Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Allianz Doorlopende annuleringsverzekering met reisverzekering v.a. €8,47 per maand

"Allianz"/

Kies voor de Allianz doorlopende reisverzekering (eventueel met annuleringsdekking)

Kies zelf je pakket en eventuele uitbreidingen

  • Bepaal zelf de hoogte van je bagagedekking en kies uit 3 paketten
  • Pakket Uitgebreid en Compleet is uit te breiden met een annuleringsdekking.

Ontvang direct de polis per e-mail, snel en goed geregeld!

Pakket 1:
Basis
Pakket: 2
Uitgebreid
Pakket 3:
Compleet
SOS-hulpverlening
+ Rechtsbijstand
SOS-hulpverlening
+ Rechtsbijstand
SOS-hulpverlening
+ Rechtsbijstand
Bagagedekking
(€1.500,- of €3.500,-)
Bagagedekking
(€1.500,- of €3.500,-)
Bagagedekking
(€3.500,- of €5.000,-)
Geen medische kostenIncl. medische kostenIncl. medische kosten
Geen uitbreidingen mogelijkKeuze:
– wintersport/risicosporten
– SOS-autohulp
– annuleringsdekking
Keuze:
– ongevallen
– wintersport/risicosporten
– SOS-autohulp
– annuleringsdekking
Premie:
v.a. €1,91 p/m
Premie:
v.a. €3,07 p/m
Premie:
v.a. €4,27 p/m
Maak vrijblijvend een premieberekening voor het pakket en de eventuele opties die je kiest.

Allianz Assistance is grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld en meerdere keren gekozen als beste reisverzekeraar in Nederland!

Premie berekenen en afsluiten:

Meer informatie:

Heb je vragen over de doorlopende reisverzekering? Stuur een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl of ons (09.00 – 12.00 uur op werkdagen): telefoon 055-5400408.


Een doorlopende annuleringsverzekering met reisverzekering van Allianz Assistance zorgt ervoor dat je hulp krijgt bij ziekte, ongeval of overlijden van jou, je reisgenoten of familieleden die thuis zijn. Deze verzekering heb je al v.a. € 8,47 per maand* en je bent dan in heel Europa verzekerd.

De doorlopende annuleringsverzekering vergoedt de annuleringskosten vóór de reis. Moet je eerder terug naar huis? Dan krijg je een vergoeding voor de niet-gebruikte vakantiedagen. De verzekerde som bedraagt standaard € 1.500,- per persoon per reis, met een maximum van € 7.500,- per polis per jaar.

Doorlopende annuleringsverzekering met reisverzekering al snel voordeliger

Een doorlopende annuleringsverzekering is vaak voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of meer dan 18 dagen weg gaat. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de Doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger dan een Kortlopende reisverzekering die je steeds per vakantie afsluit. Ben je alleenstaand, dan ben je al bij 18 reisdagen per jaar voordeliger uit met een Doorlopende reisverzekering van Allianz Assistance. Dit scheelt al gauw tientallen euro’s per jaar.

3e graad familie

Moet je de reis annuleren of onderbreken, omdat een familielid in de 3e graad ernstig ziek wordt of overlijdt? Dan krijg je de kosten niet vergoed als je hebt gekozen voor de variant Budget.

Dekking samengestelde reis

Bestaat de reis uit meerdere onderdelen, die je (deels) zelf heb samengesteld? En valt een onderdeel van de reis uit door een verzekerde gebeurtenis, waardoor je niet of pas later aan het volgende deel van je reis kan beginnen? Dan krijg de annulerings- of omboekkosten vergoed tot maximaal € 500,-.

Terreuraanslagen & natuurrampen

Deze dekking kun je afsluiten in combinatie met de Doorlopende Annuleringsverzekering. Vertrek je binnen een bepaalde periode na de gebeurtenis naar een gebied waar recent een aanslag of ramp heeft plaatsgevonden? Dan vergoedt Allianz Assistance de kosten van annulering van je reis.

Doorlopende reisverzekering

De Doorlopende Reisverzekering is opgebouwd uit vijf algemene dekkingen, waarvan de dekking SOS-hulpverlening de basis vormt. Daarnaast kan je kiezen voor Medische kosten, Bagage, Ongevallen en Rechtsbijstand om je verzekering compleet te maken. Voor Bagage en Medische kosten kan je zelf de hoogte van de dekking bepalen en kiezen voor een Budget, Uitgebreid of Compleet variant.

1. SOS-hulpverlening (standaard)
2. Medische kosten (optioneel, keuze uit Budget, Uitgebreid of Compleet)
3. Bagage (optioneel, keuze uit Budget, Uitgebreid of Compleet)
4. Ongevallen (optioneel)
5. Rechtsbijstand (optioneel)

Aanvullende dekkingen

Behalve de vijf algemene dekkingen bieden we aanvullingen. Afhankelijk van je reisgedrag kun je deze aan je verzekering toevoegen. Zo ga je goed verzekerd op reis en kan je onbezorgd genieten van je vakantie:

  • wintersport en bijzondere sporten;
  • werelddekking;
  • SOS autohulp;
  • uitbreiding naar 180 dagen aaneengesloten verzekerd (standaard is 60 dagen).

Heb je nog geen doorlopende reis- en annuleringsverzekering? Je kan hem hier snel en voordelig afsluiten!

Jongerenkorting voor jongeren tot 27 jaar

Als enige reisverzekeraar biedt Allianz Assistance tot 10% korting op de totale premie van de Doorlopende Reisverzekering voor jongeren tot 27 jaar. Sluit je de Uitgebreid of Compleet variant af? Dan ontvang je 10% korting. Met de Budget variant ontvang je 10% korting. De korting geldt voor hoofdverzekerde < 27 jaar of hoofdverzekerde + partner zonder kinderen indien beiden < 27 jaar zijn. Voor kinderen op de polis van de ouders geldt geen jongerenkorting.

De premie voor een doorlopende reis- en annuleringsverzekering is bijzonder gunstig. Dat komt door de extra korting die je ontvangt als je jonger dan 27 jaar bent. Maar ook voor iedereen boven de 27 jaar zijn de premies erg voordelig.

Alleen een doorlopende annuleringsverzekering kan ook

Wil je alleen een doorlopende annuleringsverzekering zonder reisverzekering? Dat kan natuurlijk ook: Doorlopende annuleringsverzekering (zonder reisverzekering)

Vragen?

Na het afsluiten van de doorlopende annuleringsverzekering met reisverzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op: 055-540 04 08 of stuur een e-mail naar: info@reisverzekering-direct.nl

*Exclusief assurantiebelasting.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering