Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Bij Allianz Direct je reisverzekering voor €1,50 per dag! Snel en goed geregeld!

"Allianz"/

Kies voor de vernieuwde Allianz kortlopende reisverzekering!

(eventueel met annuleringsdekking)

Wat is er nieuw?

  • Nu mogelijk om zelf de hoogte van je bagagedekking te bepalen.
  • Gemakkelijker en sneller kiezen uit 3 pakketten.
  • Uit te breiden met een annuleringsdekking (ook Allrisk dekking mogelijk).

Ontvang direct de polis per e-mail, snel en goed geregeld!

Pakket 1:
Basis
Pakket: 2
Uitgebreid
Pakket 3:
Compleet
SOS-hulpverleningSOS-hulpverleningSOS-hulpverlening
Bagagedekking
(€1.500,- of €3.500,-)
Bagagedekking
(€1.500,- of €3.500,-)
Bagagedekking
(€3.500,- of €5.000,-)
Geen medische kostenIncl. medische kostenIncl. medische kosten
Geen uitbreidingen
mogelijk
Keuze voor:
– wintersport/risicosporten
– SOS-autohulp
– annulering (ook Allrisk)
Keuze voor:
– ongevallen
– wintersport/risicosporten
– SOS-autohulp
– annulering (ook Allrisk)
Premie:
v.a. €1,50 p/d
Premie:
v.a. €1,71 p/d
Premie:
v.a. €2,01 p/d
Maak vrijblijvend een premieberekening voor het pakket en de eventuele opties die je kiest. De minimumpremie bedraagt € 15,- per polis.

Allianz Assistance is grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld en meerdere keren gekozen als beste reisverzekeraar van Nederland!

Premie berekenen en afsluiten:

Meer informatie:

Heb je vragen over de nieuwe kortlopende reisverzekering, eventueel met annuleringsdekking? Stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl of bel ons (09.00 – 12.00 uur op werkdagen): telefoon 055-5400408.

Let op: De tekst hieronder is in bewerking en nog niet geheel aangepast aan het nieuwe product.


Bij Allianz direct je reisverzekering afsluiten? Dat kan! Een Allianz reisverzekering met SOS- en bagagedekking voor heel Europa (inclusief alle landen om de Middellandse Zee) kan je hier direct afsluiten voor €1,50 per dag. Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd.

Een reisverzekering is vooral belangrijk wanneer je naar het buitenland op reis gaat. Je wilt natuurlijk direct goed verzekerd zijn. Met een Allianz reisverzekering is diefstal, verlies of beschadiging van je bagage verzekert. Wil je ook direct een annuleringsverzekering afsluiten? Dat kan hier op 1 polis, zo betaal je slechts 1 keer poliskosten. Voordelig en goed geregeld bij de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld: Allianz Assistance. De reisverzekeringspolis ontvang je direct per e-mail en jouw vakantie kan beginnen.

Direct je reisverzekering bij Allianz

Heb jij direct een Allianz reisverzekering nodig? Dat kan hier 24 uur per dag en zeven dagen per week. Bereken eenvoudig online de premie door de dekkingen te kiezen die jij belangrijk vindt. Wat je niet nodig hebt laat je weg, zo bespaar je op de premie. De polis ontvang je binnen een paar minuten per e-mail. Snel, handig en voordelig!

Je bent dan direct verzekerd bij Allianz Assistance de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld met eigen alarmcentrales over de gehele wereld.

Waar in Europa ben je verzekerd?

Bij Allianz Direct je reisverzekering met Europadekking? Lees hier welke landen bij de Allianz Assistance onder Europadekking vallen. Landen in Europa, de niet-Europese landen grenzend aan de Middellandse Zee en op de Azoren, Madeira en de Canarische Eilanden vallen onder Europadekking.

Medische kosten: voorkom onderverzekering

Sommige reizigers denken dat ze geen reisverzekering hoeven af te sluiten, “omdat ze al een zorgverzekering hebben”. Dat klopt niet. Hoewel medische kosten die je in je vakantie maakt, gedekt zijn op je zorgverzekering kan je toch onderverzekerd zijn. De Nederlandse polis vergoedt de kosten volgens Nederlandse normen. Als je bijvoorbeeld naar Amerika reist, waar een ziekenhuisopname zeker vier keer duurder kan zijn dan bij ons, moet je zelf veel bijbetalen. Kijk dus voor vertrek of je medische kosten hebt aangevinkt op je reisverzekering.

Repatriëring is een belangrijke dekking op je reisverzekering

En wat te denken van een ernstig ongeval, waardoor je niet meer zelfstandig naar huis kunt en gerepatrieerd (terug naar Nederland gebracht) moet worden. Als je geen reisverzekering hebt, draai je zelf volledig voor de kosten van repatriëring op. Er zijn gevallen bekend waarbij reizigers zelf tienduizenden euro’s moesten betalen om medisch naar huis vervoerd te worden.

Profiteer direct van de voordelen van een Allianz reisverzekering

  • Al vanaf €1,50 per dag een reisverzekering voor Europa (inclusief bagagedekking)
  • Direct een Allianz reisverzekering polis per e-mail.
  • Wereldwijd eigen alarmcentrales: professionele hulp bij ziekte en ongeval.
  • Uitgebreide vergoeding van medische kosten.
  • Direct meeverzekeren van bijzondere sporten en wintersport.
  • Handig en voordelig: annuleringsdekking meeverzekeren.

Vragen en antwoorden: Allianz Direct je reisverzekering

Nog vragen over het direct afsluiten van een Allianz reisverzekering? Lees hier de antwoorden.

Kan ik hier direct een Allianz reisverzekering afsluiten?

Ja, dat kan. Je ontvangt, na betaling, direct de polis per e-mail. Dus je hoeft niet op je reisverzekeringspolis te wachten.

Wat is een Allianz reisverzekering?

Met een Allianz Assistance reisverzekering ben je verzekerd voor schade of kosten door onvoorziene gebeurtenissen tijdens je vakantie. Denk aan schade aan bagage, kosten voor vervangend vervoer of de kosten van een langer verblijf. Met een reisverzekering van Allianz ben je direct standaard verzekerd voor hulp in noodsituaties (SOS hulpverlening). Daarnaast kan je zelf de dekkingen selecteren die je belangrijk vindt, zoals ongevallen, bagage en medische kosten. 

Heb ik bij Allianz Direct een reisverzekering voor €1,50 per dag?

Jazeker, je hebt al een Allianz reisverzekering voor heel Europa, met uitgebreide bagagedekking, vanaf €1,40 per persoon per dag. De reisverzekering kan je uitbreiden met een annuleringsdekking. Hoeveel een reisverzekering uiteindelijk kost bepaal je zelf. De premie van een tijdelijke reisverzekering hangt af van de duur van de reis en eventuele uitbreidingen. Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd op de kortlopende reisverzekering. Je kan direct vrijblijvend een premieberekening maken.

Is de reisbagage ook direct meeverzekerd?

Ja, je reisbagage is direct verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging ook kostbaarheden en de reisdocumenten zijn meeverzekerd.

In welke landen ben ik verzekerd met Europadekking?

De Europadekking van de reisverzekering is in de volgende landen/gebieden geldig:
Albanië, Algerije, Andorra, Azoren, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische eilanden, Corsica, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Egypte, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Fuerteventura, Georgië, Gibraltar, Gran Canaria, Griekenland, Groot-Brittannië, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italië, Jersey, Kanaaleilanden (Brits), Kreta, Kroatië, Letland, Libanon, Libië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madeira, Mallorca, Malta, Marokko, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland (Europees deel), San Marino, Schotland, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Syrië, Tenerife, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Vaticaanstad, Wales, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland.

Moet ik medische kosten meeverzekeren?

Dat adviseren wij wel. Je zorgverzekering vergoedt slechts voor een deel de medisch noodzakelijke kosten en dan tot maximaal het tarief wat in Nederland geldt. De medische kosten boven het Nederlandse tarief worden gedekt door deze reisverzekering. Het vroegtijdig afbreken en repatriëring van een reis door een ongeval of ziekte valt ook niet onder je zorgverzekering, maar wel onder deze reisverzekering. Dat geldt ook voor reddings- en opsporingskosten. Met de reisverzekering van Allianz ben je direct voor 100% verzekerd tegen medische kosten, ook als je in een privékliniek terecht komt. Het verplicht eigen risico op je zorgverzekering van € 385,- valt ook onder dekking, als je kiest voor het meeverzekeren van dekking medische kosten.

Kan ik ook direct een annuleringsdekking meeverzekeren?

Jazeker. Met de annuleringsdekking op de kortlopende reisverzekering ben je direct verzekerd voor de annuleringskosten wanneer blijkt dat je onverhoopt niet op vakantie kan of dat je een vakantie moet afbreken. Dit kan bijvoorbeeld omdat je zelf niet in staat bent om te reizen of dat een familielid ernstig ziek of overleden is. Je krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst. Ben je al op reis en moet je de vakantie onverwachts afbreken, dan ontvang je een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Vragen?

Heb je een vraag over het direct afsluiten van een Allianz reisverzekering of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400408 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail naar: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering