Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Allianz – Direct je reisverzekering al voor €1,50 per dag! Snel en goed geregeld

"Allianz"/

Kies voor de vernieuwde Allianz kortlopende reisverzekering!

(eventueel met annuleringsdekking)

Wat is er nieuw?

  • Nu mogelijk om zelf de hoogte van je bagagedekking te bepalen.
  • Gemakkelijker en sneller kiezen uit 3 pakketten.
  • Uit te breiden met een annuleringsdekking (ook Allrisk dekking mogelijk).

Ontvang direct de polis per e-mail, snel en goed geregeld!

Pakket 1:
Basis
Pakket: 2
Uitgebreid
Pakket 3:
Compleet
SOS-hulpverleningSOS-hulpverleningSOS-hulpverlening
Bagagedekking
(€1.500,- of €3.500,-)
Bagagedekking
(€1.500,- of €3.500,-)
Bagagedekking
(€3.500,- of €5.000,-)
Geen medische kostenIncl. medische kostenIncl. medische kosten
Geen uitbreidingen
mogelijk
Keuze voor:
– wintersport/risicosporten
– SOS-autohulp
– annulering (ook Allrisk)
Keuze voor:
– ongevallen
– wintersport/risicosporten
– SOS-autohulp
– annulering (ook Allrisk)
Premie:
v.a. €1,50 p/d
Premie:
v.a. €1,71 p/d
Premie:
v.a. €2,01 p/d
Maak vrijblijvend een premieberekening voor het pakket en de eventuele opties die je kiest. De minimumpremie bedraagt € 15,- per polis.

Allianz Assistance is grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld en meerdere keren gekozen als beste reisverzekeraar van Nederland!

Premie berekenen en afsluiten:

Meer informatie:

Heb je vragen over de nieuwe kortlopende reisverzekering, eventueel met annuleringsdekking? Stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl of bel ons (09.00 – 12.00 uur op werkdagen): telefoon 055-5400408.

Let op: De tekst hieronder is in bewerking en nog niet geheel aangepast aan het nieuwe product.


Direct een Allianz reisverzekering of annuleringsverzekering nodig voor je reis of vakantie? Dat kan hier! Een Allianz Assistance reisverzekering met bagagedekking voor heel Europa (inclusief alle landen om de Middellandse Zee) kun je direct afsluiten v.a. €1,50 per dag.

Een reisverzekering is vooral belangrijk wanneer je naar het buitenland op reis gaat. Met een Allianz reisverzekering is diefstal, verlies of beschadiging van je bagage direct verzekert. Dit kan belangrijk zijn als je veel of kostbare bagage meeneemt tijdens je reis. Je kunt hier ook direct een annuleringsverzekering afsluiten, zodat je tegen annuleringskosten verzekerd bent. Ga je bijzondere of gevaarlijke sporten uitoefenen? Dan is een reisverzekering extra belangrijk.

Wat is een Allianz reisverzekering?

Een Allianz reisverzekering is een combinatie van enkele verzekeringsvormen in één pakket. Dit noemt men ook wel rubrieken. Meestal kun je zelf kiezen welke rubriek je wel of niet wilt verzekeren. Hierdoor kun je overlappingen met bestaande verzekeringen voorkomen. Denk eraan dat sommige risico’s alleen op een reisverzekering zijn verzekerd, zoals SOS-kosten. S.O.S.-kosten zijn kosten die Allianz vergoedt, zoals redding en opsporing, maar ook repatriëring (terugbrengen naar Nederland) bij ziekte of overlijden, het laten overkomen van familieleden als jij in het buitenland in het ziekenhuis ligt en professionele hulp van de alarmcentrale.

Allianz en direct je reisverzekering

Heb jij snel een Allianz reisverzekering nodig? Dat kan hier 24 uur per dag en zeven dagen per week. Bereken gemakkelijk de premie van een Allianz reisverzekering en daarna kun je de verzekering direct afsluiten. De polis ontvang je onmiddellijk per e-mail. Snel, handig en voordelig! Je bent dan direct verzekerd bij Allianz Assistance de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld, dus vertrouwd. Sluit je Allianz reisverzekering nu online af en ontvang direct de polis! Heb je nog geen Allianz reisverzekering? Sluit hem hieronder af!

Waar ben je verzekerd?

Lees hier welke landen bij de Allianz Assistance onder Europadekking vallen. Landen in Europa, de niet-Europese landen grenzend aan de Middellandse Zee en op de Azoren, Madeira en de Canarische Eilanden vallen onder Europadekking.

Europadekking geldt voor de landen: Albanië, Algerije, Andorra, Azoren, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische eilanden, Corsica, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Egypte, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Fuerteventura, Georgië, Gibraltar, Gran Canaria, Griekenland, Groot-Brittannië, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italië, Jersey, Kanaaleilanden (Brits), Kreta, Kroatië, Letland, Libanon, Libië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madeira, Mallorca, Malta, Marokko, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland (Europees deel), San Marino, Schotland, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Syrië, Tenerife, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Vaticaanstad, Wales, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland.

Profiteer direct van de voordelen van een Allianz reisverzekering

  • Goedkoop en goed: Al vanaf €1,50 per dag verzekering in Europa (inclusief bagagedekking)
  • Direct de Allianz reisverzekering polis per e-mail.
  • Wereldwijd eigen alarmcentrales: professionele hulp bij ziekte en ongeval.
  • Uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je basis zorgverzekering.
  • Bij Allianz Assistance: Kinderen tot en met 4 jaar gratis.
  • Eenvoudig meeverzekeren van bijzondere sporten en wintersport.
  • Handig en voordelig: annuleringsdekking meeverzekeren.

Meest gestelde vragen en antwoorden over de direct af te sluiten Allianz reisverzekering (FAQ)

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden.

Kan ik hier direct een Allianz reisverzekering afsluiten?

Ja, dat kan. Je ontvangt, na betaling, direct de polis per e-mail. Dus je hoeft niet op je reisverzekeringspolis te wachten.

Wat is een Allianz reisverzekering?

Met een Allianz Assistance reisverzekering ben je verzekerd voor schade of kosten door onvoorziene gebeurtenissen tijdens je vakantie. Denk aan schade aan bagage, kosten voor vervangend vervoer of de kosten van een langer verblijf. Met een reisverzekering van Allianz ben je direct standaard verzekerd voor hulp in noodsituaties (SOS-hulpverlening). Daarnaast kun je zelf de dekkingen selecteren die je belangrijk vindt, zoals ongevallen, bagage en medische kosten. 

Wat kost een Allianz reisverzekering?

Je hebt al een Allianz reisverzekering voor heel Europa, met uitgebreide bagagedekking, vanaf €1,50 per persoon per dag. De reisverzekering kun je uitbreiden met een annuleringsdekking. Hoeveel een reisverzekering uiteindelijk kost bepaal je zelf. De premie van een tijdelijke reisverzekering hangt af van de duur van de reis en eventuele uitbreidingen. Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd op de kortlopende reisverzekering. Je kunt direct vrijblijvend een premieberekening maken.

Is de reisbagage ook meeverzekerd?

Ja, je reisbagage is direct verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging, ook kostbaarheden en de reisdocumenten zijn meeverzekerd.

In welke landen ben ik verzekerd met Europadekking?

De Europadekking van de reisverzekering is in de volgende landen/gebieden geldig:
Albanië, Algerije, Andorra, Azoren, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische eilanden, Corsica, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Egypte, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Fuerteventura, Georgië, Gibraltar, Gran Canaria, Griekenland, Groot-Brittannië, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italië, Jersey, Kanaaleilanden (Brits), Kreta, Kroatië, Letland, Libanon, Libië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madeira, Mallorca, Malta, Marokko, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland (Europees deel), San Marino, Schotland, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Syrië, Tenerife, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Vaticaanstad, Wales, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland.

Moet ik medische kosten meeverzekeren?

Dat adviseren we wel. Je zorgverzekering vergoedt slechts voor een deel de medisch noodzakelijke kosten en dan tot maximaal het tarief dat in Nederland geldt. De medische kosten boven het Nederlandse tarief worden gedekt door deze reisverzekering. Het vroegtijdig afbreken en repatriëring van een reis door een ongeval of ziekte valt ook niet onder je zorgverzekering, maar wel onder deze reisverzekering. Dat geldt ook voor reddings- en opsporingskosten. Met de reisverzekering van Allianz ben je direct voor 100% verzekerd tegen medische kosten, ook als je in een privékliniek terechtkomt. Het verplicht eigen risico op je zorgverzekering van € 385,- valt ook onder dekking, als je kiest voor het meeverzekeren van dekking medische kosten.

Kan ik ook direct een annuleringsdekking meeverzekeren?

Jazeker. Met de annuleringsdekking op de kortlopende reisverzekering ben je direct verzekerd voor de annuleringskosten wanneer blijkt dat je onverhoopt niet op vakantie kan of dat je een vakantie moet afbreken. Dit kan bijvoorbeeld omdat je zelf niet in staat bent om te reizen of dat een familielid ernstig ziek of overleden is. Je krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst. Ben je al op reis en moet je de vakantie onverwachts afbreken, dan ontvang je een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Vragen?

Heb je een vraag over een Allianz en direct je reisverzekering of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400408 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail naar: info@reisverzekering-drect.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering