Allianz Global Assistance

vragen? 055-5400408 'Direct een reis- en annuleringsverzekering!'

Annuleringsverzekering vergeten? Bel ons

Mocht je vergeten zijn een annuleringsverzekering af te sluiten maar ben je nog niet naar je vakantiebestemming vertrokken? Dan kunnen wij je helpen.

Normaal gesproken moet je binnen zeven dagen na het boeken van je reis, een annuleringsverzekering afsluiten. Dit wordt nog wel eens vergeten. In tegenstelling tot een reisverzekering kun je niet wachten met het afsluiten van een annuleringsverzekering. Na een tijdje kom je daar pas achter en dan is het te laat.

Ben je te laat of vergeten om een annuleringsverzekering af te sluiten en nog niet op reis? Neem dan contact met ons op. In vrijwel alle gevallen kan je bij ons nog terecht voor een annuleringsverzekering.

Annuleringsverzekering vergeten? Bel of e-mail ons!

Reisverzekering vergeten en al op reis? Annuleringsverzekering vergeten, maar nog niet op reis? Bel Reisverzekering-direct.nl: 055-5400408 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen) of stuur ons een e-mail: info@reisverzekering-direct.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Kies je reis- of annuleringsverzekering