Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering krijgt hoogste kwaliteitsbeoordeling

De Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance van onderzoeksbureau Moneyview wederom de hoogste 5-sterren kwaliteitsbeoordeling gekregen. 

Moneyview onderzocht de prijs en kwaliteit van reisverzekeringen die daarvoor een de zogenaamde ‘sterrenrating’ kunnen krijgen. De doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance ontving het maximale aantal van 5-sterren dankzij de uitstekende en uitgebreide voorwaarden. In totaal werden 38 verschillende doorlopende reisverzekeringen van verzekeraars met elkaar vergeleken op voorwaarden en vergoedingen.

Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering: hoogste kwaliteitsscore

Een van de redenen daarvoor is dat Allianz Global Assistance onder andere een hoger bedrag vergoeden voor spoedeisende tandheelkundige kosten in het buitenland, dan veel andere reisverzekeraars. Ook het maximumbedrag voor schade aan een (zonne)bril is hoger dan bij de meeste concurrenten. De Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering heeft daarnaast een zeer ruime annuleringsdekking. Overlijden van een familielid in de derde graad of van een goede vriend(in) is een gedekte reden voor afbreken van de vakantie.

Het hele jaar goed en doorlopend verzekerd!

Wil jij ook de 5-sterren Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten? Je sluit hier al een uitgebreide doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance af voor slechts € 1,76 per maand. Je bent dan het hele jaar door uitstekend verzekerd voor al je reizen in Europa (SOS-kosten en hulpverlening). De basisdekking kan je uitbreiden met de aanvullende dekkingen die voor jou belangrijk zijn.

De doorlopende reisverzekering kent drie varianten: Budget, Uitgebreid en Compleet. De keuze voor de hoogte van de dekking bij ‘Bagage’ en ‘Medische kosten’ bepaalt de verzekeringsvariant. Met Budget is bagage bijvoorbeeld verzekerd tot max. € 1.000,-, met Uitgebreid tot € 3.500,- en met Compleet zelfs tot € 5.000,- per persoon per reis. Vervolgens kun je daar nog verschillende dekkingen en unieke services aan toevoegen. Ga je bijvoorbeeld op wintersport? Dan sluit je makkelijk de wintersportdekking af.

Zo bepaal je helemaal zelf of je wel of niet een bepaalde dekking in je doorlopende reisverzekering afsluit. Op deze manier betaal je nooit teveel en heb je een doorlopende reisverzekering die helemaal past bij jouw manier van reizen!

Hier lees je meer over onze voordelige doorlopende reisverzekering.

Belangrijkste voordelen doorlopende reisverzekering

 • Gunstige lage premie al vanaf € 1,76 per maand.
 • Keuzevrijheid; door jou op maat te maken en keuze uit drie verschillende bagagedekkingen.
 • Jongerenkorting; voor jongeren tot 27 jaar.
 • Slechts premie voor 1 kind, meerdere kinderen gratis meeverzekerd.
 • Uitwonende studerende kinderen tot 27 jaar ook meeverzekerd.
 • Unieke extra Assistant services; alleen bij Allianz Global Assistance.
 • Ideale aanvulling; Doorlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance.

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit zijn de voordelen:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales in 34 landen wereldwijd.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling.

Vragen?

Heb je een vraag over de doorlopende reisverzekering? Stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl of bel ons: telefoon 055 540 04 08 (op werkdagen tijdens kantooruren).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.