Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Verzekeringsverklaring voor Thailand bij Allianz

Covid-19 verzekeringsverklaring voor Thailand bij Allianz

Allianz Global Assistance biedt een gratis verzekeringsverklaring voor de Thailand bij een kortlopende- of doorlopende reisverzekering!

Goed nieuws voor Thailandgangers die op zoek zijn naar een Engelstalige verzekeringsverklaring, voor de duur van het verblijf in Thailand.

Wederom gaat Allianz Global Assistance (de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld) een dergelijke verklaring afgeven, wanneer je een kortlopende- of doorlopende reisverzekering afsluit. Je dient daarvoor wel medische kosten en werelddekking mee te verzekeren.

Let op! Wij geven GEEN verklaring af met deze tekst (voor een Non Immigrant O visum): Health Insurance statement confirming coverage for the entire period of your intended stay in Thailand which explicitly mention:

 • Outpatient benefit with a sum insured not less than 40,000 THB or 1,300 EUR
 • Inpatient benefit with a sum insured of not less than 400,000 THB or 13,000 EUR

Verzekeringsverklaring voor Thailand

Een Engelstalige verzekeringsverklaring voor Thailand bij Allianz biedt de nodige voordelen, zoals:

 • Je hoeft niet meer extra een dure ziektekostenverzekering af te sluiten.
 • Er worden geen leeftijdstoeslagen gehanteerd, dus de premie is zeer gunstig.
 • Iedereen wordt geaccepteerd ongeacht je gezondheid.
 • Ook geschikt voor oudere Thailandgangers, iedereen wordt geaccepteerd ongeacht je leeftijd, al ben je 99 jaar.
 • De verzekeringsverklaring van minimaal 100.000 US-dollar voor Thailand is gratis. Deze wordt op verzoek aangemaakt en per e-mail aan je verzonden.
 • De premie voor de kortlopende reisverzekering met verzekeringsverklaring voor Thailand, v.a.: € 2,66 per dag.
 • Premie voor de doorlopende reisverzekering met verzekeringsverklaring voor Thailand, v.a.: € 3,81 per maand (voor maximaal 60 dagen aaneengesloten, maar dit kan je optioneel uitbreiden naar 180 dagen).

Let op: Deze reisverzekeringen kunnen alleen worden afgesloten door ingezetenen van Nederland met een Nederlandse basiszorgverzekering. Woon je definitief in Thailand en ben je uitgeschreven in Nederland, dan kan je geen gebruik maken van de genoemde reisverzekeringen.

Hoe kom ik aan een Engelstalige verzekeringsverklaring voor Thailand?

Een Engelstalige verzekeringsverklaring voor Thailand en voor de aanvraag van een Thailand Pass met vermelding van de 100.000 dollar is eenvoudig te verkrijgen (Thailand vraagt 10.000 dollar maar op de verklaring komt 100.000 dollar te staan).

 • Stap 1. Sluit hier op deze website online een kortlopende- of doorlopende reisverzekering af met minimaal medische kosten en werelddekking.
 • Stap 2. Wacht tot je de polis per e-mail hebt ontvangen (meestal binnen 10 minuten).
 • Stap 3. Stuur een e-mail met vermelding van je polisnummer en de periode van verblijf naar info@reisverzekering-direct.nl en vraag om de Engelstalige verzekeringsverklaring voor Thailand.
 • Stap 4. Deze wordt aangemaakt en per e-mail naar je verzonden (de wachttijd daarvoor varieert, maar reken op een aantal werkdagen).

Kortlopende- of doorlopende reisverzekering van Allianz afsluiten

Wil je een gratis verzekeringsverklaring voor Thailand bij een kortlopende- of doorlopende reisverzekering, sluit dan hieronder de reisverzekering van jouw keuze af (minimaal medische kosten en werelddekking is verplicht):

Ga je voor langere periode naar Thailand?

Ga je voor een langere periode naar Thailand dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger. Je kan er van uit gaan dat voor een alleenstaande de doorlopende reisverzekering goedkoper is bij ten minste twee vakanties per jaar of bij een reis van 3 à 4 weken. Bij een stel ligt het omslagpunt op ongeveer drie weken per jaar. Voor een gezin met kinderen is al na twee vakantieweken per jaar een doorlopende reisverzekering al voordeliger.

Voorbeeld van de Engelstalige verklaring voor Thailand

Zie hieronder een voorbeeld:

Engelstalige verzekeringsverklaring voor Thailand Pass
Engelstalige verzekeringsverklaring voor Thailand Pass

Meeste gestelde vragen en antwoorden over de verzekeringsverklaring voor een Thailand Pass FAQ)

Lees hier vaak gestelde vragen en antwoorden over een Engelstalige verzekeringsverklaring voor Thailand.

Hebben jullie een medische reisverzekering voor de Thailand?

Jazeker. Sluit hier een kortlopende- of doorlopende reisverzekering af en wij zorgen voor de verplichte Engelstalige verzekeringsverklaring voor de Thailand.

Geven jullie een Engelstalige verzekeringsverklaring voor Thailand af?

Ja. Heb je voor je reis naar Thailand een Engelstalige verzekeringsverklaring nodig? Die kunnen wij verstrekken als je op deze website een kortlopend- of doorlopende medische reisverzekering van Allianz afsluit.

Staat op de Engelstalige verzekeringsverklaring ook dat ik voor covid-19 verzekerd ben?

Jazeker, tot 100.000 dollar.

Wat komt er in de Engelstalige verzekeringsverklaring van Allianz te staan?

Onder andere, het soort reisverzekering, de naam van de verzekerde, polisnummer, geldigheidsdatum van de polis, werelddekking en het telefoonnummer van de verzekeraar. Verder deze tekst: We hereby confirm that the person named below has Travel Insurance for medical costs that covers all emergency health care, including health care related to the Covid-19 virus, up to $ 100.000. Only if not covered by a health insurance policy and if the abovementioned insured person has not travelled against government advice.

Moet ik voor de Engelstalige verzekeringsverklaring betalen?

Nee, die is gratis als je hier een medische reisverzekering afsluit of als je al een Allianz reisverzekering hebt (met dekking voor medische kosten en werelddekking).

Welke dekkingen voor de reisverzekering moet ik kiezen?

In ieder geval medische kosten en werelddekking. Je kan de reisverzekering verder uitbreiden met de dekkingen die jij belangrijk vindt.

Zijn medische kosten vanwege besmetting met Corona verzekerd?

Raak je besmet met corona tijdens je reis of verblijf in Thailand? En moet je daarom opgenomen worden in een ziekenhuis? Dan heb je dekking voor medische kosten vanwege een ziekenhuisopname tijdens je reis, als je corona oploopt. Je moet dan wel de module Medische Kosten hebben meeverzekerd. Deze dekking geldt ook in gebieden met het reisadvies Oranje, vanwege het risico op coronabesmetting. De dekking geldt niet als het gebied waar je verblijft de kleurcode Rood heeft.

Wat kost de medische reisverzekering?

Je hebt al een Allianz kortlopende reisverzekering met verzekeringsverklaring v.a.: € 2,66 per dag. Nog voordeliger is de doorlopende reisverzekering met verzekeringsverklaring v.a.: € 3,81 per maand (voor maximaal 60 dagen aaneengesloten, maar dit kan je optioneel uitbreiden naar 180 dagen).

Wat is beter een kortlopende- of doorlopende reisverzekering?

Ga je voor een langere periode naar het buitenland dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger. Je kan er van uit gaan dat voor een alleenstaande de doorlopende reisverzekering goedkoper is bij ten minste twee vakanties per jaar of bij een reis van 3 à 4 weken. Bij een stel ligt het omslagpunt op ongeveer drie weken per jaar. Voor een gezin met kinderen is al na twee vakantieweken per jaar een doorlopende reisverzekering al voordeliger.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over een Allianz reisverzekering voor Thailand met een Engelse verzekeringsverklaring? Neem dan contact met ons op: 055-540 04 08 tijdens kantooruren op werkdagen of stuur een e-mail naar info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering