die ziek zijn of een medische vraag hebben contact opnemen met de Reisarts van Allianz Assistance. De Reisarts kan in 6 verschillende talen alle medische vragen beantwoorden. Grote kans dat de Au Pair in haar eigen taal wordt geholpen. En dat is wel zo prettig.

Belangrijkste dekkingen Au Pair Insurance

Overzicht-Au-Pair-Insurance

Voordelen Allianz Assistance

 • Gunstige premie en binnen een paar minuten afgesloten.
 • Allianz Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Uitgebreide vergoeding van medische kosten.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en medische kosten.
 • Eenvoudig meeverzekeren van bijzondere sporten en wintersport.

Allianz Assistance Alarmcentrale: Wereldwijd professionele hulp

Je wilt graag de zekerheid van de grootste reisverzekeraar ter wereld. Met eigen alarmcentrales in achtentwintig landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners ben je altijd verzekerd van de beste hulp. Ook is het prettig om te weten dat je in het Nederlands word geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Snelle afhandeling van schade

Schade tijdens je vakantie is altijd vervelend. Dus wil je dat je schademelding snel word afgehandeld. Allianz Assistance streeft er naar je schade aangifte binnen tien werkdagen af te handelen. Het kan nog sneller indien je online je schade meld. Allianz Assistance zorgt er dan voor dat je schade aangifte binnen vijf werkdagen afgehandeld is.

Allianz Group

Allianz Assistance is onderdeel van de Allianz Group, één van de grootste verzekeraars en vermogensbeheerders ter wereld. Deze organisatie is wereldwijd marktleider in hulpverlening, reisverzekeringen en persoonlijke diensten. Allianz Assistance Group opereert met bijna 10.000 medewerkers op vijf continenten, in meer dan 28 landen. 250 miljoen klanten profiteren van de diensten van de groep, dat is 4% van de hele wereldbevolking. In 2011 heeft de groep 49 miljoen telefoontjes aangenomen en in totaal 18 miljoen dossiers afgehandeld.

Vragen?

Heb je een vraag over de Au Pair Insurance Insurance of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 0031 (0)55-5400408 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen) of stuur een email: info@reisverzekering-direct.nl