Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Annuleringsverzekering: Vergoeding bij ziekenhuisopname tijdens je vakantie

Annuleringsverzekering: Vergoeding bij ziekenhuisopname tijdens je vakantie

Een annuleringsverzekering voorkomt dat je financiële schade hebt wanneer je niet op reis kunt, bijvoorbeeld omdat jij of een familielid plotseling ziek is geworden. Je ontvangt dan de vooraf betaalde reissom geheel of gedeeltelijk terug. Toch biedt de annuleringsverzekering nog meer financiële zekerheid, bijvoorbeeld als je tijdens je vakantie in het buitenland in een ziekenhuis terecht komt.

Je ontvangt namelijk bij de annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance een vergoeding voor je gemiste vakantiedagen en eventueel voor je hele vakantie bij de Dubbel-Zeker dekking (tot maximaal het verzekerde bedrag).

Op reis naar verre landen en je gezondheid

Nederlanders reizen steeds vaker maar ook steeds verder. In tropische landen kan je vervelende en ook gevaarlijke ziektes oplopen. Denk daarbij aan acute diarree, malaria of rabiës, maar ook buiktyfus, hepatitis, malaria of knokkelkoorts. Voor een aantal ziekte kan jij je vooraf laten vaccineren, maar dat geldt niet voor alle risico’s.

Een goede reisverzekering met dekking voor medische kosten zorgt er voor dat de ziekenhuisrekening betaald zal worden, maar hoe zit het met je gemiste vakantiedagen?

Vergoeding bij ziekenhuisopname

Een ziekenhuisopname tijdens je vakantie is erg vervelend. Je kan niet van je welverdiende vakantie genieten en je hebt financiële schade omdat je jouw ticket en hotel reeds betaalt hebt. Een annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance biedt uitkomst. Moet je namelijk langer dan 8 uur aaneengesloten in het ziekenhuis verblijven, dan ontvang je een verhoudingsgewijze vergoeding over het aantal niet gebruikte vakantiedagen op basis van het verzekerde bedrag en de voorgenomen reisduur.

Vergoeding van de gehele reissom

Heb je gekozen voor de Dubbel-Zeker dekking dan ontvang je zelfs je totale verzekerde reissom terug als je langer dan 72 uur aaneengesloten in het ziekenhuis moet verblijven. Een annuleringsverzekering is dus ook erg nuttig tijdens je vakantie. Bij een ziekenhuisopname krijg je een deel of de volledige reissom terug zodat je geen financiële schade hoeft te lijden.

Kortom een annuleringsverzekering voorkomt financiële schade als je ziek wordt voor en tijdens je vakantie.

Vragen?

Heb je nog vragen over de annuleringsverzekering of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (op werkdagen tijdens kantooruren) of stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering