Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Allianz – Direct een reis- en annuleringsverzekering

Allianz - Direct een reis- en annuleringsverzekering

Direct je reis- en annuleringsverzekering van Allianz? Dat kan bij Reisverzekering-Direct. Snel en goed geregeld! De kortlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz kan je hier direct afsluiten vanaf € 1,40 per dag en je bent in heel Europa verzekerd. Je bagage is tot € 4.000,- verzekerd voor beschadiging, vermissing en diefstal.

Op een Allianz reisverzekering wil je niet lang wachten, die wil je direct ontvangen. Desnoods nog 5 minuten voordat je vertrekt. Dat kan hier bij Reisverzekering direct!

Heb jij snel een Allianz reis- en annuleringsverzekering nodig? Dat kan hier 24 uur per dag en zeven dagen per week. Bereken gemakkelijk de premie van een Allianz reisverzekering en daarna kan je de verzekering direct afsluiten. De polis ontvang je onmiddellijk per e-mail. Snel, handig en voordelig! Je bent dan direct verzekerd bij Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld, dus vertrouwd. Sluit je Allianz reisverzekering met annuleringsdekking nu online af en ontvang direct de polis!

Allianz – direct een reisverzekering

Een Allianz reisverzekering is een combinatie van een aantal verzekeringsvormen in één pakket. Dit noemt men ook wel rubrieken. Je kan direct zelf kiezen welke rubriek je wel of niet wilt verzekeren. Hierdoor kun je overlappingen met bestaande verzekeringen voorkomen. Denk er aan dat sommige risico’s alleen op een reisverzekering zijn verzekerd, zoals SOS-kosten. S.O.S.-kosten zijn kosten die Allianz vergoedt, zoals redding en opsporing maar ook repatriëring (terugbrengen naar Nederland) bij ziekte of overlijden, het laten overkomen van familieden als jij in het buitenland in het ziekenhuis ligt en professionele hulp van de alarmcentrale.

Met een Allianz reisverzekering is diefstal, verlies of beschadiging van je bagage verzekert. Dit kan belangrijk zijn als je veel of kostbare bagage meeneemt tijdens je reis. Je kunt hier ook direct een annuleringsverzekering afsluiten zodat je tegen annuleringskosten verzekerd bent. Ga je bijzondere of gevaarlijke sporten uitoefenen? Dan is een reisverzekering extra belangrijk.

Quarantainedekking: in landen met kleurcode groen en geel 

Het is mogelijk dat de overheid op je bestemming je verplicht om in quarantaine te gaan vanwege (de kans op) een coronabesmetting. Daardoor loop je het risico van een langer verblijf, latere terugreis en dergelijke. Dat zorgt voor extra kosten, die in principe niet verzekerd zijn op je reisverzekering. Allianz heeft besloten om in dat soort gevallen wel de kosten van het langer verblijf te vergoeden. Daaronder vallen ook de extra kosten van de terugreis. Als je bijvoorbeeld opnieuw de terugvlucht moet boeken. We noemen dat de Quarantainedekking. 

De dekking geldt als het reisadvies voor het gebied waar je naartoe gaat op groen of geel staat op het moment van vertrek. De dekking geldt niet voor cruises. 

Het volledige overzicht van deze dekking vind je hier. De voorwaarden van de reisverzekering worden niet aangepast, maar je kunt dit document downloaden en bij je polis bewaren. 

Medische Kosten vanwege besmetting met corona verzekerd

Raak je besmet met corona tijdens je reis? En moet je daarom direct opgenomen worden in een ziekenhuis? Dan heb je dekking voor medische kosten vanwege een ziekenhuisopname tijdens je reis, als je corona oploopt. Je moet dan wel de module Medische Kosten hebben meeverzekerd. Deze dekking geldt ook in gebieden met het reisadvies oranje, vanwege het risico op coronabesmetting. De dekking geldt niet als het gebied waar je verblijft de kleurcode rood heeft.

Allianz – direct je annuleringsverzekering

Wil je niet alleen direct je reisverzekering maar ook een annuleringsdekking? Dat kan ook. Je kan jouw reisverzekering eenvoudig uitbreiden met een annuleringsdekking (dat moet wel direct binnen 7 dagen na het boeken van je reis).

Met een Allianz annuleringsverzekering ben je uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking. Een annuleringsverzekering van Allianz biedt ook dekking tijdens je reis. Zo ben je verzekerd voor ongebruikte reisdagen bij vertreksvertraging op de heenreis of door een onvoorziene vertraging van je vliegtuig.

Ook direct dekking bij een corona besmetting

Een Allianz annuleringsverzekering met corona dekking kan je hier afsluiten. Je bent ook direct verzekerd in geval van een corona (Covid-19) besmetting. Want als je alleen, met een vriend, reisgenoot of met je familie een vakantie gaat boeken, wil je in deze onzekere tijd ook dekking hebben voor het geval dat jij, je reisgenoot of iemand van je gezin corona (Covid-19) oploopt. Dat valt bij Allianz onder de dekking van de annuleringsverzekering! Je kan de boeking van je vakantie annuleren, als jij of een van de verzekerde reisgenoten voor vertrek een corona besmetting oploopt en dit kan aantonen door de positieve testuitslag van een officieel corona testbedrijf.

Heb je nog geen Allianz reis- en annuleringsverzekering? Sluit hem direct hieronder af!

Profiteer direct van de voordelen van een Allianz reis- en annuleringsverzekering

  • Goedkoop en goed: Al vanaf € 1,40 per dag verzekering in Europa (inclusief bagagedekking)
  • Direct de Allianz reisverzekering polis per e-mail.
  • Wereldwijd eigen alarmcentrales: professionele hulp bij ziekte en ongeval.
  • Uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je basis zorgverzekering.
  • Bij Allianz Global Assistance: Kinderen tot en met 4 jaar gratis.
  • Eenvoudig meeverzekeren van bijzondere sporten en wintersport.
  • Handig en voordelig: annuleringsdekking meeverzekeren.

Meest gestelde vragen en antwoorden over de direct af te sluiten Allianz reis- en annuleringsverzekering (FAQ)

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden.

Kan ik hier direct een Allianz reis- en annuleringsverzekering afsluiten?

Ja, dat kan. Je ontvangt, na betaling, direct de polis per e-mail. Dus je hoeft niet op je reisverzekeringspolis te wachten.

Wat is een Allianz reis- en annuleringsverzekering?

Met een Allianz Global Assistance reis- en annuleringsverzekering ben je verzekerd voor schade of kosten door onvoorziene gebeurtenissen tijdens je vakantie. Denk aan schade aan bagage, kosten voor vervangend vervoer of de kosten van een langer verblijf. Met een reisverzekering van Allianz ben je direct standaard verzekerd voor hulp in noodsituaties (SOS hulpverlening). Daarnaast kan je zelf de dekkingen selecteren die je belangrijk vindt, zoals ongevallen, bagage en medische kosten. 

Wat kost een Allianz reis- en annuleringsverzekering?

Je hebt al een Allianz reisverzekering voor heel Europa, met uitgebreide bagagedekking, vanaf € 1,40 per persoon per dag. De reisverzekering kan je uitbreiden met een annuleringsdekking. Hoeveel een reisverzekering uiteindelijk kost bepaal je zelf. De premie van een tijdelijke reisverzekering hangt af van de duur van de reis en eventuele uitbreidingen. Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd op de kortlopende reisverzekering. Je kan direct vrijblijvend een premieberekening maken.

Is de reisbagage ook meeverzekerd?

Ja, je reisbagage is direct verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging tot max. € 4.000,- ook kostbaarheden en de reisdocumenten zijn meeverzekerd.

In welke landen ben ik verzekerd met Europadekking?

De Europadekking van de reisverzekering is in de volgende landen/gebieden geldig:
Albanië, Algerije, Andorra, Azoren, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische eilanden, Corsica, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Egypte, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Fuerteventura, Georgië, Gibraltar, Gran Canaria, Griekenland, Groot-Brittanië, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italië, Jersey, Kanaaleilanden (Brits), Kreta, Kroatië, Letland, Libanon, Libië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madeira, Mallorca, Malta, Marokko, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland (Europees deel), San Marino, Schotland, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Syrië, Tenerife, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Vaticaanstad, Wales, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland.

Moet ik medische kosten meeverzekeren?

Dat adviseren wij wel. Je zorgverzekering vergoedt slechts voor een deel de medisch noodzakelijke kosten en dan tot maximaal het tarief wat in Nederland geldt. De medische kosten boven het Nederlandse tarief worden gedekt door deze reisverzekering. Met de reisverzekering van Allianz ben je direct voor 100% verzekerd tegen medische kosten, ook als je in een prive-kliniek terecht komt. Het verplicht eigen risico op je zorgverzekering van € 385,- valt ook onder dekking , als je kiest voor het meeverzekeren van dekking medische kosten.

Kan ik ook direct een annuleringsdekking meeverzekeren?

Jazeker. Met de annuleringsdekking op de kortlopende reisverzekering ben je direct verzekerd voor de annuleringskosten wanneer blijkt dat je onverhoopt niet op vakantie kan of dat je een vakantie moet afbreken. Dit kan bijvoorbeeld omdat je zelf niet in staat bent om te reizen of dat een familielid ernstig ziek of overleden is. Je krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst. Ben je al op reis en moet je de vakantie onverwachts afbreken, dan ontvang je een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Vragen?

Heb je een vraag over een Allianz – direct je reis-en annuleringsverzekering of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400408 (op werkdagen tijdens kantooruren) of stuur een email naar: info@reisverzekering-drect.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering