Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Allianz reisverzekering bij Reisverzekering Direct

Allianz Direct reisverzekering

Bij Reisverzekering Direct een Allianz reisverzekering afsluiten gaat snel en eenvoudig. Direct je reisverzekering van Allianz nodig? Sluit hier een kortlopende- of doorlopende reisverzekering van Allianz af en profiteer direct van de vele voordelen.

Je ontvangt onmiddellijk je polis van de Allianz reisverzekering per e-mail, zo ben je direct goed verzekerd en kan je zonder zorgen op reis of naar je vakantiebestemming.

De naam zegt het al: bij Reisverzekering Direct sluit je direct zelf een Allianz reisverkering af. Je hebt hier meteen een reisverzekering van Allianz, al voor € 1,40 per dag. Je bent dan in heel Europa verzekerd inclusief dekking voor je reisbagage tot € 4.000,- De reisverzekering van Allianz heeft een zeer complete dekking voor S.O.S kosten, ongevallen, diefstal, verlies van bagage en medische kosten.

Ga je vaker per jaar op vakantie of langer dan 3 weken, dan is een Allianz doorlopende reisverzekering meestal voordeliger. Deze kan je hier ook direct afsluiten. Ontvang bij Reisverzekering Direct ook nog eens 10% jongerenkorting op je doorlopende reisverzekering, die heb je al vanaf € 1,76 per maand.

Direct je reisverzekering van Allianz

Als je een reisverzekering van Allianz wilt dan kan dat eenvoudig bij Reisverzekering Direct. Je kan eerst de eenvoudig de premie berekenen en daarna de verzekering afsluiten. De Allianz polis ontvang je dan direct per e-mail. Voor een reisverzekering ben je bij Allianz aan het juiste adres. Zij hebben voor ieder soort reiziger uitstekende reisverzekeringen. Allianz is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld, je kan altijd rekenen op direct de beste hulp in noodsituaties. Zo zorgt de dekking repatriëring er voor dat je bij ziekte, ongeval of na een overlijden in het buitenland, altijd wordt teruggebracht naar Nederland.

Waarom een Allianz reisverzekering bij Reisverzekering Direct?

Bij Reisverzekering Direct kan je onmiddellijk een kortlopende- of doorlopende reisverzekering afsluiten. Je profiteert dan direct van de volgende voordelen:

 • Allianz is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld!
 • De polisvoorwaarden zijn uitstekend. Volgens de MoneyView ProductRating 2022 5***** voor de beste voorwaarden voor de premium doorlopende reisverzekering. 
 • Je ontvangt je Allianz reisverzekering direct per e-mail.
 • Uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je basis zorgverzekering.
 • Snelle en eerlijke schedebehandeling bij verlies, diefstal en medische kosten.
 • Bepaal zelf je dekkingen, volop keuzevrijheid.
 • Ook mogelijk direct je annuleringsdekking mee te verzekeren.

Kortlopende- of doorlopende reisverzekering direct afsluiten

Wil je direct een reisverzekering van Allianz? Sluit dan hieronder de reisverzekering van jouw keuze af:

Vaker of langer naar het buitenland?

Ga je vaker of voor een langere periode naar het buitenland dan is een Allianz doorlopende reisverzekering meestal direct voordeliger. Je kan er van uit gaan dat voor een alleenstaande de doorlopende reisverzekering goedkoper is bij ten minste twee vakanties per jaar of bij een reis van 3 à 4 weken. Bij een stel ligt het omslagpunt op ongeveer drie weken per jaar. Voor een gezin met kinderen is dat al na twee vakantieweken per jaar een doorlopende reisverzekering al voordeliger.

Bij de voorbereiding van je reis of vakantie mag een goede reisverzekering niet ontbreken. Bij Allianz ben je voor het verzekeren van je vakantie of reis aan het juiste adres.

Al meer dan 50 jaar is Allianz de grootste reisverzekeraar én hulpverlener ter wereld. Waar je ook naar toe reist, voor vakantie, werk of studie, voor elk reisdoel heeft Allianz direct een passende verzekering.

 • Wereldwijd eigen alarmcentrales, dus overal bekend.
 • Professionele hulpverleners die je helpen in het Nederlands.
 • Het snel inschakelen van artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal of annulering.

Reisverzekering Allianz met gratis Covid-19-dekking

De Covid-19 dekking (corona) is een unieke dekking op de kortlopende reisverzekering die de verzekerden van Allianz Global Assistance extra bescherming biedt op reis. De Covid-19 dekking is geldig voor landen met een groen of geel reisadvies op de dag van vertrek.

In het buitenland zijn medische behandelingen vaak duurder dan in Nederland. Een zorgverzekeraar kan deze behandelingen vergoeden, maar doet dit tegen het Nederlands tarief. Vaak is een behandeling veel duurder in het buitenland en dan draai je zelf op voor het verschil. Daarom is het aan te raden om een reisverzekering af te sluiten waarbij medische kosten zijn meeverzekerd. En mocht je het coronavirus oplopen in het buitenland, dan dekt de Covid-19 dekking deze zorgkosten.

Quarantaine

Wanneer jijzelf of iemand in je omgeving in het buitenland corona oploopt en hierdoor in quarantaine moet, reis je mogelijk niet op de gewenste datum terug naar Nederland. Dit brengt kosten met zich mee, zoals extra overnachtingen of bijvoorbeeld een nieuw vliegticket. Met de Covid-19-dekking ben je hiervoor verzekerd. Dit geldt zelfs wanneer de overheid de hele accommodatie in quarantaine stelt (uitgezonderd cruiseschepen).

Annuleren door corona

Het advies van de Nederlandse overheid is om bij coronagerelateerde klachten te laten testen. Mocht blijken dat je corona hebt, dan kan de reis niet doorgaan. Dit kan een behoorlijke financiële tegenvaller zijn. Gelukkig zijn de annuleringskosten van de reis gedekt dankzij de Covid-19-dekking. Hiervoor moet je natuurlijk wél een annuleringsverzekering hebben afgesloten.

Heeft iemand in de omgeving van jou corona en moet je hierdoor vlak voor vertrek in quarantaine? De annuleringskosten zijn dan gedekt dankzij de Covid-19 dekking van de annuleringsverzekering. Je moet je dan wel zo snel mogelijk laten testen. Bij een positieve test krijg je de annuleringskosten vergoed. Ben je negatief getest, dan kan je met het testbewijs alsnog op reis. En wanneer je tijdens je reis of vakantie in het ziekenhuis wordt opgenomen met Covid-19, ontvang je van Allianz een vergoeding voor de niet gebruikte vakantiedagen.

Belangrijkste voordelen op een rij

Voor de reisverzekering geldt:

 • Medische kosten vergoed wanneer je corona krijgt op de reisbestemming (alleen als medische kosten zijn meeverzekerd).
 • Extra reis- en verblijfskosten wanneer je aan het einde van je vakantie in quarantaine moet, omdat jezelf of iemand uit je omgeving Covid-19 heeft opgelopen.
 • Ook als de hele accommodatie door de overheid in quarantaine wordt gesteld (met uitzondering van cruiseschepen)
 • Het gaat om een reis binnen de Europese Unie. Buiten de EU zijn alleen pakketreizen conform de Wet op de Reisovereenkomst verzekerd.

Als je ook de annuleringsverzekering hebt afgesloten:

 • Annuleringskosten vergoed als je corona krijgt vlak voor vertrek.
 • Annuleringskosten vergoed als je in quarantaine moet omdat je in contact is geweest met iemand die corona heeft.
 • Vergoeding van niet gebruikte vakantiedagen op bestemming vanwege opname in het ziekenhuis door Covid-19.

De doorlopende- en kortlopende reisverzekering van Allianz biedt nu ook dekking voor medische kosten ivm corona in oranje gebieden en landen.

Allianz Global Assistance heeft de dekking voor coronagerelateerde medische kosten uitgebreid. Dat geldt voor zowel de kortlopende- als de doorlopende reisverzekering voor gebieden met een kleurcode oranje. Het oranje reisadvies moet dan wel gerelateerd zijn aan Covid-19.

Allianz reisverzekering direct afsluiten

Een reisverzekering direct afsluiten? Dat kan hier. Je ontvangt onmiddellijk per e-mail de polis. Dat kan nog 5 minuten voor dat je naar jouw reisbestemming vertrekt. Wil je eerst weten wat de reisverzekering kost? Dan kan je een premieberekening maken. Na het berekenen van uw premie kan je de offerte naar jezelf mailen óf direct de verzekering afsluiten. De meeste aanvragen worden automatisch goedgekeurd.

Europa of werelddekking?

Onder de Europadekking vallen alle landen van Europa en de niet-Europese landen grenzend aan de Middellandse Zee, de Azoren, Madeira en de Canarische Eilanden. De dekking geldt ook in Rusland, tot de Oeral en de Kaukasus. Ook zeereizen tussen de genoemde gebieden vallen onder de dekking.

Met een reisverzekering van Allianz Global Assistance bepaal je zelf in welke landen je verzekerd bent. Deze keuze maak je door te kiezen voor een dekkingsgebied.

Kortlopende Reisverzekering – bij het afsluiten van een Kortlopende Reisverzekering kies je uit drie dekkingsgebieden:

 • Europa
 • Wereld exclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada
 • Wereld inclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada

Doorlopende Reisverzekering – bij het afsluiten van een Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering is er keuze uit twee dekkingsgebieden:

 • Europa
 • Wereld

Kortlopende of doorlopende reisverzekering?

Ga je vaker dan eenmaal per jaar op vakantie? In dat geval kan het handig zijn om te kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Je bent dan het hele jaar verzekerd, maar de dekking geldt alleen op het moment dat je daadwerkelijk op reis bent. Het voordeel is dat je niet elke keer opnieuw een reisverzekering hoeft af te sluiten.

Als je vaker per jaar op reis gaat is een doorlopende reisverzekering vrijwel altijd voordeliger. In het algemeen geldt dat een doorlopende verzekering voor een gezin met kinderen al na twee vakantieweken per jaar voordeliger is dan een kortlopende reisverzekering. Bij een stel ligt het omslagpunt meestal ongeveer op drie weken per jaar en bij een alleenstaande op 3 à 4 weken. De jaarpolis reisbijstandverzekering is ook af te sluiten voor inwoners van Belgie.

Vragen?

Wil je meer informatie over Allianz of direct je reisverzekering? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400408 (op werkdagen tijdens kantooruren) of stuur een email: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.