Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Annuleringsverzekering afsluiten 7 of 14 dagen na het boeken, kan hier!

ortlopende reis- en annuleringsverzekering Europa met bagagedekking

Na het boeken van je reis/vakantie kun je een annuleringsverzekering afsluiten. Bij de meeste reisverzekeraars moet dat binnen 7 of 14 dagen. Ben je te laat of dat vergeten dan kan dat niet meer. Gelukkig zijn wij bij Allianz Global Assistance een stuk soepeler. Hier kan het in de meeste gevallen nog wel.

Mocht je vergeten zijn een annuleringsverzekering af te sluiten, dan loop je financieel risico. Met de kortlopende annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance los je dat probleem op en ben je uitstekend verzekerd tegen annuleringskosten indien jij of andere personen op de polis niet op vakantie kunnen gaan.

Je bet niet de enige die vergeten is om een annuleringsverzekering af te sluiten. Uit onderzoek van Reisverzekering-Direct blijkt dat 61,3 procent van de ondervraagden een annuleringsverzekering belangrijk vindt. Toch vergeet ruim 16% deze verzekering tijdig af te sluiten. Opvallend is verder dat ruim 68 procent van de respondenten niet weet dat je een annuleringsverzekering binnen 7 tot 14 dagen na het boeken van een reis/vakantie moet afsluiten.

Sluit hier alsnog een annuleringsverzekering af!

Wanneer er voldoende tijd tussen het boeken van de reis en de vertrekdatum zit, kan je hier alsnog een kortlopende annuleringsverzekering afsluiten – wel onder voorbehoud van acceptatie –  je bent dan normaal verzekerd tegen eventuele annuleringskosten.

Let op, de annuleringsverzekering is alleen geldig als je tijdens het afsluiten van de verzekering nog niet kan verwachten dat je de reis moet annuleren.

Voordelen van een Allianz Global Assistance annuleringsverzekering

De kortlopende annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance kent vele voordelen, wij noemen de belangrijkste:

  • Gunstige premie en uitgebreide dekking.
  • Ben je vergeten om een annuleringsverzekering af te sluiten of te laat? Geen punt, het kan hier alsnog.
  • Verzekerd bij annulering voor de reis aanvangt.
  • Vergoeding bij vertragingen (pakketreis).
  • Een vergoeding van de volledige verzekerde reissom bij het tussentijds afbreken van je vakantie (Dubbel-Zeker variant).
  • Ook een annuleringsdekking voor samengestelde reizen mogelijk.

Premie annuleringsverzekering

De premie voor een annuleringsverzekering is bijzonder gunstig. Je hebt hier al een annuleringsverzekering vanaf 5,5 % van de reissom! Premies Kortlopende annuleringsverzekering:

  • Annuleringsverzekering standaard: 5,9% van de totale reis- en/of huursom.
  • Annulering Volledig: 5,9% van de totale reis- en/of huursom.
  • Dubbel-Zeker: 6% van de totale reis- en/of huursom.

Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening.

Vragen?

Ben je vergeten een annuleringsverzekering af te sluiten of te laat en heb je daar vragen over? Bel ons, tel: 055 540 04 08 (op werkdagen tijdens kantooruren) of stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering